REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PATRONUL unei SPĂLĂTORII, acuzat că i-a DISTRUS mașina unui CLIENT!

PATRONUL unei SPĂLĂTORII, acuzat că i-a DISTRUS mașina unui CLIENT!

Replica API 8 septembrie 2020 | 00:00 4210

Un locuitor din Mangalia susţine că maşina i-a fost aproape distrusă la spălătoria Jumbo Jet din Mangalia. Astfel, acesta reclamă că, în momentul în care încerca să scuture preşurile, uşile tip rulou ale spălătoriei s-au închis peste maşină, provocându-i daune de peste 20 000 de lei. Pe lângă toate acestea, întrebat fiind cum s-ar putea rezolva această problemă, patronul spălătoriei i-ar fi interzis să mai calce în acel loc.

Potrivit declarațiilor păgubitului, acesta a vrut să își spele bolidul proaspăt achiziționat și s-a hotărât să meargă la spălătoria Jumbo Jet din Mangalia, una dintre spălătoriile self car wash, unde îți poți spăla singur mașina. Imediat după ce a terminat cu spălatul, proprietarul mașinii a vrut să își scuture preșurile, care erau murdare de nisip, în afara spălatoriei pentru a nu înfunda aspiratorul. Proprietarul mașinii îl acuză pe administratorul spălătoriei, că a declanșat ușile spălătoriei intenționat în felul acesta lovindu-i mașina.

Daune de 20000 de lei

În urma impactului a fost rupt numărul mașinii, a fost zgâriată grila mașinii, un far a fost deteriorat, toate aceste pagube fiind în valoare de mai bine de 20 000 de lei. În urma discuțiilor cu proprietarul spălătoriei, acesta i-a interzis păgubitul să mai calce în benzinărie. Menționăm că proprietarul spălătoriei nu a putut fi contact pentru a ne prezenta propria versiune.

Citește și: SPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-l infinge domnul bine?
0
7
Fratilor !! am inebunit cu totii? Eu spal masina la Jumbo imediat dupa ce au facut-o self are acolo pe exterior la intrare si la interior toate informatiile posibile si imposibile .Eu am cerut sprijin sa invat de la un domn mai bine facut cred ca era dl Marcel si a fost foarte amabil , sunt toate la indemana ,,,,trebui sa fi badaran .... sa procedezi in halul asta...auzi la el ??cica a scuturat presurile pe pereti sa nu infunde aspiratorul..... Felicitari pentru investitia facuta la Jumboooo!
12
0
Cum sa infunzi aspiratorul ma tampitule cand ala pentru asta e pus acolo, sa iti poti aspira masina linistit. Esti penibil.. te apuci sa bati presuri de pereti te crezi la mata acasa
13
0
Am fost martor la incident, proprietarul masinii scutura cu putere presurile de portile spalatoriei,probabil ca s-a zgarcit la 5 lei pt aspirat si astfel a declansat senzorul portii care s-a inchis. Dar nu s-a intamplat nimic grav, a sarit nr.masinii si atat.Un adevar in plus intr-o lume sufocata de minciuni iar proprietarul spalatoriei era la o distanta de cativa metri in momentul incidentului.
13
0
Sa ma frec in fituica voastra cu articole platite unde nu se poate comenta la articolele cu USR, PNL si toata dreapta stelara
11
0
atat face bolidul haudi al pagubitului. Cat de rapciuga si de saracan sa fii sa o speli la giumbo...
7
1
toate cacaturile sunt bolizi mai nou
9
0
spalatoria asta functioneaza fara asigurare?....iar protectia consumatorului ce face,sau e ocupata cu alegerile?
5
5
se stie ca mangalia pute si in mangalia totul este de calitate proasta si foarte proasta si oamenii sunt handicapati si mizeri
6
0
Trebuie sa fii retardos sa-ti speli masina la jumbo jet.Dar si mai retard sa te duci la service promar,linga pennys,Mangalia,cuib de hoti,incompetenti si tilhari nepriceputi. Prostia mai si costa,chiar daca nu doare!
5
5
Acuma si sa nu stii sa bagi naibi masina complet in interiorul spalatoriei e nasol.
7
4
Pai daca se apuca si mai da si bon fiscal nu mai are de unde sa dea bani cu camata....isi batea angajatii ca nu i-a adus la timp dobanda...si-a facut self whash ca nu mai avea cu cine sa lucreze
4
3
Pai cum scuturi tu in afara spalatoriei si tot te ating usile rulou? Nu cumva inseamna ca pierdeai vremea inauntru, ca la ma-ta acasa?
13
5
Am patit si eu la fel, ca sa grabeasca clientii coboara si urca usile automate
3
6
Sa se sesizeze si ANAF-ul . Nu am vazut nici un bon fiscal . Doar incaseaza ca pe vremea lui nea Nicu
9
7
ce interlop ma, niste gainari , am vazut si eu ca este cam meltean
10
7
patronul este interlop
2
7
sa nul puna pe verde si pe bancila sa ti dea foc la masina vine bozolan si constanta
2
8
Rad de ma cracanez! Asta arata a dauna de 20.000 de lei? Adica 4.100 de EUR? Doamne, fereste! Are Bugatti Chiron nenea?
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218