REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Patru tineri din Ovidiu au luat la rând maşinile din Mamaia: au spart un geam şi au furat telefoane - VIDEO

Patru tineri din Ovidiu au luat la rând maşinile din Mamaia: au spart un geam şi au furat telefoane - VIDEO

Replica API 25 august 2014 | 00:00 153

Prinşi de jandarmi şi predaţi Poliţiei

Prinşi de jandarmi şi predaţi Poliţiei

Au crezut că se pot îmbogăţi peste noapte, dar au ajuns pe mâna poliţiştilor. Este cazul a trei tineri din Ovidiu care au spart o maşină şi au furat 4 telefoane. Jandarmeria a fost cea care i-a prins pe hoţi în staţiunea Mamaia. Duminică, 24 august a.c., ora 03.00, un echipaj de Jandarmerie, aflat în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, lângă o parcare din apropierea Cazinoului, a observat că un grup de trei persoane a început să se agite şi să se îndrepte spre un autoturism staţionat.

Cei trei au fost somaţi, s-au oprit, iar apoi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autoturismului. Asupra lor şi în torpedoul maşinii au fost găsite patru telefoane mobile şi o sumă de bani. Iniţial, indivizii au declarat jandarmilor că sunt telefoanele lor. Ulterior au spus că le-au cumpărat de la mai multe persoane. Într-un final, cei trei au declarat că le-au găsit pe stradă. Cei în cauză, N.B. de 18 ani, L.D., de 26 ani şi I.B., de 17 ani, toţi din Ovidiu, au fost conduşi la sediul Poliţiei din Mamaia pentru continuarea cercetărilor. Între timp, un bucureştean a depus o plângere la acelaşi sediu de Poliţie, anunţând că şi-a găsit maşina cu geamul faţă dreapta spart şi că din torpedou i-a dispărut telefonul Nokia Lumia, în valoare de 2.000 de lei. "A recunoscut imediat telefonul pe care i l-au arătat jandarmii. Poliţiştii au continuat cercetările şi au format primul număr din agenda unui alt telefon. La capătul firului, o cunoştinţă a unuia dintre păgubiţi şi-a anunţat ruda aflată pe litoral să se ducă la sediul Poliţiei Mamaia, să depună plângere şi să-şi recupereze bunul sustras", au spus jandarmii. Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor şi să nu parcheze maşinile în locuri ferite sau slab luminate. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108