REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Pavilionul Expozițional găzduiește Târgul de Mobilă 2016

Pavilionul Expozițional găzduiește Târgul de Mobilă 2016

Replica API 18 martie 2016 | 00:00 245

Fără taxă de intrare

Fără taxă de intrare

Aurica Sereny şi Ion Dănuț Jugănaru

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a organizat joi, 17 martie, la Pavilionul Expozițional Constanța, deschiderea Salonului de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică, precum și a Târgului de mobilă 2016. Acestea sunt adresate în mod special, dar nu exclusiv, deținătorilor și managerilor de proprietăți hoteliere și de alimentație publică de pe malul Mării Negre, care sunt interesați în dotarea sau reamenajarea unităților respective.

La eveniment au participat numeroși producători și importatori de produse profesionale și mobilă atât din România, cât și din alte țări precum Italia și Ungaria. Aceștia vă așteaptă de pe 17 până pe 19 martie în intervalul orar 10-18, și pe 20 martie între orele 10 și 16. „Aici, cei interesați vor găsi mobilierul necesar unităților de cazare de pe litoral. Practic, ne-am dorit să începem să aducem măcar câte o singură firmă, dacă nu mai multe din același domeniu, pentru ca, cineva din același domeniu care își dotează spațiul de cazare, să găsească aici tot ce are nevoie pentru această mobilare și dotare. Publicul larg este binevenit, iar evenimentul este fără taxă de intrare. Majoritatea celor prezenți azi aici sunt producători români, dar avem și două firme din Italia și Ungaria. Ne bucurăm și de prezența consulului general al Turciei la Constanța, și din discuții am descoperit că cel puțin 2 dintre firmele expozante sunt firme românești cu capital turcesc”, a declarat Ion Dănuț Jugănaru, directorul CCINA. Aurica Sereny, președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România a subliniat faptul că târgul se organizează la Constanța tocmai pentru că această zonă se află într-o continuă dezvoltare, unde există numeroase unități hoteliere care doresc să își doteze sau să își reamenajeze unitățile: ”Am remarcat cu plăcere că există mobilă din toată România și acest lucru este foarte important pentru că va dovedi că acest târg este în creștere. Dacă au venit de la Odorhei, de la Suceava, Rădăuți, Satu Mare, Cluj șamd., înseamnă că suntem pe drumul cel bun și am reușit să creem o atmosferă corespunzătoare. Cei care vor vizita acest târg vor fi încântați, pentru că vor găsi atât mobilă pentru reședințe personale, cât și pentru hoteluri. Noi am propus organizarea acestui târg aici, având în vedere că zona este într-o continuă dezvoltare”, a spus Aurica Sereny.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389