REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Pavilionul Expoziţional intră în legalitate! Va fi intabulat şi va avea aviz de la ISU

Pavilionul Expoziţional intră în legalitate! Va fi intabulat şi va avea aviz de la ISU

Replica API 11 aprilie 2017 | 00:02 429

Actuala conducere a Consiliului Judeţean Constanţa a moştenit, de la fosta conducere, o serie de probleme, una dintre ele fiind celebrul Pavilion Expoziţional. Construit "cu cântec", pavilionul de la intrarea în staţiunea Mamaia este o imensă clădire care nu a avut intabulare, dar nici aviz de la ISU pentru derularea diverselor evenimente! Cu alte cuvinte, a funcţionat la limita legii ori... cu încălcarea legii. Este şi motivul pentru care, la un moment dat, organizarea unui Revelion, deşi anunţat cu tam-tam, a fost "eveniment ratat", adică anulat din lipsa OK-ului de la pompieri.

În momentul de faţă, anunţă vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz, au fost depuse documentele necesare intabulării, dar şi pentru autorizare de la ISU. "Vă daţi seama că, având şi autorizare de la ISU, se vor putea organiza evenimente spectaculoase. Pavilionul este o clădire de mari dimensiuni, aşadar se vor putea crea evenimente cum nu se pot face în alte locaţii", a spus Palaz.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru constantean pai daca are dreptate onul de ce sa nu fie scris in ziar pai daca bomba aceea de cladire este un pericol de ce sa nu fie stiut sau voi pesedistii tineti la blat smenurile ca la partid furati si pasteati tacerea ca mafiotii
0
0
Problema principala pentru care ISU nu trebuie sa acorde avizul de functionare este o mare lipsa de aer si sistemul prost de ventilatie, nu se deschid geamurile si vara e un pericol pentru intrega populatie care intra in acel cavou, numit si Pavilion expozitional. Demolarea este singura solutie, altfel o sa moara multi oameni acolo, ca si la Colectiv !
3
0
Ziarul asta e tributar lui Palaz, astfel nu se explica de ce il promveaza atat de mult pe acest individ dubios! Cum trage asta un vant, cum scriu astia pe aici materiale si stiri!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218