REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PEDEPSE cu EXECUTARE pentru tinerii care au participat la CURSE ILEGALE de MAȘINI, la Constanța!

PEDEPSE cu EXECUTARE pentru tinerii care au participat la CURSE ILEGALE de MAȘINI, la Constanța!

Replica API 1 noiembrie 2018 | 13:18 568

O cursă ilegală de mașini s-a încheiat într-un mod tragic la malul mării, în anul 2014. Doi tineri au murit și alți 3 au ajuns în atenția oamenilor legii. Acum a venit momentul deciziei finale a judecătorilor! Doi dintre ei au primit 4 ani și 10 luni cu executare, pe când al treilea s-a ales cu 3 ani cu suspendare, în condițiile în care prima instanță îi dăduse 3 ani și 6 luni cu executare.

”Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, la data de 31 octombrie a.c., au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Constanța, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Tânărul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă”, au transmis oamenii legii.

Este vorba despre Matthias Bogdan Niculescu. În același dosar a fost judecat și Adnan Mahmudi, care a primit aceeași pedeapsă. Menționăm că, de fapt, ei au primit 4 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă și 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, constând în participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice. Pedepsele au fost contopite (4 ani și 6 luni și o treime din 12 luni), rezultând cea de 4 ani și 10 luni. Totodată, Dragoș Matei a fost condamnat, de prima instanță, la 3 ani și 6 luni cu executare, dar, la apel, pedeapsa s-a transformat în 3 ani cu suspendare. Amintim că, potrivit procurorilor, tragedia a avut loc pe strada Interioară 3, în octombrie 2014. Victimele Maria Popa şi Bogdan Arsintescu, din Techirghiol, se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism marca Opel, condus de Dragoş Matei. Oamenii legii spun că tânărul venea dinspre strada Nicolae Filimon spre SC VMB Lux SRL. La un moment dat, acesta a virat la stânga și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un Seat care circula din sens opus, condus de Niculescu, care era într-o cursă cu un alt vehicul, un Volkswagen Golf, condus de Mahmudi. În urma impactului, Opelul acroşat din lateral s-a rotit pe carosabil, după care s-a înfipt într-un autoturism parcat. Adolescenţii aflaţi în Opel au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital, unde au murit câteva ore mai târziu.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar atat? Pentru doua vieti? Cat costa doua vieti,dupa justitia romana? Si cat dureaza un proces cu fapte clare,martori si tot tacamul? Cu cat se plateste o viata domnilor judecatori? Care este tariful?
1
2
Se pere ca nu doar vecinul tau nu a trecut pe la scoala....tu cred ca ai facut lb romana cu femeia de serviciu
1
0
Cursele de pe Bulevardul 1 Mai nu le vede nimeni din oficiali sau drifturile din spatele Piatei Abator de asemenea -incognito .Vom filma politistii care fac raiduri pe acolo doar pentru a lua dreptul !
2
0
conform noii grupari mafiote psd-alde-udmr,puscaria se face la domiciliu,fara supraveghere.Legea deja e gandita pentru favorizarea infractorilor.
2
0
Asa merita retarzii astia care se cred smecheri!
2
3
Tu esti prost cu BMW sa intelegem ahahaha
3
6
Sa o frece toti cu opel pe ma-ta la posta
6
2
4 ani se judeca un caz de omor unde dovezile sunt clare, la fel si martorii. Un astfel de proces care, avand totul pe tava din prima, ar trebui sa se concluzioneze intr-o singura infatisare...
11
2
@ spaga ....mai trage aer putin , pune o virgula , un punct...
3
4
Prostani cu opel.....Ce sa mai zici....
2
8
Vecinul tau nu are gradinita , dar tu ce studii ai ma boule , uita-te la ce ai scris acolo , cred ca tu si diploma de 8 clase ai luat-o pe spaga .
11
3
In ct se ea permisele pe spaga 400euro traseu si 2900euro sala daca nu stii sa scri si sa citesti a dat vecinu meu care nu are nici gradinita si are permis acum a dat 3000euro
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272