REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

PERCHEZIȚII cu SCÂNTEI la indivizii care GOLEAU conturile oamenilor! Clonau și carduri cu combustibil!

PERCHEZIȚII cu SCÂNTEI la indivizii care GOLEAU conturile oamenilor! Clonau și carduri cu combustibil!

Replica API 9 mai 2019 | 00:25 311

Percheziții de amploare în mai multe zone ale țării, inclusiv în Constanța! Sunt vizate 4 grupări infracționale, specializate în accesul ilegal la sistemele informatice, fiind vorba de faptul că, prin diferite metode, dădeau iama în conturile bancare ale oamenilor, de unde se serveau în voie. La descinderi au ieșit scântei, în sensul că jandarmii au fost nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-i potoli pe cei ce trecuseră la fapte cu violență.

Procurorii DIICOT Pitești împreună cu ofițeri de politie judiciară din cadrul BCCO București, Constanța și Serviciilor de Combatere a Criminalității Organizate Gorj și Buzău, la data de 8.05.2019, au efectuat 27 de percheziții domiciliare pe raza județelor Argeș, Constanța, Gorj, Buzău, Ilfov și a municipiului București, în patru cauze în care se efectuează cercetări faţă de 24 de suspecți, constituiți în cadrul a patru grupuri infracționale organizate, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată, fraudă informatică în formă continuată și operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

În cauză s-a reţinut faptul că suspecții au confecționat dispozitive de copiere a datelor cardurilor bancare pe care intenționau să le monteze la ATM-uri amplasate în afara României, în spațiul UE, pentru a copia datele stocate pe banda magnetică a cardurilor bancare în scopul contrafacerii unor astfel de carduri. Astfel, membrii grupurilor au montat dispozitive de copiere a datelor stocate pe banda magnetică a cardurilor de alimentare cu combustibil la terminale de plată amplasate în străinătate, creând clone ale unor carduri autentice pe care le-au folosit la stații PECO din România, unde au alimentat în mod fraudulos, în interesul altor persoane, combustibil diesel în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Cu ocazia percheziţilor domiciliare au fost ridicate cititoare de carduri provenite din ATM -uri, dispozitive de copiere și stocare a datelor cardurilor bancare, dispozitive prevăzute cu microcamere video pentru înregistrarea codurilor PIN, componente si instrumente necesare confectionarii unor astfel de dispozitive, precum si canabis.

Jandarmi AGRESAȚI la percheziții! S-au tras focuri de armă!

De asemenea, cu ocazia unei percheziții efectuate în judeţul Argeș a fost necesară tragerea unui foc de avertisment întrucât persoanele perchezitionate, după ce au lovit un jandarm, au încercat să continue agresiunea, cercetările urmând să fie extinse cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj. Pe numele suspecților au fost emise 20 de mandate de aducere. Pentru soluționare cauzei, autoritățile judiciare române au beneficiat de sprijinul autorităților judiciare din Suedia, Finlanda, Danemarca și Luxemburg, la sediul Eurojust fiind organizate reuniuni de coordonare. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operaţiuni Speciale și UTAI Pitești. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Argeș, Constanța, Gorj și Buzău și al lucrătorilor din cadrul DGPM București - S.A.S.. Pe numele suspecților au fost emise 20 de mandate de aducere. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie politia, muriti cu familia trasa de gat
0
0
Spre deosebire de parlamentari hackeri astia aduc bani in Romania in schimb parlamentari muta bani din Romania precum Dragnea in Brazilia Udrea in Costa Rica Mazare in Madagascar Popoviciu in Uk Elan Schwartzenberg Israel Sebastian Ghita Serbia si multi alti , asa ca muie multa politiei diicot si parlamentarilor ca eu nu am auzit nimic de astia ca li sa confiscat ceva muie judecatorilor muie la toate sistemele statului care trag pe bieti oameni sa plateasca din munca lor salariile la IMPUTITI ASTIA DE LA DIICOT POLITIE MILITIE PARLAMENTARI JANDARMI vor salarii de mii de euro pe ce ? MUIE MULT
11
4
Pai ba jegosilor daca m-as duce la munca pe 350 de euro in Romania din bani mei trebuie sa va platesc voua salariile si pensiile taxe si mai stiu eu ce , mancameati pula de militieni corupti si parlamentari jegosi , in Romania ca sa faci bani sa te intretii trebuie sa incalci legea altfel mori de foame si astia de la putere trag pe noi ca niste ogari MUIE SA VA DAM SUGACILOR voi luati bani publici si ii mutati in alte tari cum a facut udrea costa rica mazare madadascar popoviciu anglia si restu cacatilor
14
5
Te astept! 8 mai 17:52
5
2
Pedeapsa cu moartea pentru George Iosipescu si ptr scarbele infecte de garcea de la sectia 10. Vai de procurorul si judecatorul care va da alta pedeapsa! La Gitmo ajungeti! Cu portocaliu pe voi! Ghilotina va paste comunistilor!
4
5
18 militieni imputiti vor ca romanii sa plateasca cel mai mare pret ptr motorina, cele mai mari taxe la salar, sa aiba salarul cel mai mic si sanatatatea cea mai proasta din toate Europa! Moarte politicienilor! Moarte gaborilor care ii apara!
6
7
Si noi stim cine esti si te vom gasi!
10
3
Am aflat cine esti ... cat de curand o sa venim peste tine !
4
9
Bravo infractorilor! Moarte gaborilor!
8
15
Nemernici care trebuie sa fie trasi la raspundere !
5
9
ce militieni curajosi
10
4
din moment ce statul pune accize aberante dupa ce ia 40 la suta dintr-un salariu artificial tinut la un nivel extrem de mic e foarte corect ce fac oamenii acestia ba sunt chiar eroi, iar gaborii sunt niste jigodii care apara cleptocorporatiile exact ca in perioada interbelica si comunista! MOARTE GABORILOR! MOARTE CORPORATIILOR ! JOS UE!
16
27

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212