REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PERCHEZIȚII DOMICILIARE în HÂRȘOVA!

PERCHEZIȚII DOMICILIARE în HÂRȘOVA!

Replica API 25 decembrie 2019 | 00:23 522

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au efectuat, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, trei perchiziţii domiciliare, la persoane implicate în activități de braconaj piscicol. În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării un morun de 90 kg, 40 kg icre negre și 51.200 dolari, iar trei persoane sunt cercetate pentru infracţiuni la regimul braconajului piscicol.

Mai exact, în data de 23.12.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în baza unor mandate emise de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Hârșova, în locații de pe raza localităților Capidava - județul Constanța și Giurgeni - județul Ialomița, la persoane suspecte că desfășoară activități de braconaj piscicol.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un pește din specia morun în greutate de 90 kg, 91 borcane ce conțineau cantitatea totală de 40 kg icre negre, suma de 51.200 dolari, precum și mai multe pachete cu țigări de contrabandă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la trei persoane, cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 44 și 51 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deținerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor și subproduselor de sturioni”, „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” și „nedeținerea autorizației de pescuit”, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indivizii de genul asta merita aruncati la balta, nu la bulau, ei au distrus ecosistemul piscicol.
1
0
Ma mir ca nu ati pus titlul"Mafia piscicola"ca la mintea voastra era posibil...giobene fmm de sifon...e din constanta giobene asta?si daca nu e Giobene sa te f.t in gat de sifon tradator "piscicol" ce esti..Mafiaa Piscicola
0
2
Sa va iau replica in pula
2
0
Daaa... Gioben cel mai mare sifon... Scuipa tot la garda...
3
0
Harsova-Giurgeni-Vadu Oii.
5
1
Doane fereste, nici in zi de sarbatoare nu va potoliti?!Numai sifoane, turnatori si oameni invidiosi, spurcata natie mai suntem fratilor!
5
2
giobene iara ti ai facut treaba sifonule
7
1
Pai respectivi sunt braconieri vechi . Ganditiva numai cat rau au facut acesti nemernici . Foarte tarziu iati prins . Dar pana la urma , este bine si asa . Acum judecatori sper sa nu le placa icrele negre si sa ii condamne dupa fapta .
9
0
I-ati prins cam tarziu.
12
2
Trebuia si la geoglovan facute.Si el a cumparat acum ceva timp un morun de la vadu oii.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272