REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Percheziții în Constanța, în urma unui scandal ce a avut loc în restaurantul lui Sică, din Mamaia

Percheziții în Constanța, în urma unui scandal ce a avut loc în restaurantul lui Sică, din Mamaia

Virgil STOIAN 12 octombrie 2022 | 14:47 20279

Desfășurare masivă de forțe după un scandal petrecut la restaurantul lui Anastase Miță, alias ”Sică„, mai exact Melody, din Mamaia. Astfel, au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și orașele Ovidiu și Năvodari, la locuințele persoanelor implicate în scandalul din noaptea de 25/26 august, care s-a petrecut la un botez. Atunci, 4 persoane, din cele 8 implicate, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, vătămare corporală, distrugere și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat 8 bărbați, bănuiți de comiterea faptelor. Ieri, aceștia au fost reținuți.

4 persoane au ajuns la spital

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 25/26 august a.c., în timp ce se aflau la o petrecere privată (botez) desfășurată la un restaurant din stațiunea Mamaia, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, cei în cauză s-au agresat fizic reciproc. 4 dintre persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, cu sprijinul polițiștilor Poliției municipiului Constanța, Poliției orașului Năvodari, Poliției orașului Ovidiu, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și orașele Ovidiu și Năvodari, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunilor.

Cele 8 persoane implicate au fost reținute

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 8 au fost reținuți, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, cei 8 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru unul dintre bărbați și propunerea măsurii controlului judiciar pentru ceilalți 7, propuneri ce au fost admise.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE PRAJITI SUNTETI , SIKAAA E PREA SMEKER PREA BAIAT PREA CU BUN SIMT , NU ARE O RECLAMATIE IN TOATA ROMANIA !!!
4
0
Bai retarzilor , ce aveti ma cu nea Sica??? Kmul este super saritor, ajuta pe toata lumea, nu are nici o reclamatie….chiar asa nu dormiti noaptea din cauza lui? Nu a deranjat le nimeni vreodata in viata lui, stati cuminti invidiosilor ca va bate Dumnezeu!!! De omul Asta chiar nu aveti cum sa va luati
4
1
Pai tu bagi meniul 300 si aduci cartofi din Cogealac jupoi omu cu mancare rece
1
0
nenea sica proxenet si traficant de pudre
1
1
Lasa că te cheamă sica pe la el la o masă și ștergi articolul
4
1
He got fucked by Fauru Melody since he was nobody.
4
2
Ii dau un miel in gura lui sica suca mitza Mitu si alții că el cu nume de slugi.
10
6
domunule stroian sau stoian virgil sau virginel verifica tatutule numele beneficiarului si nu ii mai poreclii dupa bunul plac , de paste mergi la NEA SIKA sa ii dai un miel date n caru meu de derbedeu , MITA ASA IL CHEAMA SI MA SA ACASA . MITA nu MiTZA BICICLISTA .
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367