REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

PERCHEZIȚII în Constanța și Tulcea la persoane bănuite de trafic de droguri

PERCHEZIȚII în Constanța și Tulcea la persoane bănuite de trafic de droguri

Replica API 8 ianuarie 2019 | 00:00 429

În urma a 16 percheziții efectuate pe raza municipiului Tulcea și Constanța, au fost depistate mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, la 4 ianuarie a.c., au efectuat 16 percheziții domiciliare, în municipiul Tulcea și municipiul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 3 plante de canabis, diferite cantități de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și probării activității infracționale 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM, instrumente folosite la comiterea infracțiunii și 5.590 de lei.De asemenea, în aceeași zi polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere. Din anchetă au rezultat indicii că, în cursul anului 2018, 15 persoane cu vârstele cuprinse între 17 și 30 de ani, din municipiile Tulcea și Contanța, ar fi deținut și distribuit droguri de risc, ar fi procurat și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Tulcea. La data de 5.01.2019, Tribunalul Tulcea a luat față de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Activitatea a beneficiat de suportul tehnic a Serviciului Operaţiuni Speciale Tulcea, iar la descinderi au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luatil pe margoci din mihai viteazu disco ecou geama danut ala vinde di tot ala gunctioneaza ilegal dar si mare zgarcioman vai de fetele lui si nevastasa terorizate scapati satul de nebun frustat si mare doritor de a ajunge primar oligrofen dadic ar futeo si pe masa drogatul naibii la puscarieee
5
0
Ajung ele iar pe piata dar cu alt distribuitor cu protectie...ca la TOCADERO B cu protectie de la F sefu' B acesta a fost si prins de colegi iar el a facut aroganta sa le zica de cutia lui de tabla cu 12 g de verde cand a fost intrebat de unde o are ca e de la F.in 10 min F a bagat capul pe usa in camera unde era tinut si interogat acest baiat de trocadero si in 10 min a fost liber!Imi pare rau ca n am inregistrat macar audio toata conversatia!Aveam dovada ca Politia vinde prin interpusi tot ce confisca,e foame mare
3
2
Se stie cine dar nu se face nimic
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272