REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Percheziții în Constanța: xanax și amfetamine găsite în locuințe

Percheziții în Constanța: xanax și amfetamine găsite în locuințe

Replica API 16 iunie 2017 | 11:51 482

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de mare risc și cu substanțe cu proprietăți psihoactive. 15 persoane au fost conduse la audieri, 10 dintre acestea fiind reținute.

La data de 14 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 17 percheziții domiciliare în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, precum și jandarmi.

Cercetările în cauză au demarat la începutul anului 2017, atunci când au fost identificați doi bărbați din localitatea Eforie Sud, care ar fi introdus în țară, din Bulgaria, droguri de mare risc (amfetamină), pe care le-ar fi pus în vânzare.

Concomitent, cei doi bărbați ar fi constituit o rețea de distrubuție a drogurilor, la care ar fi aderat 8 bărbați, cu vârste între 19 și 49 de ani, din județul Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate de la locuințele celor în cauză 120 de grame de pulbere de amfetamină, 30 de comprimate de Alprazolam (Xanax), 100 de grame de substanță pulverulentă albă, 1.630 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală mărunțită, 317 pliculețe autosigilante goale și 57 de țigarete artizanale cu substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate și 6 seringi, 3 cântare electronice, 2 grindere, o sabie, 5 cuțite de vânătoare, un baston telescopic din metal, o cagulă din material textil, 3.298 de lei și 400 de euro, 27 de telefoane mobile și 3 laptop-uri.

15 persoane au fost conduse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constnața, ulterior 10 dintre ele fiind reținute pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE:

Abagiu Antonio Cristian (Eforie), Drăghici Petre Ionuţ, Dorin Dumitru Adrian, Mocanu Silviu Eugen, Mocanu Simon Cornel (Mangalia), Popescu Niki Marian (Mangalia), Anghelache Constantin Bogdan, Mustaţă Petrică, Ştefan Marius şi Vlăduţ Cosmin au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, la propunerea DIICOT. Ei sunt suspectaţi că ar fi făcut trafic cu xanax şi amfetamină.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DIICOT Serviciul Teritorial Constanţa. În baza art. 202 alin. 1 şi 3 c.p.p. şi art. 223 alin. 2 C.p.p. Dispune arestarea preventivă pentru pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.06.2017 şi până la data de 14.07.2017 inclusiv, a inculpaţilor : Abagiu Antonio Cristian, Drăghici Petre Ionuţ, Dorin Dumitru Adrian, Mocanu Silviu Eugen, Mocanu Simon Cornel, Popescu Niki Marian, Anghelache Constantin Bogdan, Mustaţă Petrică, Ştefan Marius, şi Vlăduţ Cosmin. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţi şi punerea acestora în imediată executare", potrivit minutei judecătoreşti.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe posmag Alexandru lati uitat acasa..hey lati luat pe finu simon mocanu fara nas Posmag Alexandru diller nr 1 cu Florin Buruiana de pe alea farului carr au nenorocit copii
0
0
Avand in vedere cele intamplate imi pare rau dar tot odata nespus de bine ca curata concurenta mea din acest oras pe mne ma tine tata am toata Politia ce imi mai trebuie , ofticati va sunt legal cu legitimatie. Hai ca va fut in pula pana ma ustura curu S Andrei nu mai vb ca serif si raym nu au nici o treaba cu drogurile aia sunt sefiii la interlopi nu cacanari ca aastea
1
0
deci au luat ce era nimic si marunt si au lasat ce era gros si grup infractional organizat clanu Buruiana Florin si Buruiana Marian alaturi se ei copii lor si nepotii si prietenii lor ce sau asociat grupului infractional organizat oe raza municipiului Mangalia! care sunt sustinuti de clanu Raim si Serif, prin verii Tamer , Tanior Mustafa! Astia sunt un grup organizat orchestrat de catre Iuzeir Raim direct din Penitenciarul Poarta Alba prin intermediului Lui Serif si Tamer, Tanior! Helo DICCOT BCCO faceti ceva acesti tiganii infecti clan periculos au distrus copii din orash!
0
0
Flory si Rufat sunt regiii!!!
0
0
Pe frati gibonu nu ii mai ia nimeni . Ca vand droguri de atata ani in oras. Care sunt mana in mana cu ei .
0
0
L a saltat pe grasul.ala cu bmw din.colonisti care lucra la zip
0
0
BURUIANA FLORIN zis flori a nenorocit copii din Mangalia nu ii baga nimenii in seama rusine politiei DIICOT BCCO ii aveti acoperiti pai astia pe care voii ii acoperiti astia au nenorocit copii in Mangalia ei vand droguri in valoare de 7.000lei 10.000lei pe zi sa vina Bucurestiu ca Constanta e mana in mana cu interlopi! Care vand droguri minorilor
2
1
La mangalia ce ati gasit?La ciorile de Flory si Rufat nu veniti?Vand de cativa ani si nu patesc nimic!Cred ca da cu ciocu la DIICOT!
2
0
palde grigorenco si vira druga cand ii luam
3
0
Era sabia lui stefan cel mare?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272