REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PERCHEZIȚII la SUMMERLAND: doi bucureșteni vindeau COCAINĂ pe litoral!

PERCHEZIȚII la SUMMERLAND: doi bucureșteni vindeau COCAINĂ pe litoral!

Replica API 18 august 2017 | 16:45 366

Două persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia. Este vorba despre Onoriu Liviu Barna, în vârstă de 60 de ani, care are un apartament în cartierul Summerland, și Marian Ștefan Ioniță, de 34 de ani, cel din urmă fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. La apartamentul primului suspect au avut loc percheziții.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat, la data de 17 august a.c., doi bărbați care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc. Cei în cauză, doi bărbați, din București, Onoriu Liviu Barna, de 60 de ani, și Marian Ștefan Ioniță, de 34, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia, în schimbul sumei de 300 de euro. Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie în apartamentul lui Barna, aflat în complexul imobiliar Summerland din nordul staţiunii Mamaia, unde au identificat şi ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină. De asemenea, a fost percheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost identificate 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei şi 500 euro. Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore în cazul lui Ioniță şi punerea sub control judiciar a celuilalt. La data de 18 august, bărbatul reţinut a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, magistrații decizând ca el să rămână după gratii pentru următoarele 30 de zile. Amintim și faptul că o tânără din Mangalia a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a ajutat doi indivizi să vândă droguri de mare risc, în valoare de mii de euro, în cluburile din nordul stațiunii Mamaia. Este vorba despre Beatrice Petrea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In blocul Summerland , deasupra la Beluga, multi dintre bucurestenii care au cumparat se ocupa cu prafuri, se stie in toata zona. Una Diana este bagata tare cu albitura prin Luv
5
2
Pe "Sarpe" Lazar, din Navodari, cand il luati?
4
0
cautam in km5 il asteptam pe birlic si pe vasile sa fie colegi au marfa buna
1
1
In Faleza Nord e raiul drogurilor si al drogatilor verificati mai amanuntit zona domnilor de la BCCO
2
0
SIFONU: BECHIR BAIATU LUI SEDAN COLABOREASA SA L LASE SI PE EL SA VANDA
2
1
Impuscati,cu toate drogurile in gura,sau spinzurati de vii,astea sint Scursurile societatii,gunoaiele societatii,care nu merita nici aer sa respire,o sa arda in iad,putorile astea,CA la munca nu pot sa mearga,e grea munca,ASA e,impuscati-i
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102