REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PERICOL în stațiunea Mamaia din pricina vandalilor! BILELE din CIMENT au fost smulse!

PERICOL în stațiunea Mamaia din pricina vandalilor! BILELE din CIMENT au fost smulse!

Replica API 3 septembrie 2019 | 23:45 489

Pericol în stațiunea Mamaia! Din pricina unor oameni "de bine", o porțiune a pistei pentru biciclete a devenit un adevărat câmp minat. Este vorba despre faptul că bilele din ciment au fost smulse, în locul lor rămânând sistemele de prindere, și anume țăruși din metal.

”Este un mare pericol. Pe acolo, pe pista pentru biciclete, sunt și copii. Cu bicicletele, cu rolele... Se pot împiedica, accidenta. Totodată, noaptea e și mai grav”, au semnalat cei ce au avut drum în zona cu pricina.

”Aproximativ 50 de bile din beton care delimitează pista de biciclete din stațiunea Mamaia de zona rutieră au fost scoase din elementele de susținere de persoane rămase încă necunoscute. Grele de câteva zeci de kilograme, bilele au fost fie lovite cu mașina, fie desprinse cu bună știință. Echipele din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început deja repunerea pe poziții a elementelor din beton, însă operațiunea este îngreunată din cauza mașinilor parcate acolo. Primăria Municipiului Constanța face un apel către locuitori sau turiști să nu asiste impasibili la actele de vandalism și să apeleze imediat numărul unic de urgențe 112 sau dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care merg cu bicicleta nu au loc pe pista din cauza meltenilor care indiferenr daca e aglomerat sau nu se simt bine daca se plimba pe jos chiar pe pista. Domeniul public este pentru toti: pietoni, biciclisti, autovehicule. Autovehiculele de deplaseaza numai pe strada, biciclistii pe strada, piste sau trotuar, pietonii doar pe trituar Deci stimate idiot de mai jos, deplaseaza te peunde iti permite legea! Pistele pt biciclete sunt numai pt biciclete. Nu role, nu triciclete, nu carturi, nu scutere Varsta minima pt utilizarea pistei este, cf legii, 14ani. Nu au ce cauta copii sub aceasta vars
0
1
foarte bine nu aveti ce cauta cu role si biciclete pe trotuar! moda occidentala infecta luam trotuarul sa se dea niste cretini cu bicicleta care nici macar nu tin drumul trasat ci ies ba pe sosea ba pe nisip de nu mai poti sa mergi pe jos din cauza lor! vreti pista de bicilete? radeti tot ce a fost comunist si refaceti totul de la zero daca nu pofta in cui sau in teapa dupa caz!
0
2
cum ar fi daca ar cadea mata cu curul in fiarele alea.
0
1
Nu fi prostan, e vorba de tija de fixare ramasa in pozitie, adevarata teapa pentru cine cade peste ea.
0
0
Da-i unui prost un telefon mobil cu camera si acces la internet si ... stiri senzationale!!!! O bila atenteaza la viata si siguranta ... multi cretini pe lumea asta!!!
1
0
Alea sunt bilele lui Mazare din cur de la Poarta Alba
1
0
Fagabou sa iti ei stalpi din borduri sa tii bagi in cur
4
1
La asa primar, asa organizare... Ce vreti de la FAGADAU care nu a facut nimic in viata lui...? In afara de sluga nu a fost nimic... Un taran din Turcoaia poate conduce un municipiu de acest calibru ? Asta trebuie lichidat de electorat..."Cand un dobitoc conduce, clar a toti sunt dobitoci"...Stroe...istoria te va pedepsi... Nu te mai inconjura de prosti ca istoria e aproape si te va pedepsi...trezeste-te Felix...
5
1
care o fi avut bila aia desteapta, sa puna bile de beton. "semibile" din beton ati vazut? nu se rostogolesc, degeaba le lovesti cu masina, o paradesti rau de tot, nu pot fi impinse, nu pot fi trase si sint greu de miscat. si poti sta si cu fundu pe ele.
1
0
Allo ! Locala! La parcari imediat apareti. In rest .... vai si amar.
17
2
ce bine era in mamaia cand era taxa de statiune. acuma meg la plaja cu masina ca sa care oala cu sarmale.
13
2
Montati camere de luat vederi in tot orasul. De ce se evita acest aspect ?
22
1
Pensia vine pensia
3
4
Politia si jandarmii trebuie sa fie nemilosi cu golanii iar societatea civila trebuie sa nu mai faca atata caz cand tiganimea si descreieratii sunt pusi la punct.
18
2
vai ce jurnalisti avem.... da... e in mamaia o singura bila rupta si aia de o masina nu de vandali.... de ce nu ati facut o poza la mai multe?
6
12
Prindeti-i si bagati-i la terorism, sa le treca temperatura.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212