REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Pericol! Roata unei mașini, la un pas să-și ia zborul, în trafic. Video

Pericol! Roata unei mașini, la un pas să-și ia zborul, în trafic. Video

Valentina CAMARA 3 martie 2023 | 00:00 7179

Constănțenii dau dovadă, din nou, de iresponsabilitate și indolență atunci când se află la volanul autoturismelor. Spre exemplu, miercuri, 1 martie a.c., un conducător auto s-a făcut remarcat pe o porțiune de drum de pe centura Ovidiu, acolo unde a fost la un pas să fie protagonistul unei tragedii, dacă roata autoturismului marca Volkswagen Passat se desprindea de șasiu. Imaginile au fost surprinse de un șofer care circula regulamentar pe prima bandă a drumului.

Pericol! Roata unei masini, la un pas sa-si ia zborul, in trafic. Video

Nu ne mai miră în Constanța nici parcările ciudate și necorespunzătoare și nici încălcările Codului Rutier. Însă, nu deseori îți este dat să vezi în trafic o mașină ale cărei roți mai au puțin și își iau zborul. De exemplu, roata din stânga spate a unui autoturism Volkswagen Passat, aflat în deplasare pe centura Ovidiu, DN3C, avea o defecțiune la șasiu, roata acestuia fiind disproporțională cu celelalte. O minune a făcut ca roata să nu se desprindă și să ajungă pe parbrizul altei mașini ori să provoace alte daune.

Pericol! Roata unei masini, la un pas sa-si ia zborul, in trafic. Video

Am luat și noi legătura cu un mecanic auto, care ne-a explicat ce se poate întâmpla în astfel de cazuri. Cauzele acestei defecțiuni sunt multiple, cum ar fi o problemă a șasiului, a unghiului de fugă sau a unei bascule, ori a unui accident. Indiferent care a fost motivul, cert este că mașina are nevoie urgent de un service auto. Cu toate acestea cel mai probabil autoturismul cu marca Volkswagen Passat nu va trece Inspecția Tehnică Periodică până la remedierea disfuncțiilor tehnice.

Pericol! Roata unei masini, la un pas sa-si ia zborul, in trafic. Video

În astfel de situații ceilalți participanți la trafic ar trebui să sesizeze șoferii puși în astfel de situații, pentru că există, totuși, posibilitatea ca șoferul din imagini să nu fi știut că are probleme la roata din spate.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mă pis pe cine filmează și postează aceste căcaturi mâncavar cancerul
1
1
Cum trec cocalarii de ITP care au tobe sparte sau modificate???.Întreb doar ???.Cum circula unii cu tigăii care se pot împrăștia pe sosea oricând.Intreb doar?...Cum circula unii cu fumul de un kilometru in spate lor.Intreb doar? .Sau inspectorii la ITP au ochelari de cal?
3
0
Aceasta mașina este cea mai căutată la noi și anume marca SH!
1
1
Unde este itp?
1
0
Dar cameramanul vietii nu rade de oglinda lui de pe dreapta?ca zici ca a cumpărat-o de la IKEA si nu a avut toate piesele.plus bordul bandajat cu leucoplast.te-n gura de agarici flașnetarii.
7
0
Posesorii de bilete Ct bus sunt geloși că omul are mașină
2
2
Va place nu?, i-a cazut coada la Tiagaie nu!
2
0
"Imaginile au fost surprinse de un șofer care circula regulamentar pe prima bandă a drumului." Acolo nu exista banda 1 ,banda 2 etc
9
0
Ce știre de kkt! Bla bla bla Știri fără rost! Nimic din realizările primarului habarnist, activitatea consiliului local sau judeţean! Muncesc în draci, pentru țară și popor,nu degeaba li s-au mărit salariile aleșilor locali; 90% din articole sunt preluate de pe alte site-uri de știri naționale; Csf?Ncsf? I-ati informat pe cititori în mod imparţial, păstrând la standarde ridicate calitatea informaţiei. Un reper al presei locale! :))))))))))))))))))))))))
7
6
sa-i ia apararea posesorului de cotet! Deci, dupa mintile voastre temebele, e de vina cel care a filmat nu imbecilul care circula cu cazatura aia de caruta?! Bravo ma! Frumoasa tara! pacat ca e plina de idioti!
8
11
Da, trebuie sa mearga la service. Poate acolo se si ducea, dar romanul javra, ce sa faca. Comenteaza fara sa stie subiectul si detaliile. Stati cuminti mai boilor ca nu sare nimic. Sare prostia din capul unora care au timp sa comenteze aiurea. Handicapatilor...
9
7
De unde stii tu ma Ion cap sec de comentezi. Mai cretinule, idiot, imbecil. Hai du-te dracu si mori sa mai scapam de un p***t ca tine...
3
5
Cogealac , hahaha. Curge zer din portbagaj.
12
4
masina a fost implicata intr-un accident ! un p***t ca si cel care a filmat nu a oprit la stop si a lovit masina din imagini in roata care din pacate nu a zburat in capul dobitocului care a filmat !!! daca zbura roata mai scapam de un p***t care consuma oxigenul degeaba si tine umbra pamantului !!! unii aveti creier doar sa nu va ploua in gat !!! replica ----- lasa mizeriile astea si poate incepi sa mai scrii stiri rezonabile nu sa preiei prostia unora
14
6
Rade ciob de oala sparta. Cel care filmeaza are si el tot un cotet, dar el nu e constient de asta.
21
3
Are si el un cotetz nemtesc cu 500k km la bord, obosit si la al zecilea proprietar! Mandrie mare pe bietul taran! Ce-i ma SS te oftici? Ai si tu un asemenea cotetz de masina? Mai bine te-ai impusca sa nu mai faci umbra degeaba pamantului!
9
8
asta e stire ? sunteti niste idioti care mancati kkt si habar nu aveti ce ests aia masina, ca si multi alti p****i care comentati. Daca are o spira rupta la arc nu o sa sara roata nici o data, asta s-a intamplat.
14
3
Cu siguranța e un m******n oier ce si-a luat permisul pe brânza. N-ai ce sa le ceri,astia au căcăreze de oaie in loc de creier.
16
4
De cât Logan nou mai bine Opel s-au BMW secănd
5
23
Ce știe sa faca cocalarul tipic r*mânească?! Sa filmeze și sa pună pe feisbuc. Mai bine zbura roata aceea peste distrusii care filmează și rad ca boii. Dacă vedeți in trafic vreun sofer care pare sa aibă vreo problema, o ușa care nu e închisă bine, capacul la rezervor uitat deschis după plecarea din PECO, o roata care ți se pare tie, ghertoiule care filmezi ca boul și razi ca prostul, portbagajul întredeschis, capacul de la vreo roata care sta sa cada, depășește omul și fa-l atent și pe el. Ce va costa?! Dar nu. Cocalarul r*mânesc, atunci când vede ceva, scoate telefonul și filmează, fi-mi-ar scârbă de prostia lor, inclusiv când se îneacă cineva am văzut ca filmează sau orice considera creierul lor minuscul ca e senzațional ca apoi sa posteze unde?! Pe rahatul de feisbucccc. Acolo unde știu ei. Bleah!
36
6
la 3:26, nici oglinda exterioara a ghertoiului cu filmatul nu-i departe de roata care.. pana la urma si-a luat zborul?
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272