REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pericolele din Zona Peninsulară: balconul unei clădiri stă să se prăpușească!

Pericolele din Zona Peninsulară: balconul unei clădiri stă să se prăpușească!

Replica API 28 februarie 2019 | 20:39 347

Pe strada Miron Costin din Constanța, mai exact la numărul 18 (zona Peninsulară), se află o clădire veche reabilitată la parter, cu un balcon măreț, dar care stă să cadă, acesta nefiind modernizat, ceea ce reprezintă un pericol pentru cei ce tranzitează zona respectivă.

Pentru a „diminua” pericolul iminent, a fost pusă o plasă care să ţină tencuiala balconului. Însă, în cazul în care se desprind bucăţi mari de tencuială sau zid, plasa riscă să se rupă, mai ales că – atrag atenţia vecinii – este destul de veche.

„Plasa aceea nu prezintă o siguranță, au încercat să improvizeze, dar nu știm cine stă aici, nu e locuibil la parter și etajul unu pentru că se vede că sunt geamurile sparte, iar în interiorul clădirii e mizerie, porumbei morți, iar palierul este plin de găinaț, pui de porumbei, iar pe timp de vară va fi un adevărat focar de infecție datorită mirosului.

La etajul doi locuiește o familie, care de altfel, se plânge de miros. Am intrat la parter și am rămas uimit, chiar nu se ocupă nimeni de această clădire”, ne-a spus un constănțean, care speră că proprietarul clădirii să ia măsuri.

„Doar supra-impozitarea celui care lasă în paragină o clădire, nu este o soluţie. Cumva, proprietarul, care la un moment dat ştiam că e firma Comtext, ar trebui obligat să renoveze...”, a spus un alt vecin.

Loredana MIHAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miron Costin , este in zona Peninsulara ? Inseamna ca cetatea Tomis , se afla in Tomis Nord ? Ehhh noi sa fim sanatosi .
1
0
Str.Miron Costin nu este paralela cu str.Lahovary,si se termina prin zona Tomis Mall?Sau zona peninsulara se intinde pana la Trocadero?
2
0
In europa proprietarul primeste o avertizare care spune:daca nu va apucati de treaba cladirea intra in proprietatea noastra si da un termen. Atunci omu ori o repara ori o vinde ori o darama si face alta noua dar nu ramane mizeria in oras.
0
0
Lori esti din Vaslui
0
0
Nu aveti o harta la indemana???Str Miron Costin NU se regaseste in zona peninsulara...halal articol,halal documentare,vai de el ziarist....
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218