REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
14.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

PERICULOSUL Batală, care se poza din închisoare, agresa polițiști și DĂDEA în CAP, PRINS BEAT la VOLAN!

PERICULOSUL Batală, care se poza din închisoare, agresa polițiști și DĂDEA în CAP, PRINS BEAT la VOLAN!

Replica API 19 ianuarie 2019 | 03:03 397

Eugen Batală face ce face și iar ajunge după gratii. Este cunoscut că are un cazier foarte colorat și stă în închisori încă din anul 1989, fiind vorba de furturi, furturi calificate, ultraj, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, tentativă de omor, trafic de minori și infracțiuni rutiere. Chiar și din penitenciar dădea dovadă de "miserupism". Omul se fotografia și poza pe Facebook, lăudându-se ce bine o duce. Acum a ajuns iar în atenția oamenilor legii, fiind prins beat la volan și fără permis. De menționat este că fusese eliberat din penitenciar în urmă cu circa 3 zile!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, la data de 17 ianuarie, au identificat un bărbat, Eugen Batală, în vârstă de 52 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada I.L. Caragiale din municipiu, având o alcoolemie de 0.76 mg/l alcool în aer pur expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La data de 18 ianuarie, conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore și prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Așa cum bine se știe, el a fost cercetat în mai multe dosare penale, arestat, judecat, condamnat. Spre exemplu, în noaptea de 15 spre 16.02.2016, acesta i-a ameninţat cu acte de violenţă, inclusiv prin folosirea unui cuţit şi a unui pistol, pe un agent de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Constanţa şi pe un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa şi cu aceeaşi ocazie, i-a aplicat o lovitură la nivelul pieptului agentului de poliţie. Tot cu ocazia intervenţiei, inculpatul i-a distrus agentului de poliţie pantoful de la piciorul drept şi epoletul de la umărul stâng. Echipajul de poliţie se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi intervenise la domiciliul inculpatului întrucât acesta producea zgomot. Totodată, menţionăm că în 2008 a fost implicat în mai multe scandaluri, inclusiv cu colegii săi taximetrişti, iar în 2009 a fost condamnat pentru ultraj. De asemenea, Batală a fost trimis în judecată şi pentru infracţiuni la regimul rutier. Pe 6.03.2015, Judecătoria Medgidia a decis: „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Batală Eugen. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului”, potrivit portalului instanţelor. Pentru ultima sa faptă de ultraj a primit 2 ani și 4 luni de închisoare, fiind eliberat în februarie anul curent. Însă, a început să-și terorizeze fosta soție încă de pe vremea când era în penitenciar. În 2017 au divorțat, iar femeia, cerând (în februarie 2018) ordin de protecție, a precizat că minorul a rămas la ea, dar că individul a început s- terorizeze. Ea a decis să divorțeze întrucât bărbatul devenise extrem de violent, consuma băuturi alcoolice, săvârșea fapte penale pe bandă rulantă și o agresa. Și acestea nu sunt singurele lui fapte.

În urmă cu câteva zile a ieșit de după gratii și iată că a recidivat.

L.C.

Citește și: Ce viaţă! Recidivistul Batală se dădea mare pe Facebook cu pozele făcute în penitenciar

Eugen Batală, trimis în judecată pentru ultraj

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n-a murit inca gunoiul asta Batala ?
9
0
Asta splala chiloti la baieti la puscarie
6
1
imi place ficatul de rechin de la poarta alba de asta am facut fapta sa ma intorc la tratatie unde imi place mie.. te pup nutzule
7
1
Nu va mai luati de prietenul meu
5
1
te spargem fraiere
5
3
Smecker,RESPECT!
0
20
pedeapsa cu moartea
17
0
pwey puscaria e lux au acoperis televizor mancare . . . ce pretentii aveti de reabilitare ?
10
0
Ce fata de poponar are!E d-al meu!
9
0
Prietenii stiu de ce o sa scape si da data asta. Politistii sunt prea mici ptr. el.procurorii si judecatorii stiu de ce. Traiasca berea !
9
2
Legislatie indulgenta,recurs compensatoriu,amnistie gratiere,in libertate apar facturi de platit,la brutarie nicio obligatie doar spui prezent la apel pt.o viata simplista fara pretentii!
12
1
Ce muie de retard are asta....garoi plin de caca
17
0
In China era disparut demult nu sa traiasca pe banii nostrii.
18
0
Sa iti dea la muie Luca cu bekir
0
7
jeg de om care astat numai prin puscarie,la lakit pa fane chioru,a aruncat cacat pe el si ia umplu gur,.de altfel e singurul lucru bun,batala iti trimit un pachet
5
1
De ce ? E lmpede ca acest specimen nu se mai indreapta vreodata. Solutia pentru el e scaunul electric, nu puscaria.
35
1
Sa putrezeasca in puscarie
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407