REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Peripeţiile unui hoţ din buzunare, cu "istorie" în Constanţa!

Peripeţiile unui hoţ din buzunare, cu "istorie" în Constanţa!

Replica API 15 aprilie 2017 | 10:22 624

"Vizitat" de mascaţi

"Vizitat" de mascaţi

sursa foto: gizmodo.co.uk

Memiş Tasim are 49 de ani şi este unul dintre cei mai cunoscuţi hoţi din buzunare din Constanţa! A fost arestat, judecat, condamnat, uneori a scăpat de acuzaţii, dar mereu recidivează. Aşa a făcut şi zilele trecute şi acum se află iar în arest! A fost chiar şi "vizitat" de mascaţi. Pe timpul anchetelor, omul recunoaşte că e hoţ, dar are pretenţia să nu i se pună în cârcă toate furturile de la malul mării!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 13.04.2017, l-au prins în flagrant pe Memiş Tasim, în vârstă de 49 de ani, din Constanța, care a încercat să sustragă bunuri din poșeta unei femei, în vârstă de 47 de ani, care se deplasa cu un microbuz de transport persoane (310), pe raza județului Constanța, aproape de zona Gară. În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză a mai săvârșit două furturi în dauna altor două femei care se deplasau cu mijloace de transport în comun pe raza municipiului Constanța. Pe 14.04.2017 a fost prezentat cu propunere de arestare şi magistraţii Judecătoriei Constanţa au eliberat pe numele lui mandat pentru 30 de zile.

Amintim şi faptul că, la data de 10.09.2016, Memiş Tasim şi Sali Ferdin ar fi sustras din poșeta unei femei, care călătorea cu un microbuz pe ruta Zodiac – Sat de Vacanță (bulevardul Alexandru Lăpușneanu), un telefon mobil, marca Iphone 6, în valoare de 2.800 de lei. Ulterior, Sali Ferdin a încercat să vândă telefonul la colț de stradă. Oamenii legii au declanșat cercetările și i-au prins pe cei doi susepcți. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Persoanele în cauză au fost reținute și introduse în C.R.A.P. Constanța, iar ulterior au fost prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Însă, întrucât părţile s-au împăcat, Judecătoria Constanţa a dispus încetarea procesului penal. Dar decizia nu este definitivă.

De menţionat este şi faptul că poliţiştii constănţeni au efectuat 7 percheziţii domiciliare la data de 18 februarie 2016, fiind vorba despre un dosar privind furturile din buzunare. La domiciliile celor vizaţi au fost găsite o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase. Mai mulţi indivizi, între care unii "veterani" în furturile din buzunare, au fost încătuşaţi. Este vorba despre Ismail Geilan, Emil Firică, Murat Naser, Cristinel Caroli şi Memiş Tasim. În urma cercetărilor s-a stabilit că indivizii, toţi din municipiul Constanţa, ar fi comis 6 infracţiuni de furt calificat, în perioada 7.10.2015 - 17.02.2016. De la locuinţele suspecţilor au fost ridicate mai multe telefoane mobile, cartele sim şi sume de bani, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

În 2010 a fost condamnat, ulterior eliberat. Cert este că s-a reapucat de treabă și chiar a recunoscut pe parcursul anhetelor din trecut:"Da, sunt hoț, dat nu toate furturile din Constanța sunt în cârca mea". Şi se pare că nu s-a lăsat de "meserie". De asemenea, atragem atenţia că acest hoț acţionează prin mai multe metode. Fie profită de aglomeraţia din mijloacele de transport în comun, fie se dă cel mai politicos individ din lume, intrând în vorbă cu victima şi buzunărind-o în acelaşi timp.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soluția e să-i taie mâna.
0
0
La parnaie consuma bani de la buget
1
0
Fratele lu tasim e instructorul auto pata alba zis garcea. La puscarie ii facea toate poftele. Garcea pe cand la puscarie?
2
0
PUBLICATI POZA cu el si cu cei care fura din buzunare! In felul asta sunteti alaturi de cititorii vostri!!! In caz contrar...sunteti o publicatie de 2 lei!
6
1
de ce nu publicati fotografiile lor, iar cu textul sa o lasati mai moale!?
7
1
Nu vedeti ce nume si prenume au?... nu sunt tigani ci sunt musulmani jegosi din Piata Chiliei,Henri Coanda sau Anadolchioi
5
1
cioroii si tiganoii ne fac sa ne simtim ca in bantustane.si mai avem excrocii afaceristi din specia machidoni.iata reteta unui oras sufocat de lipitorile cu 2 picioare,cica turistic.hahahahaaaa!vezi sa nu!da avem cluburi de pensionari votanti psd.
8
3
ati ucis limba romana! textul pare sris de un copil semianalfabet, plin de greseli!!!! lasati-va de meserie sau puneti mana pe carte!!!!
12
0
Sa li se taie degetele.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369