REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERSOANE ÎMPUȘCATE la MANGALIA! Una a MURIT! Au intervenit MASCAȚII!

PERSOANE ÎMPUȘCATE la MANGALIA! Una a MURIT! Au intervenit MASCAȚII!

Replica API 19 august 2019 | 00:16 2059

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină la Mangalia, pe strada Farului, acolo unde două persoane ar fi fost împușcate.

Update: Una dintre victime a fost preluată cu elicopterul SMURD și adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pe când cealaltă încă primește îngrijiri. Nu se știe dacă a suferit răni atât de grave încât să necesite să fie adusă la unitatea spitalicească din municipiu.

Update 2: În primă fază, victimele au fost transportate la Spitalul din Mangalia, iar de acolo s-a dispus transferul.

Polițiștii se află la fața locului și au declanșat o anchetă.

Update 3: Persoanele aflate la fața locului, fiind vorba și de locuitori ai zonei, au precizat că este vorba de o petrecere (posibil botez), într-o familie de etnie romă, care durează de mai multe zile, în cele din urmă lăsându-se cu scandal și cu focuri de armă. Se pare că un membru al familiei a scos o armă de vânătoare și a tras către cei aflați la petrecere.

Persoana care a folosit arma, IDENTIFICATĂ!

Polițiștii constănțeni l-au identificat pe bărbatul care a făcut uz de armă, luni, 19 august, pe strada Farului din orașul Mangalia.

În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare, au spus oamenii legii. Astfel, polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le.

Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital.

La acest moment, cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Mangalia.

Update 3: Bărbatul împușcat în abdomen a DECEDAT!

La fața locului au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.

Update 4: Suspectul se numește Buruiană Florin! Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

L.C.

Citește și: Bărbatul care a ÎMPUȘCAT mai multe persoane la Mangalia, IDENTIFICAT! SCANDALUL a continuat la spital!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moarte ciorilor borate
3
0
Florin cu manka ia inpuscat pe cei 3 barbati acesti 2 sunt frati
0
0
Ducetiva la moara sa vedeti vestu salbatic nu pe farului la potoi care estei sefu dela moara acolo se vind drogurile moxu tamer vinde de ani de zile de unde au masini de sute de mi de euro dece nu ai ia politia la scuturat bozolan nasu lu biber care acopera toate clanurile
0
0
Nu exista politie la Mangalia ,ei ii sustine pe faptuitori iar pe victime le amendeaza o sustin si pe profesoara de germana care a avut o tentativa de suicidere in urma careia a ramas cu un handicap si impreuna cu taicasu Ivan Dumitru bate vecinii care nu inchid usa de la intrare in scara iar politistii care au luat spaga impreuna cu seful lor ii sustin .
1
0
Poliia de ce nu interveniti sunteti cumva la mana lor nu cred asta sau nu toti se vinde droguri se fura fac proxenetism chiar nu vede nimeni.
3
0
Luati-l si pentru crima si pentru trafic de droguri si pentru proxenetism. Inchisoare pe viata merita Florin Buruiana!!!
1
0
Apropo de cei -undercover- pe aicisiea... lasati vrajeala, si hai sa facem treaba
0
0
De anii de zile se vinde droguri pe accea strada clanu Buruiana domnina proxenitism si trafic de droguri
2
0
daca cineva il impusca pe detinutul draknea inainte ca acesta sa ajunga dupa gratii, poate nu mai asistam astazi la astfel de nenorociri
3
0
ALO..... POLITIA !!!! De unde are asta arma detinuta ilegal maine poate altu si ma impusca pe MINE
7
0
pacat ca ala n-a avut un shotgun sau un kalasnikov
1
1
Idiotule , cum sa spui ca mai bine impusca un politai, fara politia asta asa cum este ea.. buna sau rea, aici era paradisul ciorilor.., dar cu atatea piedici legislative e greu sa finalizezi un dosar care sa se termine cu arestari si condamnari, asa ca indreptati va ura catre iubitii nostri guvernanti si lasati politia in pace ca ea face tot ce poate
8
1
trebuiau sa impuste un politai
5
2
Mangalia a avut cei mai kk politisti in frunte cu PESCARU care a iesit la pensie fara sa faca nimic
8
0
POLITIA manjita pana in varful capului Cacatii aia au ajuns sa traga cu arme pe strada '???? gabori corupti, cand faceti ceva??? Cand o sa moara vreun copil nevinovat???? Ce mai asteptati ma animalelor??? Cat mai tolerati ciorile astea jegoase sa deranjeze cartierul si sa sfideze pe oricine. Se pisa ciorile pe voi de politisti de cacat!!!! Mi -e sila de voi coruptilor, nimicurilor!!!!
26
1
De cand cu cazul Dinca politistii din Mangalia protejeaza ciorile care fac transport ilegal de persoane la Lidl si Vama si amendeaza taximetristii si microbuzele. Aici e totul pe invers e mai rau ca la Caracal pe Farului se face prostitutie si trafic de droguri in vazul lumii nimeni nu are curaj sa ii deranjeze pe interlopi ca se ia spaga
20
1
yeaahhh ! Killing spree bitches !!
6
0
Cine a murit?
4
3
E a treia zi de paranghelie continua. Ieri s-au batut pe zi, apoi noaptea. O voce de femeie din curtea lor urla ca sa vanda de acum droguri in alta parte. De cealalata parte s-a auzit acuze ca si ei ar vinde acelasi lucru. Dupa 90 erau traficanti de carne vie, prostitutie, avand chiar si persoane cu probleme psihice pe care ii duceau la cersit in Spania, Madrid. De cativa ani nu mai au femei prin curte, vedem pusti care ies si intra in fiecare ora. La colt de strada, sub camerele video ale primariei se vand "bratari". Asa le zic ei se pare la drogurile pe care le vand. Politia trece des sa rid
18
0
Candva era un oras mic, cochet, la malul marii. Acum e un loc pustiit, golit de frumusete, unde manelele, prostul gust, calestile cu cochete brunete in rochii rosii, mai rau, violentele de tot felul, drogurile sunt prezente la orice pas. Politia e ocupata, prepara mici prin targuri, deschide cate un birt si ocazional mai trage pe dreapta cate un fraier care nu e influent in oras. Sa fie bine, sa nu fie rau.
26
4
Interlopul Verde din Mangalia vinde droguri de mare risc la copii ! Il protejeaza nasul Bozolant de la pol Mangalia
16
3
Mangalia mu va mai fi ce a fost odata clanurile au pus stapinire pa tot ce se face bani cat si pa militie ia cumparat pa toti
14
2
ghetto sirian sau indian,cica aici era callatis .sa vina mohametzii
4
2
Politia mangalia nu isi fac treaba
17
1
Sa speram ca vor crapa aceste ciori din Mangalia....
22
2
Acolo e deschis un non stop cu etnobotanice.Non stop se intra si se iese pe acea poarta fotografiata.Politia doar incaseaza comision si mai fwte cate o minora....la cerere
26
1
traiasca politia romana cu toti sefii ei
7
2
Asta e atitudinea politiei Mangalia referitor la perosoanele de pe aleea Farului.Se stie de ani de zile de cuibul de drogati si proxeneti din acea zona si nu se face nimic.Rufat, Florys.....Clanul Buruiana. Politia Mangalia ii tine in brate
26
0
nu se spune Mangalia ,,,,ci Mexicu salbatic
11
4
Ia uite frate, s-a mutat vestul.salbatic pe Aleea farului! Cand nu mai au cuvinte de spus trec la pac-pac.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614