REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pescari CRIMINALI! Masacrează delfinii care dau târcoale plaselor de pescuit - vezi IMAGINI

Pescari CRIMINALI! Masacrează delfinii care dau târcoale plaselor de pescuit - vezi IMAGINI

Replica API 6 iunie 2017 | 00:33 918

Delfinii din Marea Neagră sunt în pericol. Omul a devenit principalul inamic al acestor mamifere, iar cea mai recentă dovadă o avem de la Agigea. La faţa locului au fost chemaţi să intervină şi reprezentanţii ONG-ului care se ocupă de monitorizarea situaţiei delfinilor, dar care nu au mai putut face altceva decât să constate că o femelă şi un pui de delfin sunt morţi de câteva zile.

Femela a fost găsită în mare, în zona unei pescării din Agigea, în urmă cu două zile, iar puiul de delfin- a fost găsit luni. Ambii erau decedaţi, în stare de avansată degradare. Se pare că femela a murit în urmă cu 7-8 zile, iar puiul la câteva zile distanţă. Teribil este că femela are coada tăiată şi prezintă împunsături în cap şi pe corp, adică semne clare ale măcelului pe care pescarii îl fac atunci când depistează un delfin care dă târcoale plaselor de pescuit. "Pescarii le taie coada, să nu le rupă plasele de pescuit, de care delfinii se apropie pentru a mânca peştele prins ca momeală", ne explică un specialist.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e mai corect sa intrebati pe cei de la Mare Nostrum care sunt cei mai in masura sa va raspunda ?si daca plasele de tip talian care sunt amplasate pe tot litoralul nu doar la Agigea pun in pericol viata delfinilor?dar asa comentarii tampite nu am mai vazut niciodata!oricum vad ca tindem sa mergem pe importuri GRECIA DANEMARCA NORVEGIA BULGARIA!bravo lor rusine noua si autoritatilor locale!
7
1
poate alta data o sa trimiteti LA ziar si niste poze cu plasele monofilament folosite la braconaj de MATEI si alte scule DE PESCUIT INTERZISE toata lumea stie ca braconeaza si ca pescarii lui ucid delfinii in PLASE dar toti vin si mananca toata raja si politia de frontiera anul trecut cand ati gasit custile la braconat ati inchis OCHII sub ochii vostrii se intampla crimele si se ucid mamifere nevinovate. SE INTREABA CINEVA CA INTAI AU UCIS MAMA ACELUI PUI DE DELFIN SI ACESTA A MURIT DE FOAME AU IESID IN DOUA ZILE DOUA CADAVRE IN ACELASI LOC COINCIDENTA NU CRIMA DA
6
6
e clar ca toate autoritatile trebuie sa deschida cate o ancheta deoarece dupa cum se observa in imaginile prezentate ,acest mamifer A FOST si VIOLAT INAINTE SA I SE TAIE COADA deci se vede cu ochiul ce se intampla!
5
1
De ce mediul, apele romane, ampa, politia, nu deschid anchete sa cerceteze? Fiindca mananca gratis la Matei?!
4
6
Primarul nu are alta treaba mai buna ... se trezeste el asa... si se apuca de sapat. Numai ca... cine sapa groapa altuia... cade singur in ea. Exista un echilibru...raul pe care il faci altuia se va intoarce.
6
2
repede ...la mangalia matei a omorat alti 3 delfini care au iesit pe plaja a fost vazut cu un cutit in gura si 3 sabii ninja !el doar le taia coada Restul nu l interesa!sa va fie rusine
4
1
toate autoritarile statului sunt corupte,dar URMARIRE PENALA o are doar Primarul Cristian cirjaliu!atunci ne intrebam :OARE CINE I CORUPTUL?nu cumva HOTUL striga HOTII?
5
1
Pescaria lu Matei este una dintre cele mai bune restaurante din Dobrogea.Incepand de la mancare pana la tot personalul de acolo, si daca stau sa ma gandesc nici in Constanta nu exista asa servire! la parlitii aia de jos nici nu m-am sinchisit sa vad macar cum e...BRAVOOO Matei!
9
5
ce treaba are matei??ce reportaj platit de un primar fustrat care si comenteaza??toata ziua vb la sky fm numai de Matei ala de la pescarie care i a pus comuna pe harta!
9
3
Primarul Carjaliu ar face orice sa il inchida pe Matei ca sa ramana doar El cu bomba lui de restaurant Golful Pescarilor El a adus delfinul noi eram pe plaja a venit Politia locala cu un sac negru si a aruncat ceva intre stanci, chiar am crezut ca e mancare pentru pestisori dar de fapt era delfinul mort L a vazut copilul nostru
9
2
maricel caricel esti josnic...o sa scrii pana si pe peretzii scolii ca MATEI E DE VINA SI CA A IESIT PRESEDINTE DONALD TRUMP, CA A INCEPUT RAZBOIUL IN SIRIA ,saptamana are 7 zile etc!
10
2
si delfinii in nunar de 6 pe plaja de la vadu!tot matei i a omorat?rusine primar de 2 lei!
10
3
SUNTEM PRIMITIVI, SALBATICI SI BESTII.
13
1
Matei e de vina
5
9
din pacate cunosc poveste si imi pare rau pentru cruzimea cu care sunt omorate aceste mamifere care uneori sunt mai inteligente decat MATEI niciodata nu imi este frica sa spun lucrurilor pe nume MATEI ESTE UN PESCAR BRACONIER CARE ESTE PROTEJAT de toate autoritatile statului care sunt corupte nu degeaba acesta se lauda ca ,,TOTI IMI MANANCA HAMSIE DIN MANA " IN ALTA ORDINE DE IDEII EU NU MA ASCUND IN SPATELE ANONIMATULUI RUSINOS FOARTE RUSINOS
9
13
Are un nume d-ala pe care il tine porcu in coltul gurii ???
3
0
Aia sunt prinsi in plase de calcan iar ca sai poata scoate din plase li se taie coada ca acolo se incurca si pe burta ca sa se duca la fund altfel plutesc la suprafata
6
11
Intra la selectia naturala ,nici rechinii nu iarta pescarii manga cazuti peste bord!
10
10
pai au iesit delfini morti pe tot litoralul ....tot Matei i a omorat pe toti ?si le a taiat si ..coada!!haaaa....
10
7
specialistul cred ca e MARICEL CARJALIU care el omoara delfinii ca nu i au platit taxa !
16
4
Sorin,esti cam prost
10
4
Sigur este mana lu Matei , el are plase peste tot
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272