Peste 40 de participanți la Festivalului Peștelui și al Fructelor de Mare! Iată cine este câștigătorul
Peste 40 de participanți la Festivalului Peștelui și al Fructelor de Mare! Iată cine este câștigătorul
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestA doua ediție a Festivalului Peștelui și al Fructelor de Mare a debutat în stațiunea Mamaia luni, 8 mai a.c. Festivalul Peștelui și al Fructelor de Mare se adresează bucătarilor și maeștrilor bucătari din restaurantele de pe Litoral, Delta Dunării și din restul țării.
Anul acesta au fost 42 de participanți. Anul trecut marele trofeu a fost câștigat de Terasa Aqua din Satul de Vacanță. ''Noi am plecat anul trecut la drum cu acest festival și sperăm să aibă succes. Ideea acestui festival este că este nevoie de el pentru că noi, hotelierii trebuie să ne cunoaștem între noi forțele. Îmi doresc ca toți colegii să se implice, să fie din ce în ce mai multe restaurante participante. Noi ne-am propus ca în fiecare an să schimbăm locația pentru ca toți cei care vor să participe să aibă șansa să găzduiască acest festival. Prima ediție a fost la restaurantul Dorna din Mamaia, iar anul acesta festivalul a fost găzduit la restaurantul Aurora'', a declarat Bogdan Dumitru, managerul restaurantului Dorna. La rândul său Corina Martin, vicepreședintele Asociației Litoral Delta Dunării a precizat că festivalul a fost creat pentru motivarea proprietarilor de restaurante de pe litoral să includă în meniuri cât mai multe preparate din pește și fructe de mare. Marele câștigător a fost restaurantul „În Larg” din portul Tomis care îl are ca chef bucătar pe Florin Ceaușu. Precizăm că anul trecut Florin Ceaușu a fost chef-ul bucătar al terasei Aqua, terasă care a câștigat trofeul la prima ediție a festivalului.
Mihaela UNGUREANU
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News