REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PEŞTE TOXIC, din import – asta cumpărăm din marile magazine! INTERCEPTĂRI: Miroase..; spală-l şi tu cu oţet!

PEŞTE TOXIC, din import – asta cumpărăm din marile magazine! INTERCEPTĂRI: Miroase..; spală-l şi tu cu oţet!

Replica API 15 mai 2019 | 10:07 1362

Percheziţii şi ANCHETĂ de AMPLOARE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati ca sunt si mici intreprinzatori ce freaca mezelurile cu otet intr-o veselie!
4
0
pe ceausescu la ti impuscat ca va ....infometa!astia de acum va ...otraveste usor usor, ce le faceti?
11
0
Daca nu se intoxica ministreasa aia PSDista cu mercur nu stiu daca s-ar fi gasit pestele asta,pentru ca doamna face parte dintre acei romani speciali.
13
1
Domnule Palas, recunosc comentariile dvstra dintr-o mie. Cred ca mai bine aveti grija de binele dvstra
7
2
Da si astazi la Brick la magazinul cu delfin era expus somn de Franta! Se pare ca legea e buna doar pentru unii.
11
2
Foarte bine le-ati facut domnule procuror. Felicitari pentru curaj si determinare! Sunteti un procuror extraordinar va pasa de problememe oamenilor si de pericolele la care ne expun infractorii.
12
10
In loc sa se ocupe de apararea legii si a cetatenilor, domnii procurori faceau greve si mitinguri pentru taica Lazar si Codruta lui.
17
8
Iar face Nita un dosar d-ala bun de se cruceste si judecatorul cand il citeste..
15
3
Felicitari domnule procuror Nita !!! Prin astfel de actiuni aparati cetatenii de pericole directe si de nenorocitii aia pusi pe hotie. Mult spor si putere de munca!
12
11
Iulica ai belit pula. Vine Teo sa te incalte
3
4
Am fetite care e interesat atat in tara cat si in Germania mai vand si droguri
2
5
pcr-fsn-pdsr-psd-alde-udmr.ca idee,pe timpul lui Ceausescu erai incuiat cam 20 de ani sau plumbuit corespunzator.Era o lege buna si corecta.Escrocherie monumentala cu peste''din Dunare,proaspat pescuit de captura''.Pofta buna!!
7
6
Pestele contaminat se vinde in asa zisele cherhanale si la restaurante de fite,scump ca naiba,"proaspat pescuit".Ptr pesedei este bun,tare bun.Mincati usor,sa nu va inecati!
12
4
Dosarul va fi trimis inapoi.Informatia a fost data de SRI.Legi pesediste.
14
6
De ani de zile putea a hoit cand treceai pe langa raioanele de peste din toate marile magazine. Vai mama noastra cu procuratura noastra cu tot. Astia au vandut peste stricat politicienii au furat si voi v-ati imbuibat cu salarii grase. Sa va fie rusine!
23
2
Bulangiule a vandut Carrefour ani de zile peste imputit si voi a-ti frecat menta in birouri.Decat sa ascultati pulimea in telefoane ca altceva nu faceti a-ti fi iesit pe teren la treaba.Seful vostru zis "cap de guma" Viorel va trimitea pe scarile institutiei sa faceti greva in loc sa iesit pe teren.Tarziu bulangiilor v-ati trezit deja afacerea este rasuflata.Apropos mai Nita pestisorii din ACVARIUL CERNAVODA va mai sponsorizeaza?.Sau cheta lor de mii de euro ajunge la timp la voi?.
32
3
Vand de ani de zile peste cu mercur si plumb pescuit in Spania si Italia pe post de peste proaspat salbatic sau de ... acvacultura , la niste preturi mari ! Ma miram eu de ce de vreo saptamana nu mai era peste proaspat la Carrefour ... se imputise treaba ! Nenorocitii nu se gandesc ca din cauza lor se imbolnavesc copii , oameni nevinovati ! Horia Constantinescu , tu chiar nu stii nimic , ca asa te dai smardoi prin presa !
37
0
Pentru bani omoara oameni. Jeguri de Romani, cine fura tara si inseala sa ajunga in iad.
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108