REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PETIȚIE pentru reabilitarea PASAJULUI de la Gară, lansată de consilierii locali PNL

PETIȚIE pentru reabilitarea PASAJULUI de la Gară, lansată de consilierii locali PNL

Replica API 27 iulie 2019 | 04:58 602

Locuitorii Constanței, dar și turiștii care doresc recondiționarea pasajului din zona Gării Constanța sunt așteptați, zilele următoare, să semneze petiția pentru susținerea acestui proiect, la inițiativa consilierilor municipali PNL.

„Vă doriți reabilitarea pasajului de la Gară? Consilierii municipali ai PNL susțin proiectul privind recondiționarea pasajului de la Gară. Scopul pasajului este să fluidizeze traficul și să reducă numărul accidentelor în care sunt implicați pietonii.

Pietonii ar trebui să fie pe primul loc la nivel comunitar, după bicicliști și mașini. În prezent, pietonii sunt expuși unor pericole de accidente în fiecare zi, deoarece pasajul de la Gară este inundat, este un focar de infecție și este folosit ca wc public.

Recondiţionarea pasajului, astfel încât traversarea Bld 1 Mai să se facă în condiții de siguranță prin pasaj, iar acest pasaj să poată fi utilizat în condiții decente, atât de către cetăţenii municipiului Constanţa, locuitorii din zonă, lucrătorii din port și Policlinica CF, cât şi de turişti, este o normalitate într-un oraș civilizat. Dorim să fie asigurat accesul şi a persoanelor cu dizabilităţi, a bătrânilor şi a părinţilor cu cărucioare, igienizarea și luminarea pasajului în mod constant, îngrijirea spațiului verde ce înconjoară pasajul, plantarea de arbori noi şi toaletarea arborilor existenţi”, este mesajul transmis de consilierii municipali PNL, prin vocea consilierei locale Mihaela Andrei.

Toți cei care doresc să susțină acest proiect sunt așteptați la pasaj sâmbătă, 27 iulie a.c., între orele 11,00 – 12,00 și luni, 29 iulie a.c., dar și marți, 30 iulie a.c., între orele 16,30 – 17,30, să semneze și să susțină „Recondiționarea pasajului”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se tine cumatra din poza , cu amandoua mainile de bara si se apleaca putin , cred ca vin sa sustin si eu proiectul de renovare !
1
2
Cea mai grava chiar extrem de grava problema pe care o are astazi constanta este acel complex HC care datorita locatiei unde a fost construit a dus la distrugerea celui mai frumos cartier al constantei tomis nord ..Trebuie facut petitii referendum ptr mutarea lui in afara orasului ...sau creat milioane de probleme datorita ambasadorilor care locuiesc la acele pensiuni din HC .
3
0
Are craci misto tipa!
3
1
Si pasajele din gara Constanta cind se vor reabilita?
4
0
O sa se cace si o sa se pise romanii si tiganii din nou
10
0
Nu daca Este din partea lui PNL in nici un caz nu-s de acord mai bine il Lasa asa abandonat cum era!
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272