REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Petreceri „înfricoșătoare“ de Halloween, la Constanța

Petreceri „înfricoșătoare“ de Halloween, la Constanța

Valentina CAMARA 29 octombrie 2022 | 00:00 2469

 Weekendul acesta se dă startul petrecerilor de Halloween și la Constanța. Halloweenul este un prilej de distracție pentru constănțeni, numeroase evenimente care ne vor da fiori vor avea loc sâmbătă, 29 octombrie a.c., dar și duminică, 30 octombrie a.c.. Principalele evenimente care se organizează în „weekendul fantomelor“ sunt petrecerile tematice, cu diferite concursuri care vor fi premiate sau chiar trasee ”bântuite”, totul pentru distracția constănțenilor.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Sărbătoarea a fost ”împrumutată” și de români și este pregătită întocmai ca orice sărbătoare românească. De la mic la mare, românii își fac planuri, își pregătesc costumații care mai de care mai înspăimântătoare și petrec ultima zi din luna octombrie în localurile decorate special pentru acest eveniment.

Studenții vor avea și anul acesta petrecere de Halloween într-un bar din Constanța cu diferite surprize și concurs de costumații. Cele mai reușite costume vor fi premiate cu diplomă și invitații la următoarele baluri.

În această perioadă nu doar adulții se vor bucura de petreceri cu tematică ci și copiii prin diferite  activități, de exemplu, în cadrul galeriei de artă și antichități ArtAntik Gallery, din cartierul rezidențial Faleză Nord, va fi amenajat un spațiu cu decorațiuni specifice sărbătorii Halloween, cu o serie de ateliere creative gratuite dedicate celor mici. Aceștia vor putea confecționa decorațiuni tematice realizate prin tehnica picturii și cea a decupajului. Activitățile vor avea loc până pe 1 noiembrie.

Restaurantele și cafenelele își vor aștepta invitații cu băutură gratis și diferiți artiști care vor cânta pe scenele din localurile din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa o ...paruiala , suturi si pumni,in strada, parc si la scoala, masca e in top doi!exersati macar la doua zile !
4
1
Marea partee a domnisoricilor oricum de cum fac ochi apeleaza la proceduri de schimbare a formei nasului ,forma buze ,ploapelor ,etc ,oricum sunt mascate .....Ele sunt la bal mascat in fiecare zi
7
1
Mascati-va in Ovanesian sau Macovei si veti fi top !
6
1
vai de plua voastra
3
1
Tot ce e american e mesenic pt.rumani. O slugarnicie fara margini, cum nu vezi la alte popoare! Iar americanii ne folosesc pt. interesele lor, economice, militare.
10
2
Ne pierdem traditiile noastre si imprumutam altele de la altii. Promovam mizerii dar uitam de datinile strabune.obiceiuri neaose de sute de ani lasate deoparte din dorinta de a da bine pe facebook.... altii platesc bani grei sa viziteze aceasta tara pt datini si oboceiuri atat cat se mai pastreaza.pisam ochii ca scade numarul turistilor dar promovam mizerii occidentale fara sens.dar e okey.numai mergem cu plugusoru steaua sorcova mergem cu trick or treat...numai sarbatorim Dragobetele e Valentine s day...
15
1
Batuite....într-adevăr!....Vai de mamele care v-au dat născare!
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367