REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Petrecerile se țin lanț în familia Andreei Esca! Fiica prezentatoarei a împlinit 22 de ani

Petrecerile se țin lanț în familia Andreei Esca! Fiica prezentatoarei a împlinit 22 de ani

Replica API 2 septembrie 2022 | 02:41 918

Motivele de sărbătoare se țin lanț în familia Andreei Esca. Pe 31 august, fiica prezentatoarei PRO TV a împlinit 22 de ani. Vedeta trustului din Pache Protopopescu i-a transmis cele mai bune gânduri fiicei sale și a distribuit un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram.

Andreea Esca, Alexia Eram

Dacă în urmă cu doar câteva zile, Andreea Esca a petrecut împlinirea a 50 de ani, miercuri, pe 31 august, a venit rândul fiicei sale să se afle în centrul atenției. Fiica prezentatoarei a împlinit 22 de ani și, așa cum era de așteptat, Andreea i-a transmis public o urare emoționantă, alături de care a atașat mai multe fotografii în care apare sărbătorita zilei.

„Nici n-am apucat să vă mulțumesc tuturor pentru urările minunate de ziua mea, că a venit ziua Ei! Cea mai frumoasă, funny, zuză din familia noastră, pe care o iubim mult de tot! Așadar, eu simt că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit până la 50 de ani. Și să mulțumesc familiei mele, prietenilor, telespectatorilor, colegilor, pentru toată magia din viață mea! Iar Alexia trebuie să știe că e iubita pentru miile de calități pe care le are, dar și pentru defecte. Pentru că toate acestea o fac “adorrrrrrrrrabila!”, a fost mesajul Andreei Esca.

Alexia Eram este o tânără independentă

Alexia Eram are 22 de ani, dar este deja o tânără independentă. Fiica Andreei Esca are propriul venit și a reușit să-și achiziționeze un apartament, pe care l-a decorat după bunul plac, în Capitală. Este o tânără silitoare, absolvind facultatea cu brio, și are o viață plină de evenimente. Alexia Eram este o prezență constantă pe social media, dar și la concertele iubitului său, Mario Fresh, alături de care formează un cuplu de aproape șase ani.

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, declara Alexia Eram, în urmă cu puțină vreme, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
familie de maimutoi manelisti cocalari!ce nume de fraiere au,alexia,eram.unde erai fa?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272