REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Piedone, din închisoare: Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați stăpâni pe primărie!

Piedone, din închisoare: Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați stăpâni pe primărie!

Replica API 15 mai 2022 | 22:39 4817

Condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, primarul Sectorulu 5, Cristian Popescu Piedone, a scris un prim mesaj din închisoare. Acesta a amenințat înainte de a fi încarcerat că va face dezvăluiri de senzație despre lumea politică. Deocamdată, s-a mulțumit să transmită un mesaj acid către cei care se bucură de încarcerarea sa.

"Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ?

Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor!

Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că... nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi! ..... Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc!

Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și... pentru orci", scrie Piedone, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi la el : ORCI!!!!???!!! Omul e plekat cu bydonu klar!!! Orci SA TE FREK IN FLOCIII
0
0
Cati cretini pe aici!
0
0
Pe Undrea de ce nu o ia, unde e dreptatea pt uni muma pt altii ciuma
1
0
Mesaj de la Piedone-"stati linistiti,toata primaria e impanzita de neamuri si prieteni,baiatul l-am pus in Parlament,incasam din toate partile". A**a e Romania,nu ne mai facem bine,o sa vina chiar si Moldova tare din spate si ne intreaca.
0
0
Patru ani trec repede si el va ramane cu milioanele dosita . Asa ca ciocu mic si ai rapdare . Mari infractori din romania sa spuna bogdaproste ca nu li se confisca averile .
0
0
Sa va dau la mwian celor de sub mine.Sa va dau mielul sa il luati cu gura la tranta
0
0
Pregateste-ti vaselina pt. kurul tau g**s , jeg uman , t***n parvenit !
1
1
Mai hidosule, mai borfasule, mai umflatule... cine te crezi ?? Ai acces la telefoane, internet ?? Cine plateste !? Impostorule !
1
0
ce boereala in inchisoare de are jegosul a**a timp sa posteze . Cine plateste internetul de acolo ?
1
0
ne unge la inima piedone sa vedem borfasimea in pirnaie.la puscarie,piedone la puscarie...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212