REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pieleanu îi contrazice pe pucişti: PSD se menţine la 35% în sondaje

Pieleanu îi contrazice pe pucişti: PSD se menţine la 35% în sondaje

Replica API 20 septembrie 2018 | 01:05 426

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reacție acidă după ce a apărut scrisoarea semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Ţuţuianu, prin care i se cere demisia din funcțiile pe care le deține. Întrebat dacă va da curs solicitării de a-și da demisia din PSD și din Camera Deputaților, Liviu Dragnea a spus, conform antena3.ro, că „voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. Nu am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înțeles care e cea mai mare supărare. Să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA și cu partidele de opoziție. Eu, ca președinte, nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CEX o să vorbesc suficient de bine, de mult și de apăsat".

Analizând situaţia, sociologul Marius Pieleanu i-a contrazis pe puciştii din PSD, afirmând, la Antena 3, că, în sondaje, PSD se menţine la 35 de procente, PNL la 24%, iar ALDE la 10 procente; Dacian Cioloş are 9%, iar USR - 5 procente. Cu alte cuvinte, nimic dramatic în ceea ce priveşte PSD, aşa cum indică cei care îl contestă pe Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce sa te astepti de la unul ca pieleanu p-uli, palda sau chireac, astia toti care presteaza la latrina 3!!!
2
0
Pieleanu asta sau alt mare specialist ca kelia pu-li, palada, abonati la cantina latrina 3 se dau de ceasul mortii ka-i intearca voiculescu si le-nchide robinetul la kk!
7
0
Mama ta joaca in filme ptr.adulti, de vorbesti asa urat?Mars pramatie PDL ista!
2
4
te asigur ca la primul miting imi bag pula in gura ta de fata cu toti , daca vine ma-ta ii vor da la muie colegii . Curva morocanca e ma-ta aia batrana , cu sperma pe fata sa-si mentina tenul tanar .Porc cu pesta , tu n-ai casa , n-ai masa , si faci fite de rezistent , vine iarna si o sa aud ca te-au gasit inghetat . Repet , daca vii , iti dau la muie in fata tuturor , sa vada lumea rezistentul pulii ! nu-ti mai vinde nevasta , e scarboasa !
1
4
07:29 ai ajuns la servici la primarie sau la consiliu animalule ? Sa-mi mananci cacatul muistule pesedeu. De ce nu te semnezi cu numele tau pielea pulii ce esti cu ma-ta aia neagra si curvoi ??? Tu si toti postacii pesedisti muie, muie dragnea, muie pesede !!! Si de la Palazu Mare cu cacat !!!
5
1
Mai Pilene nu te mai datea rotund,ca esti un profesor prost.Te am vazut la B1.Tu esti un PSD-ist curat,Javra Ordinara.
6
0
Golanasul de Pieleanu, omul de casa a lui Dragnea.
9
1
Poate in visele voastre umede!
9
1
Marja de eroare la sondajele lu' pieliteleanu e de 40 la 100. S-ar putea ca psd sa aiba cu minus
12
1
Deoarece sunt internat la spitalul de boli neuropsihiatrice fara recuperare de la Palazu mananc cacat zilnic de PSD.Toata ziua ii sug pula lui Dragnea si la toti pesedistii din Romania.Nu imi mai luati in considerare comentariile.SUNT DILAU IRECUPERABIL !!!.
3
10
Va dati seama ce confuzie este acum la LATRINA 3 :Gadea, Badea, Ciuvica...ca nu mai stiu pe cine trebuie sa pupe si la cine sa dea flit !
15
4
De ce la unele articole sunt oprite comentariile?
11
3
Cum a fost rezultatul alegerilor din 2015....a castigat ponta? Cum a fost rezultatul alegerilor in moldova...au castigat democratii? Clar in niciunul din cauze pieleanu a gresit cu 10 procente....cine are habar de sondaje nu uita!!! Asa ca increderea in sondajele acestui domn chiar nu mai am...habarnist si oportunist! Azi l-am vazut cu se sfasia cu chiriac la antena 3....suparati ca tb sa schimbe curul care l-au tot pupat!!!
14
4
toti o apa si-un pamant. tradatori de neam si tara. politicienii puliimele.
17
3
ne-am cam saturat de sondaje mincinoase
20
4
cine e pueleanu asta? si nastase si geaona, si ponta, aveau 47 la suta... si cu atat au ramas... kk3 chiar a scazut
23
2
Eu sunt adevaratul europeanu, consider ca Dragnea este o victima a sistemului, cum poate sa ajunga orice dintre noi
6
19
hai sictir cu sondajele voastre futu-va-n gat de jigodii ! Muie dragnea, muie pesede !!!
24
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920