REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.5° Constanța Sâm., 24 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6649
7.5° Constanța Sâmbătă, 24 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6649
 

Pilat e „bine-mersi pe post“, după ce Justiția i-a anulat carnetul de marinar falsificat!

Pilat e „bine-mersi pe post“, după ce Justiția i-a anulat carnetul de marinar falsificat!

Mirela PASCAL 28 noiembrie 2023 | 00:00 4707

Alexandru Pilat, șef în ANR, a ajuns în atenția procurorilor după ce a fost „turnat“ că a obținut funcția prin documente false. Judecării au dispus, pe 13 februarie a.c., desființarea documentelor în baza cărora a promovat concursul - mai exact, carnetul de marinar cu privire la mențiunile nereale referitoare la îmbarcarea sa pe două nave în perioada 06.11.2006 – 17.11.2008 și 28.11.2008 – 07.03.2009, brevetul pentru funcţia de ofiţer mecanic II – funcţie managerială, decizia din martie 2014 a directorului A.N.R. prin care acesta a fost numit în funcția de șef Birou Inspecții Terminale și Gas Free, dar și actul adițional prin care a fost majorat nivelul de salarizare. Deși a trecut aproape un an de la decizia instanței, și două luni de când ea a devenit definitivă, Pilat continuă să stea pe funcție, „bine-mersi“. Acesta a rupt tăcerea și a vorbit, pentru Replica, despre falsul din documentele sale, despre care spune că nu el le-a falsificat, iar ANR, în momentul în care a dat concursul, ar fi trebuit să constate acest lucru. Rămâne întrebarea: cine a falsificat documentele și de ce?

Pilat e „bine-mersi pe post“, dupa ce Justitia i-a anulat carnetul de marinar falsificat!

Pilat: nu am atins acele documente! Mi-au fost eliberate de către ANR

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în perioada 2006 – 2009, pe Carnetul de Marinar al lui Alexandru Pilat figurau îmbarcări fictive, pe două nave diferite, în etapele 6 noiembrie 2006 – 17 noiembrie 2008 și 28 noiembrie 2008 – 7 martie 2009. Și fișa matricolă cu ambarcări ar fi fost falsifică, aspect constatat de judecători, fișă matricolă în baza căreia, în noiembrie 2009, a obținut Brevetul pentru funcția de Ofițer Mecanic II, grad de nivel managerial. Patru ani mai târziu, mai exact în martie 2014, în baza acestor documente, prin decizia Directorului General al ANR de la acea vreme, Pilat a fost avansat Șef al Biroului „Inspecții Terminale și Gas Free.” În septembrie a.c., judecătorii s-au pronunțat definitiv și au dispus desființarea actelor falsificate în baza cărora Pilat a obținut funcția de conducere. Cu toate acestea, Pilat încă este pe funcție.

Despre mine, să știți că sunt bine-mersi pe post! Nu mi s-a întâmplat nimic! Documente acelea au fost emise de ANR, fiind pe deplin răspunzătoare de veridicitatea lor!”, a declarat, pentru Replica, Alexandru Pilat. Acesta susține că nu el a falsificat documentele, nici măcar nu s-a atins de ele, i-au fost eliberate de ANR. „Eu nu am atins acele documente! Mi-au fost eliberate de către ANR. Actele mele sunt emise de Autoritatea Năvală Română. Ele conțin ștampila și semnătura ANR. Și sunt eliberate de acolo! Înseamnă că ANR-ul le-a falsificat, nu? Cum le-a falsificat pe toate acelea care le posedă cei care lucrează acolo de 15-25 de ani și au stagiu satisfăcut în timpul în care sunt angajați? Vi-i pot arată cu degetul, dacă vreți!”, a precizat Pilat, șef în ANR.

Pilat e „bine-mersi pe post“, dupa ce Justitia i-a anulat carnetul de marinar falsificat!Alexandru Pilat

M-au înscris la examen pentru care am plătit o taxă destul de mare!

Acesta a precizat că a fost înscris la examen, în 2009, pe vremea când activa în instituție, și nu a fost luat „de pe stradă“. Mai mult, spune că toată povestea a fost înscenată de cineva din ANR. „Autoritatea Năvală Română nu putea spune că am venit «de pe stradă» să dau examenul pentru brevet, de vreme ce eu eram angajatul lor! Este absurd! Ei m-au înscris la examen pentru care am plătit o taxă destul de mare! Vorbim de anul 2009. ANR trebuia să zică, domnule, dumneata nu îndeplinești condițiile pentru a te înscrie la examen! Au încasat taxa de participare, m-au declarat admis, mi-au dat brevetul, apoi au zis că nu mai sunt bune actele! S-au bucurat la acea taxă, apoi au venit cu minciuna asta! Actele au fost ok, însă după atâta timp nu s-au mai găsit evidențe și dovezi (registre de bord, arhive etc) și în lipsa acestora, parchetul a cerut desființarea lor! De asemenea, când instanța a cerut ANR-ului actele doveditoare efectuării stagiilor înscrise în foaia matricolă, aceasta a motivat că le-a expirat termenul de păstrare în arhivă prevăzut de nomenclatorul arhivistic! Deci recunoaște că au existat, însă nu le mai au! Există declarație la dosar în acest sens. Totul a fost o înscenare a conducerii de atunci împotriva mea!

Sunt în ANR persoane pe funcții de conducere care nu posedă deloc brevet sau au brevete operaționale?

Alexandru Pilat mai spune că sunt persoane în ANR pe funcții de șefi servicii și directori care nu posedă deloc brevet sau au brevete operaționale! „Deci au funcții mari, iar lui Pilat, vezi Doamne, îi trebuia brevet managerial pentru funcția de șef de birou! Apoi vin cei nou angajați pe funcții maxime, fără vechime, șefi numiți din personal de execuție fără experiență managerială și așa mai departe!

Pilat e „bine-mersi pe post“, dupa ce Justitia i-a anulat carnetul de marinar falsificat!sediul ANR

Nu am  fost inculpat, suspect, nu am avut decât calitatea de martor în dosar! Nu mi s-a interzis nici un drept, nimic! Nu am luat amendă penală sau condamnare! Absolut nimic! Să răspundă cine a făcut asta. Am o mare popularitate printre colegii mei! Majoritatea îmi admiră curajul de a îmi cere drepturile și de a semnala neregulile și abuzurile. Multora însă le este frică să facă asta și sunt șantajați de către cei care i-au adus în sistem și de către șefi! Cum îți ceri drepturile sau reclami abuzuri și neconformități, abateri de la proceduri și lucruri forțate, cum ești cercetat disciplinar și ți se pun etichete! Unii dintre colegi au un așa înalt grad de obediență față de șefi încât se prefac că nu mă cunosc!”, a mai declarat Alexandru Pilat.

Raportul criminalistic zice că scrisul olograf din carnetul de marinar nu a fost executat de Pilat

De specificat faptul că în raportul criminalistic al IPJ este specificat faptul că scrisul olograf din carnetul de marinar nu a fost executat de Alexandru Pilat.

Pilat e „bine-mersi pe post“, dupa ce Justitia i-a anulat carnetul de marinar falsificat!raportul criminalistic al IPJ

Cine conducea ANR când Pilat a fost numit șef, în baza documentelor desființate de judecători

Precizăm că, la momentul în care Pilat a susținut concursul, în 2009, la conducerea ANR se afla Paul Brânză. Brânză a ocupat funcția 14.01.2009 și a reușit să ocupe fotoliul până pe 31.05.2012 atunci când Matei Constantin a devenit director.

Pilat e „bine-mersi pe post“, dupa ce Justitia i-a anulat carnetul de marinar falsificat!Paul Brânză, fost șef ANR (în 2009)

Iar în martie 2014, atunci când Pilat a fost numit șef în ANR, pe fotoliul de director general al ANR se afla Mihai Andrei, același care a semnat decizia de numire pe funcția de conducere.

Pilat e „bine-mersi pe post“, dupa ce Justitia i-a anulat carnetul de marinar falsificat!Mihai Andrei, fost director ANR, (în 2014)

De altfel, pe rolul Tribunalul au fost înregistrate două dosare, pe 14 noiembrie, unde ANR are calitatea de reclamant. Aceasta a chemat la bară șefi și foști șefi ai instituției, printre care Paul Brânză și Mihai Andrei, speța având obiectul „acțiune în răspundere patrimonială“! Dosarele au legătură cu subiectul Pilat și decizia din 2014 de numire a acestuia pe funcția de conducere. Cum Pilat nu răspunde penal pentru documentele constate de judecători ca fiind falsificate, pentru că nu a avut niciodată calitatea de suspect sau inculpat, ci doar martor, după cum însuși Pilat ne-a declarat, atunci toți cei care s-au perindat, din 2009 până în prezent la conducerea instituției, sunt trași la răspundere, pe civil. Sunt trași la răspundere inclusiv șefa Biroului Juridic din cadrul ANR și șeful Serviciului Resurse Umane-Salarizare.

Cum și când se va încheia această poveste și cine va plăti rămâne de văzut!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VARZAN TRANDDAFFIR O FOOTE PE CALINTZARRA SI DUMITRACHE PE MANU DE LA PSC
0
0
T*******r O FOOTE PE CALINTZARA SI DUMITRACHE PE MANU’ DE LA PSC
0
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
0
0
Să ti dau la mooie toată viața și să te foot în gâtul ăla de bosket însetat de alcool și să ți o iau pe kokoshata de nevastă ta n poola
0
0
Documentele(Carnet Marinar,Certificat Competenta,Decizie de numire,Act Adițional)emise de ANR nu au fost nu “Anulate” “Desființate”.ANR nu poartă nicio răspundere pt asta?? Asa ca mooie bani și pretenții pe care le mai vrea Pulique Dumitrache zis c*r de vădana zis Pinguin
0
0
Dupa 3 ani se stinge dreptul la orice pretentie,nu are lagatura civilul cu penalul!
0
0
CORRECT ! PENTRU JURISTUL DE MAI JOS CARE ZICE CA SE PRESCRIU DATORIILE MAI VECHI DE 3 ANI. DE CAND INCEPE TERMENUL DE 3 ANI ? DACA UN DG IN URMA UNEI DECIZII GRESITE DE ACUM 8-10 ANI PRIVIND DE EX.SALARIZAREA, ANGAJATII AU DAT IN JUDECATA ANR IN ANII 2020-2021 SI AU HOTARARE DEFINITIVA IN ANUL 2023 PENTRU PLATA UNOR SUME DE BANI DE CATRE ANR. DE CAND INCEPE TERMENUL CELOR TREI ANI BAI JURISTULE ? DE CAND ? ZII BAI JURISTULE ?
9
0
Ai dreptate. În ultima lună sunt două dosare având ca obiect Acțiune în răspundere patrimonială. Lasă talibanul de jos să creadă ce vrea cu prescrierea.
15
0
nu vor recupera nimic, datoriile mai vechi de 3 ani se prescriu.
0
6
Se pare ca ANR a luat o decizie de toata lauda. Aceea de a recupera un prejudiciu imens de la cei considerați vinovați adică actualul DG,fostii DG, Mezy, Trandafir, Andrei, Cazan, Brâza, Catana și alții. Este de urmărit.
19
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
Cei care lucreaza in sistem precum si cei care s-au angajat de curand au brevetele falsificat si expirate! In primul rand le-au facut la uscat si nici nu si le-au mai prelungit! Brevetul lui Pilat,daca i s-a cerut trebuia ca institutia sa il pastreze ca si conditie de numire pe post si sa io inlesneasca prelungirea lui! Orice angajator trebuie sa mentina conditiile de angajare angajatilor! Mooie!!!
4
0
Tare frate asta cu enclava Giurgiu de care zice Mai Pilat mai jos. Enclava Giurgiu, DA !
0
1
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
SA VA DAU LA MOOIE,SA VA BAG PWOOLA N GAT DE KKTI PASATI , DE SARACII CARE RUPETI IMPINGE TAVA SI CHIOSCUL DE VIZAVI A LU MERTECU CAND SCOATE COVRIGII CALZI
0
0
NU VA CALAREAU ASTIA ATATA PE SALARII DE FEMEIE DE SERVICU!!
0
0
BAI CRETINILOR,LA CATA URA AU JIGODIILE ASTE IMPOTRIVA MEA,NU MA DADEAU EI AFARA PANA ACUM??? NU IMI CEREAU BANII INAPOI INZECIT,CU CALCULELE LOR? NU AU PUTUT DOBITOCILOR PT CA DOCUMENTELE FALSE(FOAIE,BREVET,DECIZII,ACTE ADITIONALE-CUM A SPUS INSTANTA) NU MI LE-AM DAT EU,NU LE-AM CONFECTIONAT IN GARAJ SAU IN BECI,CI ANR! ANR A CONTESTAT ANR! SPER SA INTELEGETI DE DATA ACEASTA! DAR SUNTETI PREA p****i! AU VRUT SA DEA IN MINE SI USOR USOR,S-A AJUNS TOT LA EI
0
0
SOOGETI PWOOLA !
0
0
Cereti detalii la AP Moller Maersk A/S - Maersk Line!
1
0
E băiatul meu asta e p***t cum e l-am făcut om
0
0
Mai p****i….
0
1
el nu s a atins de documente.doar s a folosit de ele.marsh ma.chiar atat de p****i ne credeti?
4
0
Lui tasu i au dat astia sa bea pisat pe vremurile lui Mazare.
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
5
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
La fel ca Banias e si Cazacu Ion de la AB CREWING care din sef de echipaj a ajuns si asta comandant stind la birou si mai are si pretentia sa ii spuna lumea domnul commandant. Spagarilor nu uitati totul se plateste in viata!
12
1
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
3
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
CEI CARE AU ÎMBARCĂRI FALSE SUNT DUMITRACHE SI TRANDAFIR! TOCMAI D.G. SI D.G. ADJUNCT! PRIMUL ERA SI LA UMC SI LA DOCTORAT SI LA CERONAV SI LA VAPOR SI LA PARTID,IAR AL DOILEA A SEMNAT STAGIUL DE PRACTICA LA STAREA CIVILA! :)))))))
4
0
Dar lui Banias Mircea cine i-a dat brevetul de comandant cind el a fost doar ofiter trei un an ai atit? Pe el nu il verifica nimeni? Alo DNA - ule unde esti?
7
0
SA DESFINTAM JUDECATA!INFRACTORI DOVEDITI IN ROMANIA SUNT VICTIMELE SISTEMULUI PARALEL!AKA EU!
5
0
sunt bine-mersi pe post si vanzatorii de brevete, permise de conducere barca de aici si de pe la zonale.
12
2
ANR E STAT IN STAT. MULTE COMENTARII SUNT FACUTE DE COLEGII LUI DE BREASLA CARE SI APARA ZONA PENTRU CA SUNT SI EI LA FEL, ANGAJATI PE PILE. NU TE POTI ANGAJA LA STAT FARA PILE, LA ANR NICI ATAT! TIPUL ASTA, CULMEA NE SFIDEAZA SI POZEAZA IN VICTIMA! VA DATI SEAMA CE PILE ARE?! CONCURSUL, INTOCMIREA DOSARULUI, ELIBERAREA DOCUMENTELOR SI ANGAJAREA S A FACUT LA ORDIN. CARE ANGAJAT DE ACOLO CARE A VAZUT FALSUL AVEA CURAJUL SA SE OPUNA?! NICIUNUL, PENTRU CA SI EL ERA IN FUNCTIE TOT PE PILE. ANR ESTE O AFACERE DE FAMILIE, DE INTERESE NEBANUITE, UNDE MAI NOU S AU ANGAJAT OAMENI DIN MAI SI SRI. ESTE O SCHIMBARE DE FORTE, DAR NU IN SENSUL BUN. DOAR O RAFUIALA INTRE BANDE. TOT SISTEMUL, IN FINAL ESTE CONTROLAT SI GIRAT POLITIC PENTRU CA SUNT FOARTE MULTI BANI IN JOC. PENTRU CA SUNT PREA MULTI LA MASA CU PLACINTE, NU MAI E SUFICIENT SI VOR SA INCLUDA SI CERONAV IN SFERA LOR DE CONTROL. DE AIA ZIC, STAT IN STAT! O MIZERIE ROMANEASCA. DACA S AR VREA, DNA UL AR AVEA MULTA TREABA ACOLO. PUTE RAU!
10
1
TOTI FACEM FALS IN ACTE. SEMNAM CA SINTEM PE 15 VAPOARE DESI NU AVEM FIZIC CUM SA FIM. NU NE MAI DA NIMENI IN JUDECATA STATUL ROMAN INCASEAZA BANII FARA PIC DE RUSINE. NU SE SESIZEAZA NICI UN AGENT? AAAA CAND INTRA BANI E BINE DAR DE DAT CATRE OAMENII CARE II ADUC NU MAI E BINE. UNDE PLM E LOGICA ? IDIOTII CU IDEILE DE LEGI DE AUSTERITATE NU IAU IN CALCUL SI FAPTUL CA LE INTRA BANI ILEGALI IN PUSCULITA? PAi ORI KK ORI KK
6
7
TOTI FACEM FALS IN ACTE. SEMNAM CA SINTEM PE 15 VAPOARE DESI NU AVEM FIZIC CUM SA FIM. NU NE MAI DA NIMENI IN JUDECATA STATUL ROMAN INCASEAZA BANII FARA PIC DE RUSINE. NU SE SESIZEAZA NICI UN AGENT? AAAA CAND INTRA BANI E BINE DAR DE DAT CATRE OAMENII CARE II ADUC NU MAI E BINE. UNDE PLM E LOGICA ? IDIOTII CU IDEILE DE LEGI DE AUSTERITATE NU IAU IN CALCUL SI FAPTUL CA LE INTRA BANI ILEGALI IN PUSCULITA? PAi ORI KK ORI KK
4
5
TOTI FACEM FALS IN ACTE. SEMNAM CA SINTEM PE 15 VAPOARE DESI NU AVEM FIZIC CUM SA FIM. NU NE MAI DA NIMENI IN JUDECATA STATUL ROMAN INCASEAZA BANII FARA PIC DE RUSINE. NU SE SESIZEAZA NICI UN AGENT? AAAA CAND INTRA BANI E BINE DAR DE DAT CATRE OAMENII CARE II ADUC NU MAI E BINE. UNDE PLM E LOGICA ? IDIOTII CU IDEILE DE LEGI DE AUSTERITATE NU IAU IN CALCUL SI FAPTUL CA LE INTRA BANI ILEGALI IN PUSCULITA? PAi ORI KK ORI KK
3
3
CEI DE SUS STIU SI SUNT INFORMATI DE DEZMATUL DIN ACEASTA INSTITUTIE, OCHI ALBASTRII SI-A RIDICAT UMPIC ANTENELE TIMID. CE SE ASTEAPTA SA VINA GRINDEANU SAU YOHANIS? EU CRED CA AR FII BINE AJUTORUL LUI NEA ṬEPEȘ SA FACA O TRIERE A CURVELOR BATRANE A GLOABELOR PUTUROASE SI MASLUITILOR CARE NICI EI NU STIU CUM AU ATERIZAT PE FUNCTII OPERATIONALE SI MANAGERIALE CU SAU FARA ACTE CU SAU FARA ABUZURI. ESTE UN SISTEM BOLNAV CARE NUMAI OAMENII BOLNAVI SE SIMT CONFORTABIL. TRIST. DAR VINE.....
10
2
TOTI FACEM FALS IN ACTE. SEMNAM CA SINTEM PE 15 VAPOARE DESI NU AVEM FIZIC CUM SA FIM. NU NE MAI DA NIMENI IN JUDECATA STATUL ROMAN INCASEAZA BANII FARA PIC DE RUSINE. NU SE SESIZEAZA NICI UN AGENT? AAAA CAND INTRA BANI E BINE DAR DE DAT CATRE OAMENII CARE II ADUC NU MAI E BINE. UNDE PLM E LOGICA ? IDIOTII CU IDEILE DE LEGI DE AUSTERITATE NU IAU IN CALCUL SI FAPTUL CA LE INTRA BANI ILEGALI IN PUSCULITA? PAi ORI KK ORI KK
6
2
NU S-A COMENTAT ATATA NICI CAND S A DESPARTIT BIANCA DRAGUSANU DE BADALU SI NICI LA ARTICOLUL CU NUNTA LUI SALAM! CE BINE MI PARE CA SUNT ATAT DE INPORTANT PT VOI DA-V-AS LA MOOIE SI BAGA MI AS PWOOLA N TOATA RADA VOASTRA DE SCLAVI PARLITI CARE RUPETI COVIRIGII LU MERTECU SI BANCOMATU PE 12 ALE LUNIIIII :))))))
0
9
CA M AM DISTRAT DESTUL CU VOI,BAGA MI AS p**a N RASA VOASTRA DE SARACIILE DREAQU,HAI PAAAAA!
1
6
BAI FRAIERILOR CARE COMENTATI AIUREA,NU VEDETI MAI CA ATI AJUNS ULTIMII MOHICANI DIN PORT,CU CELE MAI MICI SALARII SI CU RASPUNDERE CAT CASA! VA MUNCESC ASTIA CA PE HOTII DE CAI SI SE PISHA SI PE VOI,VA MAI TRIMIT SI SAGETI SA FACETI COLECTA SI VA DAU SALARII DE TOT KKTU,SI CU TOATE ACESTEA TOT LE SOOGETI PWULILI SI VA ESTE FRICA DE EI,COMANDANTII PWOOLII MELE!
3
7
deaia si noi votam aur sa va scoatem pe toti de acolo cu falsuri si smecherii, nu mai avem ce pierde
6
11
Pe asta il ajuta si fatza de 'ntelectual!
10
2
Au Numai Rapandule ANR sau Autoritatea Numai Rapandule .alegeti voi cum cade bine..faptul ca si institutia se numeste la fel deci ei au stiu de la bun inceput cine si cei care vor lucra aici.pacat de tara asta si de posibilitatile enorme care le avem si sunt conduse si muncesc numai lepre futute si fututi intre ei.
4
1
Exista o hotarare definitiva a instantei, care desfiinteaza TOT ! Si imbarcarea fictiva, si promovarea la brevet, si examenul dat, si decizia de numire pe functie si marirea de salariu. Aici nu mai e nimic de discutat, iar faptul ca scrisul e sau nu al lui, e lipsit de orice relevanta, dat fiind faptul ca A FACUT UZ DE ACEL INSCRIS ! Nu conteaza ca i l-a scris altcineva - lucru care nu m-ar mira ... la cat e de retardat, nici la sireturi nu se leaga singur. Desi latura penala si cu cea civila (baneasca) s-au prescris, ramane in picioare faptul ca a facut uz de fals intr-o institutie a statului, iar hotararea instantei nu lasa loc de nici un fel de intors la o eventuala cercetare disciplinara (daca mai e ceva de cercetat). Asa ca dobitocul trebuie dat afara. Urgent !
16
0
Scrisul din carnet nu e al lui Pilat,e al comandantilor de nave unde el a fost imbarcat! Cum plm daca nu e al lui?? Cine a scris acolo? Cercetarea nu a gasit faptuitorul? De ce sunt actele false? Pe pwoola sa ma soogi
5
3
BREVETUL DE OFITER DE MARINA ARE ACTE IN SPATELE SAU,NU TI-L POATE EMITE NIMENI FARA DOVADA AMBARCARII,CONTRACTE,SEA SERVICE-URI,JURNALE DE BORD ETC…DACA ACELE ACTE NU ERAU PREZENTATE LA GHISEU ANR LA SERVICIUL DE INMATRICULARE PERSONAL NAVIGANT,ELE NU PUTEAU FI TRECUTE IN FOIA MATRICOLA SI MAI DEPARTE PE CIRCUIT! DUPA ATATIA ANI NU SE MAI POATE DOVEDI NIMIC,S-AU FACUT PRESIUNI MARI LA PARCHET PT ACEASTA DESFIINTARE !
10
1
Din articolul acesta rezulta clar ca Pilat,a devenit incomod pt unii sefi Anr care vor sa l faca din dosare. Neputinta lor este creata de incompetenta profesionala iar unii stau pe functii pusi politic.Raportul criminalistic este f interesant pentru ca arata clar ca omul nu a falsificat nimic. Asa vad eu lucrurile de pe margine.
6
8
Ce mai face mă nene directoarea care bea spirt dublu rafinat?! Mânca-o-ar mama de bețivă mondială. Ar trebui ca ANR să înființeze și postul de somelier pentru ea! Bea directoarea alcool cât bea boul apă. Asa cevaaaa!!!!!
13
2
Ai zis ca arăți cu degetul pe cei care au obținut documente în ultimii 20-25 de ani. Să nu arăți cu degetul și spre enclava Giurgiu.
15
2
“SEFII” CEI NOI MAI AU PUTIN SI FAC UN AN DE CAND OCUPA FUNCTIILE,NU AU DAT EXAMENE SI NU AU DEMONSTRAT CA DETIN COMPETENTELE PRACTICE SI TEORETICE PENTRU OCUPAREA FUNCTIILOR! MULTI DINTRE EI VIN DIN RANDUL PERSONALULUI DE EXECUTIE,SINGURA LOR COMPETENTA ESTE ACEEA DE OBEDIENTA CATRE SEFII AI MARI,CARE SI EI,LA RANDUL LOR OCUPA FUNCTIILE ILEGAL! SALARIILE LOR REPREZINTA PREJUDICIU SI VOR FI INAPOIATE IN CURAND
6
1
Escrocul Șincan, un șpăgar cu adeverință. Singurul lui atuu este hârtia de 100 de euro. De 15 de ani se tot crede director general la ANR. Șincan a atins toate articolele din Legea 78/2000 și din codul penal. Toată viața lui este un întreg șir de infracțiuni. Și va mai sta pe funcție că împrăștie banii din șpagă și la D U M I T R A C H E. Cearta între Șincan și actualul director este de fațadă. Șpăgile lui Șincan încă urmează același circuit. Nu se schimbă nimic.
10
5
Să se verifice ce competente au si cine i-a adus pe noii sefi numiti cu asa zise-le “delegatii” permanente! Cat si unde au navigat si ce brevete au? Codul administrativ prevede ca delegatia are un termen si se prelungeste periodic! Cei numiti cu”delegatii” permanente in locul celor care au plecat nu va bucurati prea tare,ca veri da banii inapoi!
5
2
Ati angajat numai analfabeti functionali si incompetenti pe bani si pe favoruri,s-a ajuns atat de departe incat se stie si ce sume au dat cei noi veniti in sistem! A inceput lumea sa tipe pe holuri cata spaga au dat cand s-au angajat! Si daca i-ati angajat pe spaga bineinteles ca ati adus numai analfabeti si disfunctionali care nu stiu sa scrie o adresa,sa faca un dosar de cercetare sa faca un raport de inspectie,un memoriu tehnic si asa mai departe….Cati dintre cei nou veniti stiu sa scrie in limba romana o adresa,o instiintare fara greseli gramaticale ???? Foarte Foarte putini! Asa ca tace ti dracu din gura cu incompetentul Pilat ca voi sunteti vai de pwoola voastra!
7
2
Un adevarat monument de cretinism si mitocanie de cea mai joasa speta. Partea buna, e un nesecat subiect de glume si mistouri.
13
3
Cei de la minister, daca tot au ocazia oferita in aceste zile sa restructureze ANR-ul prin fuzionarea cu Ceronav & ARSOM, sa scape de genul asta de incompetenti. Asa sunt multi ca el si la Constanta, Agigea, Mangalia, Giurgiu dar credeti-ma ca nu o s-o faca pt ca oamenii fac de ceva vreme drumuri incontinuu la usile lor la Bucuresti cu Cash, peste, relatii politice. Cum sa scape de lantul asta de cumetrii si rubedenii? Organizat concurs pe bune dar pe bune sa fie pe absolut toate posturile si o sa vedeti cum Pilat , Sincan, Popa Dorel militianul, toate putorile die la sediul central care duc 2 hartii sa fie retrogradate conform competentelor la nivel de secretare sau referent ca atat sunt competente. Vts-ul functioneaza de multe ori fara radare, la Agigea aparatura noua este nefunctionala, boschetarii de la Midia am auzit ca lucreaza în frig si fara energie, deci noua dotare este degeaba-dar aia di merita ca sunt oile lui Sincan si tac, deci niste sefi de cacao. Asta e management?
13
4
Prosteala pe fata, omu e un donitoc si incompetent
19
3
Probabil ca l-or fi si fortat pe Pilat sa candideze pt post. El nu vroia, dar daca l-au obligat...ce sa faca? I-a fost frica. Probabil nici nu ne inchipuim noi prin ce chin trece zi de zi cand merge la serviciu... Baiatul asta chiar are tupeu maxim si isi permite sa mai si declare ca el e marele onest cand se vede de la distanta ca nu e nici calificat si nici potrivit sa ocupe o functie publica. Din pacate, pentru ca traim in Romania, el ocupa o asemenea functie. Totusi inca sper sa nu se fi integrat pe deplin in tagma din care se incapataneaza sa faca parte, aceea de angajat al ANR. De ce spun asta? Pt ca doar o rasa aparte de oameni pot fi cu adevarat considerati angajati ai ANR si sa lucreze acolo pana la adanci batraneti. Aceasta rasa se numeste "mustaciosul de capitanie" la fel cum si rasa de oi din Dobrogea se numeste merinosul de Palas. Asa ca lasa-ti o bidinea sub nas mai Pilat daca vrei sa fii imun la tot si toate! Mustata aia va actiona ca un scut pentru tine!
19
1
E absurd..Nu sr poate ca un idiot ca asta sa fie pe functie cu acte false..El a prezentat documente false si anr a inregistrat.deci ce principiu de jurisprudenta se aplica ?
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
2740453063
5/49
1646443322-02-20242 3 4 8 1 5 1
joker
6212361539