REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Pistele de BICICLETE, transformate de șoferi în parcări

Pistele de BICICLETE, transformate de șoferi în parcări

Replica API 3 aprilie 2021 | 09:58 2274

Se pare că atunci când ești șmecher nu mai contează că încalci reguli de circulație ori reguli de bun simţ. Mai mult decât atât, cei care se consideră ‘stăpânii șoselelor’ nu dau doi bani unde își lasă autoturismul din dotare și parchează unde vor muşchii lor. Acesta este și cazul unor conducători auto cu apucături de bicicliști, ce și-au lăsat autoturismele pe pistele ce nu le sunt destinate, dar nu oricum, ci pe avarii!

Veșnica problemă a orașelor constănțene sunt locurile de parcare. Mai toți îi blamează pe cei care nu respectă regulile şi care au nesimţirea de a parca „la botul calului”, fără a mai ține cont dacă locul unde și-au lăsat mașina este destinat pentru acest lucru sau nu. De exemplu, pe bulevardul Mamaia, noua pistă de biciclete, inaugurată nu demult, a ajuns să fie noul loc preferat de parcare al șoferilor de autoturisme cu apucături de biciclete. Și asta nu este totul, conducătorii auto își lasă mașinile pe pistele de biciclete, dar nu oricum, ci pe avarii, pentru ca ceilalți participanți la trafic să nu îi blameze, însă, iată că nu au fost „iertați” și sunt făcute vedete.

Și-a urcat mașina pe trotuar pentru a evita pista de biciclete

În curând, încă un tronson din bulevardul Mamaia va fi reabilitat și îi vor fi adăugate piste de biciclete, mai multe puteți citi aici: Un TRONSON din bulevardul MAMAIA va fi REABILITAT

Până atunci, cei cu apucături de bicicliști poate învață regulile de circulație și nici nu mai parchează pe trotuarele proaspăt reabilitate.

Și în Stațiunea Mamaia se parchează pe pistele de biciclete

Astfel de cazuri sunt întâlnite destul de frecvent și pe faleza Stațiunii Mamaia, acolo unde, odată cu încălzirea vremii s-au adunat tot felul de șoferi „isteți” care își lasă mașinile pe unde apucă, fie că este loc de parcare, spațiu verde sau… pista de biciclete.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pistele de biciclete vor creia spatiu pentru parcare si desfasurarea activitatii vulcanizarilor, servicelor si spalatoriilor auto.
2
1
au fost facuti vedete dar nu de catre politia locala care doarme in bocanci ... o dunga de vopsea nu conteaza pentru soferii turbati de CT si TL trebuie stalpisori si praguri!
13
4
Astea s parcarile facute de Chitac. Doame, numai de conducatiri idioti si hoti are parte CT.
12
12
Destui, doar trebuie sa-i vezi si sa accepti ca exista.Sant si acestia platitori de taxe si multi probabil locuiesc in oras.
8
11
Sa ma cac in pistele voastre.....astea lipseau.....ai draq hotii draq
16
26
ar fi interesant sa aratati si biciclisti care le folosesc ca nu prea am vazut. S-a facut macar un sondaj care sa arate cati constanteni sunt dispusi sa mearga cu bicicleta in loc de masina?
27
22

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614