REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare și-a BĂTUT iubita pe STRADĂ și a tuns-o FORȚAT!

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare și-a BĂTUT iubita pe STRADĂ și a tuns-o FORȚAT!

Replica API 4 august 2021 | 01:08 9070

Asan Erdinci, cunoscut cu antecedente penale, a făcut-o, din nou, lată. Iubita lui a solicitat emiterea unui ordin de protecție, pe motiv că a fost bătută în plină stradă de el, după care, ajunși la domiciliul comun, a tuns-o cu mașina de tuns, forțat. De față cu el, tânăra, speriată, a dat declarații false anchetatorilor, revenind asupra lor în momentul în care a mers singură la Poliție.

sursa foto: tulceanews.ro

”Admite cererea formulată de reclamantă împotriva pârâtului. Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni de zile de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: a. obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice; b. obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 100 de metri faţă de reşedinţa reclamantei. Prezentul ordin se comunică către Inspectoratul de Poliţie Județean Constanţa, unde este situată locuinţa reclamantei şi a pârâtului, în vederea luării măsurilor de punere în executare prevăzute de lege”, potrivit minutei judecătorești.

Totul s-a petrecut la data de 23.07.2021, în jurul orei 16.00, victima, în vârstă de 15 ani, se afla împreună cu agresorul în centrul Constanței, iar ca urmare a unui conflict spontan, acesta din urmă lovit-o pe reclamantă cu pumnul in zona toracică lateral dreapta, victima căzând la sol. Ulterior, în zona Hotelului Ibis, pârâtul a lovit-o din nou pe reclamantă cu palma în zona bărbiei. În cursul aceleiași zile, după ce victima a ajuns împreună cu pârâtul la domiciliul său unde locuiau în concubinaj, pe motive de gelozie, pârâtul a lovit victima cu pumnii în zona capului, a membrelor superioare și inferioare, a luat mașina de tuns electrică și, contrar voinței victimei, a tuns-o în zona frontală a capului.

De față cu polițiștii, victima a negat că ar fi fost agresată, după care, când a rămas singură cu anchetatorii, a menționat că declarația inițială dată organelor de Poliție prin care a negat totul, a fost dată de frică.

Asan Erdinci, pistolar pe strada Ștefan cel Mare

Asan Erdinci, cu toate că are doar 20 de ani, are un trecut infracțional destul de bogat. Astfel, dacă acum câțiva ani de zile el a fost condamnat pentru trafic de droguri, în 2020 a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice. El a împușcat cu un pistol cu bile un bărbat, pe strada Ștefan cel Mare din Constanța.

Citește detalii aici: PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare îşi transformase CASA în magazin de DROGURI

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde atatia mascarici, chiar nu isi gasesc nasul?
2
1
pana nu omoara pe cineva e liber si ..linistit!
4
0
asta la moarte ca nu se mai face bine
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367