REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare îşi transformase CASA în magazin de DROGURI

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare îşi transformase CASA în magazin de DROGURI

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:04 9493

Asan Erdinci, cu toate că are doar 19 ani, are un trecut infracțional destul de bogat. Astfel, dacă acum 2 ani de zile el a fost condamnat pentru trafic de droguri, de data aceasta el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice. El a împușcat cu un pistol cu bile un bărbat, pe strada Ștefan cel Mare din Constanța.

Casă transformată în magazin de traficat droguri

În anul 2018, Asan Turgai, Ibraim Jacle, Asan Belgin Rino și Asan Erdinci locuiau într-o casă din zona plajei Modern pe care o transformaseră în magazine de vândut vise. Casa aceasta era destul de celebră printre consumatorii de etnobotanice sau droguri, majoritatea indicând-o ca pe o sursă furnizoare de droguri încă din anul 2011. La acea dată, Asan Turgai și Ibraim Jacle au fost condamnați la câte 4 ani de închisoare fiecare, pe când Asan Belgin Rino a primit 2 ani și 8 luni, iar Asan Erdinci s-a ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pentru o durată de 1an şi 4 luni.

A împușcat un bărbat în cap, în centrul Constanței

Sătul probabil de atâta ”cumințenie”, Asan Erdinci a ales, de această dată, alt mod prin care să iasă în evidență. Astfel, în data de 5 septembrie, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu doi frați, în preajma unei patiserii pe de strada Ștefan cel Mare, Asan a scos un pistol cu bile cu care l-a împușcat pe unul dintre frați, nimerindu-l în zona capului. În cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie a.c., agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cursul zilei de vineri, bărbatul a tâlhărit o femeie

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vinde droguri pe strada labirintului
3
0
Acolo inca se mai vand droguri.Aviz politiei romane!Se vede cu ochiul liber!
4
0
Ba saracule toti tari pana punetu mana pe pix si incepeti sa spuneti tot ce ati mancat ce ati facut. Da copilu asta este un bazgait care sa futut in cur la corectie si a devenit pistolar
6
1
La prima palma o vinde si pe masa. Bataie la puscarie in fiecare zi. Nici un interlop nu scapa de puscarie si bataie de la mascati, bastoane pe unde se nimereste cu fracturi de oase.
11
0
Sa i mancati pula lu copilu asta cine vb urat de iel ca iel nu ie de vina cu nimic voi sunteti sifoni jegosilor astea care vorbiti de copilu asta
1
10
E baiatu lu asan turgai un sifon colaborat de pe. Timpu lu ceausescu dc nu lau arestat pana acum? Ca politia stia cine este. Un jeg de copil
6
3
Pentru aceste scursuri ale societatii doar benzina si chibrit. Atat. Rapid, eficient, cheltuieli minime.
15
3
gandacii mei care au crescut pe langa mine. priviti priviti. eu tot primar ies si gandacii mai cresc. o sa va acaparam
4
5
eu sunt costica si va astept langa mine
1
1
Politia sta si o freaca in Constanta!
11
2
Toata familia.... niste infractori! Jegosi....au distrus o multime de copii...
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367