REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

Replica API 12 septembrie 2020 | 00:01 3096

În urma cercetărilor în cazul tânărului împuşcat în centul Constanţei, în zona magazinului Tomis, oamenii legii au identificat şi depistat făptaşul, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Potrivit informaţiilor noastre, ar fi vorba despre Erdinci, fiul lui Asan Turgai, care a fost consilierul lui Metin Cerchez.

Menţionăm că suspectul este cunoscut cu antecedente penale (etnobotanice). Detalii aici:CONSTANŢA: DETALII DESPRE CASA ÎN CARE SE VINDEA ‘MOARTE LA PLIC’, ÎNCĂ DIN 2011

Amintim că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 5 septembrie a.c., au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au continuat cercetările în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit informaţiilor noastre, totul s-a petrecut în dreptul unei patiserii din zona magazinului Tomis, în urma unui conflict spontan. Menţionăm că victima se află în afara oricărui pericol, nu a rămas internată. Medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

UPDATE:

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data 5 septembrie a.c., acesta a amenințat cu acte de violență două persoane în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile și provocându-i leziuni traumatice și tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie a.c., agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța.

Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cursul zilei de vineri, bărbatul a tâlhărit o femeie

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

L.I.

Citeşte şi: Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Categoria asta de oameni nu o sa munceasca niciodata corect, o sa paraziteze si o sa talhareasca mereu, asa ca, ce plm nu bagam pedeapsa capitala?
2
0
Bai Vlad Tanase mai bine invata sa scrii apoi posteaza comentarii aici.. Cioara basita
0
0
Poate faci si vreo 2-3 ani de parnaie, fwtu-ti rasa ma-tii de capatana de oaie
2
2
Oameni astea care dati comentari voi nu stiti nimic si vorbiti sa va fie frica de dumnezeu ca il condamnati pe baitul acesta intai aflati adevaru si dupa vorbiti iel nu ie de vina cu nimic si pe iel lau taiat alti si tot pe iel lau luat iel nu a facut nici o talharie o femeia a intrat peste iel il casa si lau taiat dece femeia aia nu a zis adevarul ca ia a intrat peste iel in casa sa intamplat la iel in curte cestia asta femeia aceia a intrat peste iel in casa cu inca 2 barbati
3
6
Fagafau,babu si vanturache la puscarie
4
0
Bravo sas....
8
0
un cacat pansat, cand l-au ars aia de la DIAS tipa ca un gaozar dupa ma-sa, circ in toata regula azi pe str Cuza Voda. Statea dobitocul intins pe burta si racnea: maaaama, mamaaaa!
14
1
E prostul ala care are shaormerie langa SPIT Extrablat. Cea mai proasta shaormerie cu carne congelata, un wc public
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108