REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

Replica API 7 septembrie 2020 | 18:02 146210

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 5 septembrie a.c., au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

.

foto: actualmm.ro

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment polițiști din cadrul Secției 3 Poliție continuă cercetarile în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Update: Totul s-a petrecut în dreptul unei patiserii din zona magazinului Tomis, în urma unui conflict spontan. Menţionăm că victima se află în afara oricărui pericol, nu a rămas internată. Medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale. Potrivit informaţiilor noastre, există deja un cerc de suspecţi, urmând ca agresorul să fie identificat şi depistat în scurt timp.

Citeşte şi: EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
0
0
Trag pe nass
1
2
Ce stire de kkt, ne meritam soarta...
3
0
Ce tot vb aiurea nu a fost nimic sa scariat ala nici nu a stat la spital
3
1
E vrajeala postarea asta daca te uiti atent la poza vz ca in poza apare un pistol ce se gaseste doar cu gloate si poza e luata din columbia .!!
4
5
Nu mai dati marfa pe datorie baieti ca tiganii nu stiu sa faca plata
7
3
Imaginea e ca in westul salbatic valea prafului, nici nu cred ca e din Romania
12
6
Scuze tati mi-a scapat tragaciu doar voiam sa-l jefuiesc sa moara tata ca nu mai aveam bani de tigari
4
2
Nu mai fabricati stiri, boilor. Se intampla atatea lucruri misto in tara si voi va pierdeti timpul inventand evenimente. Huo!
9
4
Nu este bine ce se intampla
15
5
eu i am dat un pliculet si voi credeti ca a fost impuscat ,venitii sa luati marfa de la mine pe strada labirindului 41
21
16
BRAVOOOOOO SA VINA SI LA HARSOVA SA MA INPUSTE PE MINE SI ALTI DA MORTAR
11
14
Politia locala ce pazeste? Locurile de parcare cu taxa? Sau cele destinate persoanelor cu dizabilitati
21
14
FACE CIOARA GAT SI APOI PLANGE CA ISI IA O BILA IN MUIE?
50
7
Bine ca nu a.ti postat o poza cu un cap spart ca un pepene...medicamenteee
34
5
Ali pistolarul
23
3
Lasati romii in pace. Romii sunt locuitori ai rominiei si sunt vorbitori ai limbii romani
21
75
e vreo diferenta?
29
19
imaginea aia pare a fi din Sierra Leone, nu din Cta
41
8
Orasul tiganilor!!!
57
8
Mai nou, tot romanul epliat si pirogravat detine un pistol cu bile sau cu gaze.Incape perfect in posetulele brand-uite si suplineste perfect lipsa unei perechi reale de coaie din dotare.
50
7
Si asa era tigan nu era problema
80
9
Faptul ca arma este neletala nu elimina de fapt mentalitatea celui ce o foloseste. Agresorul este de fapt sociopat,cu grave defectiuni la memeaca si in lipsa acelei arme neletale poate folosi un cutit,cu care poti taia paine,zarzavaturi sau sa omori pe cineva. Oamenii care folosesc arme neletale ca sa faca rau,sunt de fapt potentiali criminali si doar un declic minor ,cum ar fi o dezinhibare alcoolica poate duce la crima. Nu e de gluma,doar ca sistemul nostru nu ne apara de ei,de cei periculosi ci ii protejeaza pe ei,ca cica si ei sunt oameni. Or fi,dar numai aparent,anatomic,nu si in rest.
63
11
Ba interlopuupupule care mergi spart in hanus de la tatuaje si 100 de euro pe care ii primesti ... o sa iti traga unu un airsoft in gaoaza sau cap si e anchetat pe loviri si alte violente respectiv amenintari... maxim 1 an cu suspendare. Deci nu o sa fie anchetat pentru tentativa sau talharie cum visezi tu ca sa il bagi in plata ca sa te impaci eventual daca merge
21
13
Bine ca nu a fost nimerit din greseala vreun turist aflat in zona! In aglomeratia de acolo este chiar o minune...
43
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614