REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Pitu de la Curtea de Conturi, noul consilier personal al lui Ţuţuianu

Pitu de la Curtea de Conturi, noul consilier personal al lui Ţuţuianu

Replica API 11 februarie 2017 | 00:07 770

Un fost specialist de la Curtea de Conturi este noul consilier personal pe probleme financiaro-economice şi de audit al preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu. Numele noului consilier este Spiru Pitu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi cei ce va credeti Dobrogeni Get-Beget, de unde mamicitile voastre ati aparut. Machedoni de unde au venit? Iar Tatarii? Turcii care au mai ramas pe aici au fost ABANDONATI de adevaratii Turci. Asa ca ciocu mic sa nu ma supar. Auzi tu dobrogeni get-beget?
1
2
controlata de penalul Palaz. totul este blocat. institutia va plati penalizari de sute de milioane. cu alinte electorale si compromisuri degeaba se zbate. tot jaf va fi si anarhie.
4
1
Securista ce mai e? Tuciuria care a destramat familii.Stie ea la ce ne referim.
5
1
Haters moldoveni , venetici
6
1
CJC angajeaza inspector.Cea mai tare parte este ca pentru ocuparea acestei functii sunt necesare studii ingineresti vechime 9 ani. Asa ceva.... departament juridic inginer! Bravo dl Tutuianu! Sa fie oare cu Dedicatie?Nuuuuuu!
6
0
Bai gigeilor, voi stiati ca fi-su este, culmea culmilor, angajat tot la Consiliu? Cautati-l pe la achizitii si o sa vedeti un pierde-vara pe acolo... Asa ca, inainte sa-i ridicati osanale, informati-va olecutza... In privinta sinatagmei de "specialist", vai de mamicutza lui...total depasit
7
7
Tutuiene vezi ce faci l aeroport... se fura ca in codru
5
0
singurii hateri la adresa aromanilor, tatarilor, lipovenilor, armenilor, grecilor sunt moldovenii adusi de Ceausescu sa care sacii in port si sa sape la canal. orice roman dobrogean neaos este parte integranta a acestui unic si minunat conglomerat etnic numit Dobrogea.
13
1
Bai baiatule esti complexat. Ce daca e machidon sau roman sau turc. Treaba sa faca ca daca Mazare era roman sau Nicusor ce nu te-au futut bine?
13
1
Felicitari pentru alegerea si atragerea unui specialist in echipa.Daca si in guvern liderii faceau acelasi lucru si lasau cafengii si piloasele acasa... cred ca nu ar fi fost proteste. Asta e marea problema a noului guvern. Specialisti. Bravo CJC
7
6
Coincidenta sau nu imediat dupa controlul curtii la Consiliu presedintele aduce un specialist.Felicitarile mele daca intentioneaza sa remedieze problemele atat de repede!
10
1
Bine macar ca si-a luat un specialist care sa opreasca jaful din consiliu,decat sa aduca vreo pitipoanca cu are de diva.mult succes domnilor!
15
1
treaba sa o faca presedintele ...ca de el depinde nu de subalterni
6
3
Asa si? Daca e machidon ce? Treaba buna sa faca...
12
4
Daca atrage in jurul lui oameni de valoare, tot respectul! Ne-am obisnuit un neam de "hateri" cum apare unul istet care face treaba ii dam la picioare!! O echipa puternica, un judet puternic! Felicitari domnule Horia Tutuianu!
8
8
EXPIRAT CA ANI!
5
3
tutuianu nu e machidon dar pitu asta de la curte are un copil retardat, subaltern al lui jimmy la confort urban
9
5
In urma cu 60 de ani, cam prin ani 1950-55, tot asa se intampla - jidani intre ei, iar azi machedonii intre ei. Vai si amar de voi popor ROMAN.
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272