REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pizza Ok te face KO cu fiţele angajaţilor: „Este ultima oară când mai vindem fără carne”!??

Pizza Ok te face KO cu fiţele angajaţilor: „Este ultima oară când mai vindem fără carne”!??

Replica API 31 mai 2017 | 10:59 779

De pe plaiuri mioritice…

De pe plaiuri mioritice…

Dacă unele localuri de la malul mării și-au adoptat propria politică și au decis să comercializeze numai un anume tip de mâncare – spre exemplu -, jos pălăria și asta e! În sensul că omul vede care e treaba și alege să meargă mai departe. Însă, când nu precizezi nimic, dar te apuci să țipi în gura mare, față de alți clienți, că "E pentru ultim oară când îți dau garnitură fără carne", e totuna cu a-ți bate joc de oameni. Că a te crede stăpân pe tarla și a visa să ai sclavi e la ordinea zilei. Mai ales în rândul angajaților de la Pizza "K(nock) O(ut)".

Pizza Ok. Un așa-zis restaurant, situat pe șoseaua Mangaliei colț cu Aurora, în zona Far din municipiu. Prețuri accesibile, dar angajați cu carnea-n sânge. E bine de știut, totuși: dacă ești vegetarian sau dacă ești la vreun regim ceva, să te ferească Sfântu' să treci pragul localului. Bine, dacă ești nițel masochist și ai chef ca un ospătar sau un lucrător din bucătărie să-ți terfelească identitatea, dă-i bice! Intră. Și apoi comandă-ți cartofi țărănești la cuptor. Așa cum a făcut și Alina F.. Și nu pentru prima dată.

"Am o afecțiune la stomac și asta e. Mai mergeam și comandam acolo cartofi sau legume și apoi reveneam și luam mâncarea la pachet. Dar marți, 30 mai, când am mers pentru a ridica mâncarea, cineva din bucătărie a început să țipe: spune-i că-i pentru ultima oară când îi dau garnitură fără carne. Și apoi și ospătarul a repetat, în gura mare: nu vă mai dăm fără carne. Dar au ceva afișat pe undeva?", a întrebat Alina. Și toate acestea de față cu alți clienți. Păi nu-i păcat să-ți murdărești mânușițele de "chef" (că era bucătarilor a apus) pentru niște cartofi la 11 lei când poți face asta pentru o porție care are și carne și sare de 30? Prin urmare, mare atenție ca nu cumva prânzul să vă facă KO. Mai ales la Pizza Ok, unde carnea e de bază și baza e carnea. Că așa-i în afaceri…

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-ti trag la muie Alina
0
1
Il cunosc si eu pe patron ! Anul trecut a vandut niste oi , apoi a facut si el carciuma asta !
1
0
Un articol mizer, ca majoritatea acestei pseudo publicatii. Autoarea nu are habar de jurnalism, exprimarea e puerila , propozitii fara predicat, exprimari de cartier. Fetita asta ar trebui sa-si caute alta meserie, o rusine.
1
2
Un ziar care tot timpul merge pe langa adevar. Este aberant ceea ce scrieti. Sunt din cartier, Pizza Ok este un restaurant modest, daca vreti 5 stele, mergeti fratilor in Mamaia.
5
0
Sa va fie rusine celor care au scris acest articol.E cel mai curat restaurant,impecabil tot,mancarea e delicioasa mai ales pastele si pizza.Servirea exemplara.
2
3
ar trebui sa ceara IP ul si sa vada cine esti si sa ti faca plangere penala pentru calomnie si aducere de prejudicii
3
9
atentie,la comada pizza...acel individ,care pleaca cu comanda,este ferm hotarat,ca va primi un bacsis gras...dar se insala...a doua oara cand va duce o comanda la aceeasi adresa,sa fiti sigur ca-n acel pacet....aveti si cateva flegme...din alea cu puroi...exact din fundul gatului....asta mi-a spus-o un individ care a fost prins cu astfel de narav...deci ATENTIE...cate flegme platiti...si apoi sa le serviti...acei indivizi sunt niste jeguri umane...care vor sa se imbogateasca....dar fara munca...
10
1
E un local de cartier, unde mai vin si bisnitarii din cand in cand, unde niciodata personalul nu a fost punctul lor forte. Acum multi ani am intrebat-o pe ospatarita dupa ce comandasem pizza, ce contine sosul casei..Si ce-mi zice ? Pai suntem 4 fete acolo in spate, ia inchipuie-ti. ...
11
3
Aia de la Farul ar trebui sa mai faca nitel antrenament daca vor sa fie in liga 1. Nu cu sponsorizare se face treaba.
7
5
Hai SSC Farul Constanta ! Cum vreti sa mai sponsorizam echipa suporterilor daca voi mancati doar cartofi fierti ? Haideti domnilor si putina carne si putin desert sa promoveze si baietii aia in liga 3-a
4
8
daaa, se mananca intre ei! daca iti place, du-te, eu unul am gasit un fir de par in pizza, mi-a fost rusine de rusinea lor, nu am mai mancat, am platit si am plecat! dar n-or sa ma mai vada!
12
2
Au o pizza chiar OK, cu o singura obiectie......calitatea mezelurilor din aceasta cam lasa de dorit.
15
1
Sa vezi la Pizzico cum e!
20
1
Si anagajatii ca si patronul firmei care a omorat o fetita cu masina si a apoi a fugit de la locul accidentului prin 80 si ceva. Un nimeni care acum da sfaturi pe diverse adrese de fbk.
15
1
De parca ar fi singurul local . Esti servit mitocaneste,nu mai calci pragul,anunti prietenii la ce sa se astepte si care e problema? Unora chiar le plac locurile cu ghiorlani,manelele sau bauturile puturoase,ambientul de nivel foarte scazut. Consumatorii aleg.
20
3
Da dece nu ziceti ca sponsorizeaza echipa de fotbal a farului?
6
16
ordin sa le faceti reclama negativa? sau care e treaba? se mananca f bine acolo.
6
32
Aha!care va sa zica,e ceva carne puturoasa si tre' sa scape,cumva,repede de ea!si mai urmeaza,obligat,fortat ca sa cumperi si desert,chibrite si scobitori !sa sprijinim industria!
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108