REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Plaja Azuma: se fac cercetări într-un dosar penal! Verificări și la Palaz acasă! VIDEO

Plaja Azuma: se fac cercetări într-un dosar penal! Verificări și la Palaz acasă! VIDEO

Replica API 29 iunie 2019 | 10:54 1164

Agitaţie pe plaja Azuma din Constanţa, vineri după amiaza, 28 iunie a.c.! Oamenii legii fac verificări în legătură cu o presupusă faptă de furt de curent. S-a stabilit că, într-adevăr, este vorba despre un branşament neautorizat, iar curentul urma oricum să fie facturat/plătit, şi urmează debranşarea.

"Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează verificări într-un dosar de cercetare penală coordonat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Facem precizarea că plaja este în grija unuia dintre finii lui Claudiu Palaz, vicepreşedintele CJ Constanţa.

S-au făcut verificări și acasă la Claudiu Palaz, cu mențiunea că beach barul se află în zonă. S-a stabilit că branşamentul neautorizat provenea de la casa lui Claudiu Palaz, către beach-bar, pentru ca acesta să funcţioneze. Lucrătorii ENEL care s-au prezentat la faţa locului au pus în vedere debranşarea şi au menţionat că firma care deţine beach-barul trebuie să facă un contract direct cu ENEL, nu să apeleze la curent din partea unui privat!

Pe de altă parte, spun surse judiciare, la respectivul beach-bar ar fi fost găsite nereguli şi la casa de marcat, iar în privinţa plajei pe care funcţionează, există dubii că ar fi legală amplasarea beach-barului, de vreme ce este o porţiune de plajă reabilitată cu fonduri europene.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palas este un mare hot! Acest tigan are firme pe multe persoane si prin functia care o are la CJC isi foloseste influenta sa ii mearga firmele bine. Acest Rom trebuie arestat!
0
0
Toate beach barurile de pe plajele din Constanta sunt ilegale. Plajele au fost marite cu fonduri europene si nimeni nu si-a pastrat vechiul amplasament. Daca sunteti corecti vorbiti despre toate. Pana se face ceva trec cei 5 ani, poate nu stiti Apele Romane afirma oficial ca din 2017 se pot face activitati comerciale pe plajele marite din Constanta.
2
0
Palaz hot ordinar romanas . Ti ai draq cu specia de koorve taratoare . Huo fi miar scarba
2
0
Este plaja Dnului Palaz. Ala e numai de fatada. Asa cum a vandut si vreo 3000 de m de teren in Mamaia. Prieten cu dnul Mazare! La cusca cu el
12
0
Nenorocitii de la enel sunt vinovati, iti cer 5000 de euro pt un bransament , omu sa legat la un contuar existent , asa ca nu a furat nimic!
0
4
palaz nu e make, e romanas get beget
2
1
Hai mai panarama de rahat! Chiar sa furi curent ca o cioara borata? Vrei si primar ? Esti de toata jena, hot ordinar ce esti!
10
1
Acum ati inteles de ce si-a retrocedat faleza pe care se plimbau oamenii?
9
1
Asta-i politica.
4
0
Nu-mi vine a crede, justitiarul cu veleitati de mahalagioaica poate face asa ceva?
30
1
Acum o sa dea vina pe statul paralel, pe dusmani si pe portocala! Sictir hotule!
34
0
hot?....nu se poate asa ceva....
23
1
Eu am slugile mele cristihagi Adicarlescu si hapurnea astia nu aud nu vad
18
0
Hotii...care ne conduc si ne dau lectii de moralitate....rusine...nesimtire crasa..nu va mai satura al de sus,excrocilor.
30
3
Se poate cu un Profesionist!!!
14
0
Cipanii nu iarta nimic. Doar nu credeati ca isi permit masinile alea din munca cinstita. Fura trei luni, apoi noua luni stau la City, la cafele..
32
3
Sunt curios cate active de pe plaje au contract cu enel???
27
1
eu v-am zis ca asta fura curent
24
4
Hmm, pestele de la vap se impute. Ma miram ca inca nu l-au depistat inca. Cum e tov. Palazumare? Ehh, treci tu pestea astea, ca doar esti tovarza cu toti. Vezi ca la un moment dat sa nu se dezica toti de tine!
24
0
DNA ii face o slujba de ...sanatate morala !
17
0
ce ai facut portocala?
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272