REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PLAJELE sălbatice din VADU și CORBU, luate cu asalt de TURIȘTI! Video

PLAJELE sălbatice din VADU și CORBU, luate cu asalt de TURIȘTI! Video

Replica API 2 august 2021 | 21:26 3596

După călătoria din Delta Dunării și weekendul petrecut în partea de nord a stațiunii Mamaia, doi tineri bucureșteni (vloggeri, care cutreieră lumea - n.r.), Andreia și Ionuț au luat la pas și plajele sălbatice din Vadu și Corbu. Primul lucru cu care s-au confruntat a fost legat de infrastructura rutieră, despre care spun că nu s-a schimbat cu nimic față de anii trecuți. ,,Nu s-a schimbat nimic, drumurile sunt bombardate”.

Plaja sălbatică din Vadu a rămas neschimbată

După o plimbare în Delta Dunării și un weekend la Mamaia, cei doi tineri au luat drumul plajelor sălbatice de la Corbu și Vadu. După un drum de câteva zeci de minute, cei doi au fost șocați să descopere că drumul este la fel de prost cum era și ultima oară când au fost în acel loc. Ajunși pe plaja din Vadu, cei doi au fost plăcut surprinși de faptul că plaja își păstrează sălbăticia și frumusețea de odinioară, iar despre nisip, cei doi au doar cuvinte de laudă. ,,Nisipul este foarte fin față de cel din Mamaia, în sfârșit pot să merg în picioarele goale pe el fără să mă înțep în talpă”.

La capitolul mâncare, cei doi au avut doar cuvinte de laudă. ,,Masa a fost delicioasă, porțiile mari și gustoase, iar nota de plată a fost 167 de lei.”.

La Corbu, lucrurile s-au schimbat

După vizita și masa copioasă de la Vadu, cei doi au luat drumul către celebra plajă de la Corbu. ,,Câtă lume e, ușor se transformă în Mamaia. Partea bună e că nu sunt șezlonguri.”, a fost primul lucru afirmat de tineri.

Citește și: Pentru o ZI în MAMAIA, doi VLOGGERI au PLĂTIT 126 de DOLARI! Video

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bun pentru coafeze clipul.
1
0
Cum ? Fara umbrelute si sezlonguri ? Nuuu se poateee ! Cum sa faci plaja fara sa platesti taxa de sezlong ? Trebuie concesionat si acolo. Gata cu "salbaticia".
16
0
distrgeti naspa turisti,stati printre gnoaie ca in costinesti!gunoi cu gunoi
7
3
Sa mearga toti meltenii acolo, hai di ba pi plaja la vabu, sa ni kkm in apa, si fain iesti
7
2
Tot se pling autoritatile ca aceste plaje sunt invadate de turisti. S-a luat vreodata vreo masurua. NU. Inchideti toate caile de acces cu santuri si gata.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108