REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Sâm., 24 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6649
5.4° Constanța Sâmbătă, 24 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6649
 

Plan Roşu de intervenţie: Un microbuz, implicat într-un accident grav, în Crevedia

Plan Roşu de intervenţie: Un microbuz, implicat într-un accident grav, în Crevedia

A.F. 8 decembrie 2023 | 19:47 1529

Un accident grav a avut loc în localitatea Crevedia, fiind implicat un microbuz și lăsând în urmă consecințe tragice. Autoritățile județene și-au mobilizat imediat resursele și au activat Planul Roșu de intervenție pentru a gestiona eficient situația și a oferi asistență medicală de urgență tuturor persoanelor implicate. 

Plan Rosu de interventie: Un microbuz, implicat intr-un accident grav, in Crevedia

La fața locului, au fost imediat alocate resurse semnificative pentru a face față situației de urgență și pentru a acorda asistența medicală necesară. Au fost mobilizate 8 ambulanțe SMURD, specializate în intervenții medicale de urgență, astfel încât să fie asigurat primul ajutor necesar și transportul victimelor la spitalele din apropiere.

De asemenea, o autospecială destinată transportului persoanelor implicate în accident a fost pusă la dispoziție, iar un echipaj de descarcerare a fost mobilizat pentru a interveni în situații în care este necesară extragerea persoanelor blocate în vehicul.

În plus, resursele mobilizate la fața locului au inclus și o autospecială de stingere, având în vedere că accidentul poate implica și riscul de incendiu. De asemenea, a fost înființat un punct medical avansat pentru a oferi tratament avansat și asistență imediată victimelor și au fost mobilizate trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru a răspunde la cererile de asistență medicală, a informat ISU Dâmbovița.

Planul Roșu de intervenție este un protocol extrem de important și necesar în cazul unor situații de urgență, cum este și cazul acestui accident. Prin activarea acestuia, autoritățile urmăresc să coordoneze eforturile tuturor serviciilor de intervenție disponibile, astfel încât să fie asigurată o intervenție rapidă și eficientă, scrie realitatea.net.

Update:

În evenimentului rutier au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 3 adulți și 1 minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nasol.Neatentie.Viteza. Da ce o sa facem dacă se întâmplă în Cta pe traseul Cobadin-Cta ,ca se știe de la 1 ianuarie 2023 SC trans tur srl numai are licența nici contract cu cjc ,circulă ilegal, ce facem at cum se calculează pagubele pt navetiști ...la n***u?? Alo.politia Rutiera, Anaf, isctr , cum.e posibil ca o presupusă firma de transport persoane sa efectueze un serviciu fără licența valabila? 19 lei un bilet ,au scumpit biletul cum vor șoferi de pe data de 2 decembrie. Ce așteptăm accident, treceți la treabă.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
2740453063
5/49
1646443322-02-20242 3 4 8 1 5 1
joker
6212361539