REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Planta care curăţă vasele de sânge și încetinește procesul de îmbătrânire

Planta care curăţă vasele de sânge și încetinește procesul de îmbătrânire

Replica API 25 mai 2022 | 00:00 800

Planta de Aloe Vera este extrem de cunoscută și foarte des întâlnită în casele noastre, atât pentru că este ușor de îngrijit, dar mai ales pentru beneficiile sale multiple pentru sănătate. Iată care sunt cele 7 beneficii ale plantei de Aloe Vera mai puțin cunoscute.

1. Aloe Vera ajută la stabilizarea zahărului din sânge

Studiile recente arată faptul că planta de Aloe Vera are beneficii asupra controlului glicemic. Administrat oral, sub formă de frunze zdrobite, suc, pulbere sau extract, Aloe Vera a reușit să îmbunătățească controlul glicemic la persoanele cu prediabet și diabet de tip II, scrie antena3.ro.

2. Aloe Vera îmbunătățește sănătatea dentară

Aloe Vera în apa de gură are proprietăți anti-placă și anti-gingivită. Potrivit unui studiu realizat de SUA, folosită zilnic timp de o lună, apa de gură cu Aloe Vera a reușit să reducă vizibil sângerările gingivale și placa dentară.

3. Aloe Vera poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale

Evident că Aloe Vera nu ține locul exercițiilor fizice, a alimentației sănătoase sau a medicamentelor prescrise de medic pentru tensiunea arterială. Cu toate astea, Pudra de gel de Aloe Vera oferă însă beneficii ca terapie complementară, datorită componentelor sale antiinflamatorii.

4. Aloe Vera încetinește procesul de îmbătrânire a pielii

Nu este un secret faptul că Aloe Vera se regăsește printre ingredientele multor produse de îngrijire a pielii. Gelul de Aloe Vera are proprietăți hidratante și stimulează producerea colagenului, iar acest lucru ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii.

5. Aloe Vera - un remediu natural împotriva acneei

Pentru că are proprietăți antiinflamatorii, Aloe Vera este un remediu natural perfect pentru tratarea acneei. Aplicat pe coșuri, pe zonele iritate sau chiar pe cicatrici, gelul de Aloe Vera reușește să calmeze și să diminueze aspectul și proeminența acneei.

6. Aloe Vera îmbunătățește memoria

Potrivit unui studiu recent, Aloe Vera contribuie la îmbunătățirea funcției cerebrale și cognitive și la reducerea simptomelor depresiei.

7. Aloe Vera este un laxativ natural

Sucul de Aloe Vera conține antrachinonă, o substanță care funcționează ca un laxativ puternic. Aceasta crește conținutul de apă intestinală, stimulează secreția de mucus și crește peristaltismul intestinal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aloe vera trezeste sfantul medular din morti cand la baza e o maimuta de 16 a**.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212