REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PNL vrea ca parcarea Primăriei să fie a constănțenilor: Ei nu au voie să parcheze, nu e normal!

PNL vrea ca parcarea Primăriei să fie a constănțenilor: Ei nu au voie să parcheze, nu e normal!

Replica API 12 aprilie 2019 | 00:49 585

'Propunem să se construiască o parcare care poate ajunge până la 5 etaje'

'Propunem să se construiască o parcare care poate ajunge până la 5 etaje'

Organizația PNL Constanța a susținut joi, 11 aprilie, o conferință de presă la sediul formațiunii politice. La eveniment au participat consilierii locali și județeni Adriana Câmpeanu, George Niculescu, Stelian Gima, președintele PNL, Bogdan Huțucă, și primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti.

Scopul întâlnirii îl reprezintă dezbaterea a două proiecte de hotărâri. Acestea fac referire la lipsa parcărilor din Constanța.

George Niculescu, consilier județean: "Unul din cele două proiecte face referire la preluarea, de către municipalitate, de la CJ, a unei parcări cu scopul de a o introduce în circuitul celor publice. Parcarea se afla în zona parcului arheologic, folosită de angajații primăriei, dar nu e prinsă in registrul parcărilor pe care-l are Primăria Constanța. Consider că această parcare trebuie introdusă in registru și desființată bariera".

Vorbim despre 24 de locuri de parcare.

"Angajații primăriei beneficiază de această parcare, iar cetățenii nu au voie să parcheze" a mai spus Niculescu.

"Am fost în Brașov, în zona centrală. Absolut toate locurile din zona instituțiilor publice sunt libere, după ora 16.00", a completat Huțucă.

Bogdan Huțucă a mai precizat că au fost depuse mai multe proiecte in Consiliul Local dar nu au fost dezbătute nici până astăzi. Presedintele PNL anunță că va lua măsurile necesare pentru această incălcare a legii.

Al doilea proiect face referire la demararea procedurilor privind achiziția studiului de fezabilitate pentru construirea unei parcări subterane în zona Spitalului Județean. Beneficiarii parcării ar fi cei peste 3.300 angajați ai unității sanitare.

"Propunem să se construiască o parcare care poate ajunge până la 5 etaje, cu 1.400 locuri parcare" a spus consilierul Gima.

Citește și: Se vrea parcare cu 5 etaje în zona heliportului de la Spitalul Județean

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am inceput campania, acum noi va mintim cum ni se scoala,
3
0
Singura institutie Publica din lume fara locuri de parcare. Si nici in jur nu ai, sa mergi pe jos. Institutie pentru cetateni...
1
0
hutuca,dragomir ,boroianu si acolitii loro gasca de vagabonzi si mincinosi
4
0
Forte buni, si mache capatana de oaie sugeo tu. Ai mintea cat o oie.
4
1
Sa le-o sugi la machidoni, fraiere coclit. Esti un analfabet asistat social ,fara cultura, lenes si plin de ura. Mars la munca oligofrenule.
2
6
Domnu Hutuca , de la PNL , arata cum stau lucrurile la Brasov . Cum sa compari orasele din Ardeal , cu Constanta ? Alta mentalitate , la nivel de primarii si ca oameni in genere .
7
1
Propunere pnl, adika se pisa astia de la psd pe propunerea lor.e usor sa propui,si sa te dai in spectacol
9
2
Makidonii abjecti si analfabeti. Imputiti de branza si mizerie nu mai au unde sa parcheze. Urla mistretul ala de la bueno. Makidonii sa plece in mortii kor de unde au venit.
11
3
Brusc , se gandesc la cetateni. Nici o legatura cu apropiatele alegeri.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272