REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poliția a intrat pe firul șpăgii de 25.000 de euro de la Primăria Mangalia

Poliția a intrat pe firul șpăgii de 25.000 de euro de la Primăria Mangalia

Replica API 14 septembrie 2022 | 23:29 10186

După dezvăluirile bombă făcute de un antreprenor din Mangalia, direct din studioul Replica, referitoare la șpăgile de la Primăria Mangalia, Poliția s-a autosesizat și i-a făcut o vizită lui Cosmin Trușcă, afaceristul care l-a acuzat pe Cristian Radu de abuz.

Poliția Economică din Mangalia a ”descins” la localul Trușcă Grill, din Mangalia, deținut de Cosmin Trușcă, afaceristul care i-a adus acuze grave lui Cristian Radu, în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica. Polițiștii s-au deplasat marți, 13 septembrie, la localul antreprenorului și i-au luat declarații acestuia din urmă, urmând să pregătească documente, procese verbale etc. pe care să le pună la dispoziția oamenilor legii.

Poliția Locală, în fața localului lui Trușcă

Poliția Economică din Mangalia s-a autosesizat, doar ce a plecat de la local, nu a verificat nimic.. așteaptă să pregătesc eu toate dovezile și să le transmit... zecile de procese verbale și tot ce am depus pentru autorizație. Am dat declarații, am spus tot istoricul în relația cu Primăria”, ne-a declarat Cosmin Trușcă.

Reamintim faptul că afaceristul Cosmin Trușcă a declarat, într-un interviu acordat ziarului Replica, că primarul Cristian Radu și acțiunile lui l-au îmbolnăvit, la propriu, că nu este lăsat să funcționeze și că zilnic primește amenzi fără număr de la Poliția Locală dirijată de omul lui Radu, Laurențiu Zamfir, fost comisar la Garda Financiară, condamnat pentru luare de mită.

În 2020, după campania electorală, am deschis restaurantul. Dânsul (n. red. Cristian Radu) a fost la noi în campania electorală, ne-a felicitat, a zis că este foarte frumos, ”Foarte bine, bravo, sunteți tineri”. Ulterior, mi s-a propus să punem afișe electorale pe ferestrele localului cu domnul Radu Cristian. Am refuzat să punem afișe, pentru că nu vrem să ne asociem cu nici un partid. Am luat autorizație de funcționare. Am obținut autorizația, după un an de zile, au început controalele”, a relatat Cosmin Trușcă.

Cristian Radu

Odată cu controalele, au început și abuzurile, a mai spus afaceristul. ”Au început și abuzurile... că de ce am mese pe trotuar, pe domeniu public, deși am plătit, am dovada că am plătit. A venit și al doilea proces verbal, fără să fie întocmit la fața locului, cu măsura complementară de închidere a unității, pe care l-am contestat. La câteva zile, a venit decizia primarului, dispoziția că anulează autorizația de funcționare. Am contestat și acea dispoziție, nu am vrut să închidem. Au început să apară amenzile”, a continuat Trușcă

Mai multe, citește mai jos:

Dezvăluiri bombă de pe moșia lui Cristian Radu: Mi-au cerut 25.000 de euro șpagă, să fim lăsați în pace! Video

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gogu(sbenghea) e amantul lui Laurentiu Zamfir, ia luat Audi a6
2
0
Vreau sa cunosc doamne bine
0
0
Fac dragoste cu batrane
0
0
Vand iPhone 16 pro max
0
0
Vand rinichi
0
0
Vand ponei
0
0
Vand caluti
0
0
Fac derg tencuiesc
0
0
Vand pui de carne
0
0
Haleste ulei
0
0
E batrana face caca pe ea
0
0
Vasile ion costel
0
0
Ce mai faci frate
0
1
Buna iuallll
0
0
Am masini multe
0
0
Multi vorbesc aiurea pe aici
0
0
Vino acasa lasa vrajeala ca vrea fata sa doarma
0
0
Cuptor cu micro
0
0
Ce accident
0
0
Replica, asta e ce sa facem
0
0
Vama vecheeee e pe noi
0
0
Canapele se vanzare
0
0
Angajez sofer
0
0
interesante stirile acestui ziar politic....sau mai bine zis PNLitic
0
0
E ultimul weevkend ne vedem in Vama
0
0
Dinamo in liga 1
0
0
Opel accident
0
0
Numai aiurea comentati!!!Toate le stiti mangaliotilor!!
0
0
sa functionez am dat 15 mii !!!
1
0
E bine ca politia din Mangalia este independenta fata de orice influenta, de oricare natura.RESPECT. Cu sistemul judiciar e inca ceva nebulos. Oricum,faptul ca politia mangaliota e viguroasa,este un semn bun. Mangalia are un trecut nu prea cinstit dar are si oameni care vor sa se plimbe linistiti si care trebuiesc protejati.Felicitari politiei mangaliote!
0
0
In Mangalia sunt sute de oameni abuzati de politia locala, la ordinele primarului. A venit momentul sa vorbeasca.
0
0
Cosmin, eu sper sa ai dovezi altfel te halesc. Daca le ai si cedezi o sa-ti dea cladirea din portul turistic si iahtul de la Lexu'
0
0
Partidele sunt grupuri infractionale organizate, ce nu e clar? Ca sa ajungi sus trebuie sa cotizezi la partid, esti numit pe functie iar dupa iti aduci neamurile si unde nu se umple angajezi pe spagi ca trebuie sa cotizezi mai departe. O mana se spala pe alta. Pai de ce organele abilitate nu isi fac treaba? Pentru ca sunt de-ai lor. Niciodata nu vor numi pe cineva pe competente ci pe obedienta. Punct
0
0
deci avem politie economica,garda financiara,anaf,control economic primarie,curte de conturi,anpc,etc,si toti o freaca pe bani grei de la statpensii nesi,se fura de se rupe,iar toata spaga acestor trintori plus salariile,pensiile nesi o platim noi prin preturi supraevaluate,mincare stricata,etc.Solutia,Nu mai mincam la circiumi,sa.si manince ei stricaciunile si furaciunile.
0
0
Da!!! Radu Cristian se epileaza la cosmeticiana de la posta noua, isi face tratament de intretinere musculatura faciala si corp la Valmar, sa vedeti ce frumos isi aseaza pantofiorii. El este un metrosexul veritabil! Iubita il aseamana cu un pitiogoi care a salvat orasul din frigul lui Tusac si acum intra in frigul lui. Cum este Alinuta cu orasul pe vremea lui Tupac si acum? Cate griji iti mai faci pt familia lui.
0
0
,,barbatii,, din Mangalia se epileaza , se penseaza, intra in prenataul in locul femeii , barfesc si se plang mai rau decat femeile dar in acelasi timp ,,se cred barbati,, . Bai tata , lasa-ti vaicareala si plansul pe diverse site-uri si nu mai asteptati sa faca femeile ce ar trebuii sa faca barbatii ... asteptati sa vina extraterestii???
0
0
am bagat in legalitate o cladire impartita in 3 , cladirea nu are receptie finala si autorizatie de construire,si mai e construita si pe terenul primariei, am bagat in legalitate o parte , doar ca sa dau si autorizatie de functionare, ceilalti 2.. nu au cotizat, sunt pasibil de fals, uz de fals, etc , ma refer la covrigaria din centru , sper sa nu ma prinda careva
0
0
Si cum nu are dovezile va ... cam da din coate asa mai cu grija sa nu ii cada in cap firma neautorizata agatata de streasina pe care politia probabil nu a vazut o cum nu a vazut nici jardinierele de pe trotuar ca doar ce nu trece lume multa pe acolo mai rau ca l a bagat in rahat si pe ala care are spatiul in proprietate ca doar n o fi respectat proiectul ala din acte
0
0
Dar ce va mirati atat? Toata lumea stie ca omul spune adevarul! Ati uitat de tatuatul Faliboga , fost membru PSD, actual membru Pnl care a plecat din inspectorat din cauza unor denunturi ca a luat bani impreuna cu iubita lui , Cabrancea? Cel ce se vedea inspector scolar general adjunct sau chiar general plin? Ati uitat de actualul general care ne-a facut de rusine pe noi toti cei din Mangalia? Care a dat-o afara pe doamna Diaconu ca asa a vrut el? L-ati verificat si pe el si pe draga lui lorryy????Acum a plecat din Mangalia. S-a mutat la casa lui de pe malul marii.
1
0
Praf in ochi. Nevestele unora din cei care s-au autosesizat lucreaza de mult la Primaria Mangalia. Sa fim seriosi!
0
0
cand intri in conflict mai ales pe anumite...teme cu administratia locala dreptatea o ...castigi greu , de aceia multi renunta sau se da cu ...ursul! Democratia si sustinerea ei cu legi ce se schimba si se interpreteaza dupa interesul celor care sunt platiti s a le faca si s a le aplice ,e departe de ...realitate!
1
0
Din pacate, odata ajuns pe scaunul de primar, oricare cinstit sau necinstit, va gusta din placerea banului. Pnl-istii, sunt si mai periculosi, au facut scoala la psd. Carui primar il va pasa de interesul cetateanului? Doar promisiuni, si vorbe-n vant. Dar si alegatorii, stiu ca si-o sug si tot ii voteaza. Cu cine sa te lupti Cosmine? Totul in tara asta e monopolizat, cartelat. Si cand ajung la parnaie, vor sa ne fie mila de ei. Mincinosi patentati.
0
0
dar terasa UNO cum funcioneaza ??? promenada este din fonduri europene !!! 5 ani nui ai voie so exploatezi !!! deci la uni se poate la alti nu trusca functioneaza in spatiul lui popescu si lu dyp atat stiitoru , funcioneaza bumerangul?? toata lumea care face ceva in mangalia trebuie sa aiba plicul pentru sefu politiei locale e renumit pentru asta !!!!
0
0
S-au sesizat de rusine, ei mananca tot de-acolo, asa ca totul va fi lin !
0
0
Actualul e mult mai lacom ca nuredinii si coloratii onicei
0
0
Un mafffiot cu zanfir
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614