REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Poliția face apel pentru identificarea unui suspect de omor. Recunoașteți individul? VIDEO!

Poliția face apel pentru identificarea unui suspect de omor. Recunoașteți individul? VIDEO!

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 286

În dimineața de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într o locuință din Sectorul 2 București a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuțit.

În ziua de 3 decembrie a fost efectuată cercetarea la fața locului de către procurori criminaliști din cadrul PTB și ofițeri din cadrul Serviciului Omoruri context în care a fost dispusă și efectuarea unei autopsii medico legale de către INML.

Ulterior au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs agresiunea.

De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinței victimei precum și din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

În urma analizării acestor imagini a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani care apare în imaginile menționate în compania victimei în perioada critică, transmite Poliția Capitalei.

Oamenii legii au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere video, lansând, totodată, și un apel pentru identificarea bărbatului! Poliția face apel la cei care îl recunosc în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție - VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il cunoaste aia de la magazin...ce ..cat intrebati lumea aiurea
0
0
Sunteti 2 prosti ! Nu vedeti ca ala este Mazare deghizat ??!! A venit din madagascar sa haleasca niste mici la Obor ... apoi se cara iar la dat cu zmeul !
1
0
Trebuia sa te faci politist , daca a dat noroc e clar ca il cunoaste ? A dat noroc ca a dat si victima . Chiar crezi ca nu a fost intrebat vanzatorul daca il cunoaste ??
0
1
Pai sa-l intrebe pe vanzatorul magazinului cine este ... Il cunoaste clar au dat noroc
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212