REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

POLIŢIA, precizări OFICIALE în cazul morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu

POLIŢIA, precizări OFICIALE în cazul morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu

Replica API 30 aprilie 2019 | 01:49 669

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa face următoarele precizări, urmare a accidentului petrecut la Săcele, judeţul Constanţa, în data de 29 aprilie:

"Accidentul rutier s-a produs pe DJ 226, la intrare în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.

Urmele și mijloacele de probă găsite la fața locului, atât în interiorul, cât și în exteriorul autoturismului, au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în autoturism.

Date suplimentare privind dinamica accidentului și condițiile în care a survenit decesul vor fi stabilite ulterior, în urma efectuării necropsiei și a unei expertize tehnice auto.

Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului.

Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment.

De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând ca alte informații de interes public nou apărute să vă fie comunicate cu celeritate", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frate a murit un om nu un animal. Nu conteaza ce orientare avem ci conteaza ca cu totii suntem oameni si in fata Lui Dumnezeu toti suntem egali. Voi astia care va credeti perfecti ce usor va e sa judecati pe altii. Ce conteaza ca era drogat sau nu. Daca consuma droguri consuma pe banii vostri? Ma refer la cei care critica atat de dur
2
0
cine l-a asezat pe iarba ? cine l-a UCIS ?
0
0
RUPT IN FUND DE FOAME TATUAT SI DROGAT CU O MASINA IMPRUMUTATA.
1
1
Daca nici moartea nu va emotioneaza...IIsus a spus sa va iubiti unii pe altii, sa nu judecati, pentru ca nimeni nu e fara de pacat. Cred ca ati fost si ati luat Lumina Sfanta si v-ati rugat sa aveti parte de toate cele bune. Nu pot sa inteleg unele comentarii privind viata, dar mai ales moartea unui om. D-zeu sa-l ierte!
5
2
e primul mort care sta pe spate cu mainile ridicate, interesant...
5
0
Asa sunt poponarii, drogati, a plecat prin Sacele sa nu il opreasca politia pe autostrada
4
6
mari designeri drogati si tatuati
8
7
Ce cauta pe la Sacele,a plecat pe campuri de nebun, noaptea ? Sau poate vroia sa vada rasaritul soarelui si cu ochii la el , a vazut stele verzi.
2
6
Politia a imprastiat prea repede tot ce a gasit la fata locului. L-a bagat in sac pe croitor,a tras masina din pozitia in care a fost gasita...si daca nici fotografiile nu au fost facute bine ...cazul e ca si rezolvat. Croitorul, in foto parca sta cu burta in sus pus de cineva pt ca nu asa aterizeaza dintr-o proiectare din masina.Sau poate s-a tarat singur din masina.de ce nu s-a analizat urmele pe solul in jurul masinii? In plus roverul e busit in spate mai mult decat in fata dar airbagurile laterale sunt deschise. Ciudatenii pe care garcea cu onor le-au ...bramburit.
12
16
Lasa ca nici cu dricurile de BMW-uri nu esti mai in siguranta ! Bine ca a crapat diar poponarul asta drogat si nu a omorat si pe altii nevinovati !
10
10
depinde dupa cate ore a fost gasit. Poate ca si-a scos centura si a iesit singur din caruta, dar fiind ranit, posibile hemoragii interne, a murit. Drumul ala e cam pustiu noaptea, nu avea cine sa-l vada ca a iesit la arat. In rest, bune masinile astea facute de englezi.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212