REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţist din TRUPELE SPECIALE, atacat cu un topor și târnăcop de mai mulți bărbați

Poliţist din TRUPELE SPECIALE, atacat cu un topor și târnăcop de mai mulți bărbați

Replica API 29 aprilie 2018 | 00:00 408

Un poliţist de la trupele speciale, aflat în timpul liber, a fost implicat, sâmbătă, într-un scandal în Mangalia împreună cu alţi patru bărbaţi, conflictul izbucnind din cauza unor neînţelegeri în trafic. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs acest incident, conform stiripesurse.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sâmbătă, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi despre producerea unui scandal pe o stradă din oraş, scrie news.ro.

Oamenii legii au stabilit după primele cercetări că acest conflict a plecat de la nişte neînţelegeri în trafic între doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism şi un poliţist care era într-o altă maşină. La un moment dat, aceştia au oprit pe o stradă din Mangalia, iar celor doi bărbaţi li s-au alăturat alţi doi aflaţi în zonă, care îi cunoaşteau pe cei din maşină.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, toţi din Mangalia, au început să se certe cu poliţistul din cealaltă maşină, după care s-au îmbrâncit reciproc. Anchetatorii au stabilit că poliţistul, angajat al Poliţiei Judeţene Constanţa, se afla în timpul liber în momentul producerii acestui scandal.

El a fost dus la spital, unde a petrecut noaptea. Cei patru bărbaţi care l-au atacat pe poliţist și l-au lovit cu bâte, apoi l-au fugărit cu un topor, sunt cercetaţi în libertate pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Poliţistul a mers la Serviciul de medicină legală, specialiştii concluzionând că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Surse din cadrul IPJ au precizat că poliţistul aflat în timpul liber s-a implicat în altercaţie pentru a-şi proteja soţia care fusese agresată verbal de cei patru bărbaţi din Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A-ti vrut sa fi-ti vedete,a-ti reusit!!!!Niste ciori penale care nu stiu sa scrie si sa vorbeasca se cred bazati cu topoare in mana!!!Pai voi meritati batuti de mascati pana la ultima rasuflare,voi astia care faceti legea intr un stil barbar!
0
2
Am vazut la tv filmarile ...pareau imagini din Kabul . La fel si-n gara Constanta , unde sunt elemente foarte ciudate , te scaneaza cu ochii si scuipand coji de seminte pe jos , apoi miros-ul superb de urina de langa gara...
1
1
daca trAG pe nass nu mie frica de nimic
0
0
Bah sa-mi bag una ! Adica melteanului de tablagiu s-a umflat tabla pe el si ca sa-i arate muieri ce smardoi este a vrut sa faca pe ninja dar nu prea ia iesit si apoi se da ranit. Caracter de moldovean. Adica el sare la bataie si si-o ia si tot el se ds victima?!? Bai meltenilor care comentati aiurea, sa nu dea dracu sa va intalniti in trafic cu un asemenea specimen, ca e tragic. Cea mai joasa speta de om. Daca era unu cu onoare tacea dinngura si o inghitea. Dar el s-a dat pixda sparta. Vai de pooola voastra de barbatii pizdificati si cu vedere la glezne !
1
2
Tiganiiiii trebuie starpiti dp fata pamantului,noii romaniii trebuie sa ne unim si sa ne apucam de tiganii
17
5
Cine e politistul cine s agresorii
6
0
nici nu conteaza pe cine au atacat, doar ca au atacat, pai hai sa mearga si romanii melteni peste ei, daca se supara, tot asa cu bate, cu grenade, cu molotoave, sa vada si boratzii ca majoritatea castiga....
15
1
Si tot militianul este cel cuminte? Adica esti in timpul liber, sicanezi pe ala in trafic, si cand ala se ia de tine, tu scoti legitimatia din tabla. Bai, tablagiule, invata sa respecti legea, fiindca un militian care incalca legea, e mai periculos decat 100 din astia cu topoare.
3
25
Pesedeul ataca poporu cu toporu
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108