REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

POLIŢIST găsit SPÂNZURAT într-o cameră de hotel din Jupiter! DETALII CUMPLITE: avea doi copii!

POLIŢIST găsit SPÂNZURAT într-o cameră de hotel din Jupiter! DETALII CUMPLITE: avea doi copii!

Replica API 5 iulie 2019 | 15:27 1071

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Neamț a fost găsit spânzurat în incinta hotelului California din stațiunea Jupiter. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și un SMURD. Din primele informații acesta de află în stop cardio-respirator.

Din nefericire, cadrele medicale au declarat că bărbatul a decedat.

Conform surselor Replica, bărbatul era poliţist şi se afla pe litoral în vacanţă, alăturide soție și cei doi copii, unul de 8 ani, celălat de 2 ani. Cuplul era însoțit și de alte rude, care aveau camere alăturate. Cu toții au mers, potrivit surselor noastre, la plajă, însă polițistul s-ar fi certat cu soția, a plecat la cameră, a blocat ușa și s-a spânzurat! Mai târziu, în jurul orei 19.00, reveniți de la plajă, soția și rudele au constatat că ușa e blocată. O rudă a intrat în camera alăturată, a sărit din balcon în balcon, deacoperind grozăvia!

Ce spun oamenii legii:

Joi, 4 iulie, în jurul orei 19.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din stațiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Neamț. Acesta a fost declarat decedat.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza miscudumitru.
0
0
l-au sinucis colegii - a furat din iarba pentru neversea si n-a pus la loc - asta-i politia romana si d-aia va uraste toata lumea inclusiv rudele voastre!
0
1
nu i-a marit sefu gradele
0
0
ptr. john _ esti handicapat , sa te duci dupa dragnea
2
1
nu e usor sa te lupti cu coruptia
1
0
Sa te ancheteze un astfel de politist depresiv... nu e tocmai placut. Pana se clarifica situatia iti aduce mari prejuducii morale si sociale. Ce rol au testele psihologice ? Se pare ca nu testeaza si stabilitatea emotionala a angajatilor.
5
1
Bai saracu om, iti dai seama cu ce groaza in suflete traieste familia lui? Copii erau mici si nu pricep dsr vor creste curand cum sa faci asa ceva nici o boarfa de femeie nu merita sa te sinuzici pt o cearta nimicnin lume nu merita sa mori decat bolile terminale care iti dau dureri constante. nu cred im cacatu de dunnezeu si prietenii...dar sa isi gaseasca pacea la gesturi necugetate e bine sa ai o cutie de calmante in buzunar iei 2-3 si esti mielusel si scapi cu viata
3
3
trebuie sa fie politist local
3
2
a trecut politistul sinucigas testele psihologice...??? Cu brio, se vede... Psihologii pulii, voi sunteti de vina ca mor unii care reprezinta institutiile statului!!!
6
7
I.a deschis dosar mortului
3
7
Din culpa cui? Ce ,acuma daca ne certam, ne luam si zilele? Omul avea niste probleme, probabil. Mai era si politist.Si-a expus si copiii la asemenea grozavie, ca sa ramana marcati pe viata.Daca ai niste probleme de comunicare, rezolva-le, nu pleca in bagaj cu ele in vacanta.
7
1
Dumnezau sa-l ierte! Nimeni nu trebuie sa moara asa. Tocmai aflase ca sotia lui se inscrisese in psd.
14
7
S-a deschis dosar de urmarire penala pe numele lu soacra-sa, ca asta l-a omorat cu zile!
9
1
Dosar de moarte suspecta...
11
1
Au deschis dosar penal cui?
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108