REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Polițist local din Medgidia, prins în offside de locuitori! În ce ipostază a fost fotografiat

Polițist local din Medgidia, prins în offside de locuitori! În ce ipostază a fost fotografiat

Replica API 9 august 2017 | 21:28 451

Imaginile cu un polițist local din Medgidia au făcut înconjurul Internetului. Astfel, în cursul zilei de luni, 7 august, în parcul de pe faleza din Medgidia un polițist local s-a apropiat de două persoane care consumau niște doze de bere. În loc să-i avertizeze și să-i sancționeze pentru consum de băuturi alcoolice într-un spațiu public, acesta s-a luat la taclale, după cum precizează martorii. Oamenii sunt revoltați de situație și condamnă atitudinea polițistului local.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vad ceva atipic si anormal la acesti cetateni si nici la politist. Care este problema daca ai placerea sa bei o bere pe faleza canalului ? Nu este firesc si un gest de normalitate ca politistul sa socializeze cu cetatenii ? Dorim ca politia doar sa amendeze si sa atraga atentia cetatenilor ? De unde stie fotograful ce dialoga politistul cu cei doi indivizi ? Cu siguranta sunt multe alte probleme mult mai importante decat faptul ca un politist a stat de vorba cu doi cetateni care au consumat o bere pe faleza.
0
0
Cine oare sparge seminte si face mizerie ? Un caine ? O pisica ? Concetatenii nostrii dragi , care ne reprezinta. Faptul ca puteti comenta la o astfel de mizerie imi da de inteles ca nu sunteti departe de genu asta de cetatean. Da , sunt alte probleme mai apasatoare in oras. Ati atras vreodata atentia cuiva ca nu se comporta cum ar trebui ? Nu ne plac manelele, dar ne rupem buricul pe ele !!!
8
0
Nu e de mirare. Cu putin timp inainte fusese proptit de o banca unde, alaturi de alte persoane cunoscute dumnealui, spargea seminte, in situatia in care un grup de adolescenti 15-16 ani se juca pe balansoarele si leaganele destinate copiiilor! Nu mai spun despre faptul ca incepand de la banca Transilvania pana la parc tot trotuarul e un covor de seminte si gunoaie, mai ales in fata agentiei de pariuri sportive si a bancilor! Chiar nu pot fi amendati sau pusi sa stranga mizeria? Avem o cocina fix in centrul orasului! Degeaba vrem oras frumos daca nu avem educatie!
4
1
berea este un aliment conform normelor ue,deci oamenii i-si serveau gustarea,acuma ca nenea militianul a vorbit cu ei si n-a sarit cu pulanul sa-i otanjeasca pare un lucru bun
10
4
abia astept sa vad ce exemplu le dai tu copiilor tai. rusine. e f bine ca e expus
2
2
Jenant,jenant
1
1
Acum ceva vreme i-am semnalat dnului politist ca 2 indivizi incarca nisip la 300m de ghereta in care motaia, era ora 0600. Mi-a spus ca visez, unde vad nisip. Nisipul fusese adus pt amenajarea parcului. Merg des in parc dimineata, in urmatoarele zile, m-a injurat constant, deoarece am avut tupeul sa sun la 112. Dnul face doar act de prezenta in parc.
1
0
cred ca sunt alte probleme mai important decat ca a stat politistul de vorba cu o cunostinta... scrieti despre diferite probleme de coruptie ca sigur gasesti....despre cum se dau autorizatiile de construire sau cum construiesc romanii . In fine, sunt stiri mult mai important si poate au un impact pozitiv decat treaba cu politistul ca vorbea si el cu cineva
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218