REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiști AGRESAȚI la Eforie după un SCANDAL în MAGAZIN, în timp ce ÎNCĂTUȘAU un INCULPAT!

Polițiști AGRESAȚI la Eforie după un SCANDAL în MAGAZIN, în timp ce ÎNCĂTUȘAU un INCULPAT!

Replica API 12 decembrie 2019 | 00:00 543

Parda și-a luat cu executare!

Parda și-a luat cu executare!

Poliţiştii din cadrul Poliției stațiunii Eforie, la data de 10 decembrie a.c., au identificat un bărbat, de 49 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Este vorba despre Iulian V., zis Parda. Potrivit anchetatorilor, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Eforie și un jandarm se aflau în serviciul de patrulare în Eforie Sud cu autospeciala de serviciu. În jurul orei 20.50 aceștia au fost dirijați de către dispecerul de serviciu să se deplaseze la un supermarket întrucât a avut loc un scandal produs de un bărbat în incinta magazinului. Cei trei lucrători s-au deplasat la locul indicat, unde au găsit în afara magazinului doi agenți de securitate, care l-au indicat pe inculpat ca fiind persoana care a făcut scandal în magazin, aceasta aflându-se la circa 50 de metri depărtare de magazin. Oamenii legii au mers la lel, și-au declinat calitatea și i-au solicitat să se legitimeze. Acesta a declarat inițial în glumă că se numește N. S., a spus că ar trebui să-l cunoască pentru că el este “Parda” și apoi a devenit recalcitrant, a refuzat să-și decline identitatea și a început să adreseze organelor de ordine publică expresii vulgare.

Organele de ordine publică i-au solicitat să le însoțească la autospeciala de poliție, care se afla parcată în stația de autobuz din apropiere, însă acesta a refuzat, fapt pentru care acestea au procedat la conducerea forțată a acestuia, dar pentru că se opunea au încercat să ia măsura încătușării. Lângă acesta se aflau soția sa și fiicele acesteia. Întrucât inculpatul se opunea cu forța fizică încătușării, organele de ordine publică au încercat să-i blocheze mâinile pentru a-i aplica cătușele. Au intervenit inculpatele pentru a împiedica organele de ordine publică să-l încătușeze și au început să agreseze fizic lucrătorii, în sensul că i-au lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, chiar i-au tras de păr. Întrucât lucrătorii de ordine publică nu au mai reușit să-i aplice cătușele inculpatului, l-au apucat de mâini și l-au condus pe jos până lângă autospeciala de poliție aflată în stația de autobuz. În acest timp, femeile au adresat expresii vulgare lucrătorilor de ordine publică și totodată le-au adresat fiecăruia dintre aceștia trei expresii de amenințare cu moartea atât lor cât și membrilor familiilor lor. Odată ajunși lângă autospeciala de poliție, cei trei lucrători de ordine publică au încercat în continuare să-l încătușeze pe bărbat, moment în care inculpatele iar au sărit la bătaie. Menționăm că și femeile au fost condamnate.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu adevarat ,nu exista om in Dobrogea mai curat si mai elegant ca Parda '' la 49 de ani ai lui inca se tine tare '''
2
5
Parda,cel mai curat si mai elegant rom din Dobrogea
2
7
Vad aici numai comentari frumoase care mai de care mai.jmecheri pe net ..vad comentari care zic ca toti tigani ar trebui batuti si.omorati..vad aici comentari in care toti care ati comentat..prin vocabular si mod de gandire ...dati dovada ..ca santeti niste prost crescuti...cu arfe si visuri de interlopi..doar ca nu va tine sa fiti jmecheri in viata de zi cu zi voi santeti tari doar pe net deci.nu a aveti decat so S....i la toti interlopi fie ca e roman fie ca e tigan eu am semnat mesajul.cu.numele.meu adevarat nu imi.e frica de nimeni. Voi care santeti tari in gura va dati nume false
5
5
Desfiintarea politiei locale!
5
8
Omul a vrut sa-si cumpere o paine si salam ,iar patronul magazinului nu a vruyt sa-l serveasca ca e tigan ... asa a incepuyt totul , de la o paine . Nu-i de ras , se poate intampla oricui ' chiar si tie ....
7
4
FOARTE BINE !
7
2
Cand te duci la politia satului Eforie, ca sa depui plangere pentru injurii ce ti-au fost adresate, organul de ancheta te ia la mistocareala si iti spune ca nu e mare lucru, si ca mai bine nu depui plangerea, ca s-ar putea sa ai si tu de suferit. Asa ca lasati-ma cu povestea asta, ziaristilor de provincie. Si da, in sectia de militie din satul Eforie, cand depui plangere ca ai fost lovit, organul de ancheta da NUP pentru ca nu te-a bagat in spital respectivul, fiindca nu ai urme de bataie pe corp, desi exista dovada agresiunii. Dar daca esti batut usor, fara urme ca inainte de 89, se da NUP.
12
1
atunci cand inca traiesti din istorie, atunci cand inca crezi ca mai tin vrajelile de 2 lei prin eforie, atunci cand crezi ca inca mai esti jmeker hot de buzunare.. ti o iei clar.
14
2
de ce mai injurati si sunteti nemultumiti? cine a adus tiganii in eforie pentru voturi? de ce nu sunt luati de pe strazi? mereu fac scandal peste tot, nimeni nu ia masuri! sa fie trimisi de unde au venit !!!!!!
20
3
Aia nu au pistol, de ce nu se foloseste de puterea data de stat?Ca sa negocieze si sa se inteleaga cu penalii, bine ca nu leau dat si cu tarnacopul in cap.Sunt curioasa daca nu cumva rudele arestatului nu au depus plangere.
18
3
Cocalarul jegos este badigarul primarului Serban. E smeker acum ca ai castigat alegerile. Bravo lor! Bravo la PNL!
12
10
vad ca scrie ca politistii "si-au declinat calitatea" ; o fi vreo metoda noua asta... cei mai prosti jurnalisti ii are replica...
18
2
pai parda e mai mic ca mine...si la ani si la fizic...cum plm nu au putut aia sa il incatuseze?
11
6
Dati-le putere odata la politie sa-i bata sa-i rupa ca altfel nu se mai face ordine in tara asta.Unde sunt 3 ciori la un loc sa fie deja grup organizat si iar bataie...Sa nu mai umble in gasti.Tiganii nu ii cumintesti decat cu bataia,valabil si pt tot romanul
30
3
Am curaj sa pariez ca sunt ciori nespalate , jegoase si analfabete care au drepturi , la fel cum am curaj sa pariez ca nu se schimba nimic in system pt a apara politistul . Baga.mi.as toata pulan jegosenia nespalata si neagra !! Daca erati pe la americani ,azi va faceau de 10 ore pomana ,futu.va.n gura de hoti si nespalati analfabeti !! Aici , aveti drepturi , are toata lumea ceva cu voi .
39
3
Dupa nume par sa fie din etnia care produce numai probleme atat in tara cat si in afara tarii.
32
4
Ba cine pula mea e Parda asta ba?Face el legea si cu chizdele?Ia dati-va-n fapt ba.Sa vad muia si s-o dam parte.
22
3
trist ca pentru o incatusare a unui indivud agresiv trebuie sa te lupti ca intr.un ring de mma. intr.un stat civilizar acolo erau cel putin 3 echipaje
35
4
Vai mama noastra
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108