REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Polițiști de la Garda de Coastă, AMENDAȚI că PESCUIAU în zonă PROTEJATĂ! Video

Polițiști de la Garda de Coastă, AMENDAȚI că PESCUIAU în zonă PROTEJATĂ! Video

Replica API 22 februarie 2021 | 23:59 4127

Doi angajați ai Gărzii de Coastă și unul din cadrul IGPF au mers la pescuit pe lacul Răducu din Rezervația Biosferei Deltei Dunării, fiind vorba de o zonă strict protejată! Aceștia au fost sancționați. Totodată, conducerea Gărzii de Costă s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate și a dispus efectuarea unor verificări prin Biroul Control.

”Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini cu trei angajați ai instituției aflăți într-o barcă pe un lac din Biosferă Deltei Dunării, ce reprezintă arie protejată, precizăm următoarele: Din primele verificări s-a constatat că, evenimentul a avut loc în data de 18.01.2021, când doi angajați din cadrul Gărzii de Coasta și unul de la IGPF, aflaţi în timpul liber, au fost sancţionati contraventional de către un agent din cadrul Administrației Rezervaţia Biosferă Delta Dunării pentru că au intrat cu o barcă pe Lacul Răducu, situat între Brațele Chilia și Sulina, fiind arie protejată, interzisă accesului liber. Cei trei lucrători au fost sancționați pentru nerespectarea accesul în zona respectivă.

În barcă se afla o undița, dar nu exista o captură de pește. Precizăm că la acea dată nu era perioada de prohibiție la știucă. Conducerea Gărzii de Costă s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate și a dispus efectuarea unor verificări prin Biroul Control”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Video:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futu-l in gura de gras , voia si el sa filmeze. Ai draq cocalari obositi. Celalalt vorbea la telefon, tipic de cocalar obosit care cunoaste el pe cineva.
1
0
made in romanica
0
1
Poti sa ma pupi in pula fara sa te apleci???
1
0
sa fie dati afara si un dosar penal pentru astia , pusi sa pazeasca locul de branconieri , fura ei
1
1
de cacati cu undita si prosti manipulatori ca @Rrye. Bai raraitule sa-mi ligi cacatul !!! De mana cu militienii aia cu undita.
2
5
Pai pescuiau nu furau.cum fac javrele.de la guvernare.Heii natiune de iobagi tampiti trezeste te dracului odata.Lasa dracului cefele la gratar si manelele si revendica ti drepturile .Firia ti ai dracului de iobagi de cacat.O rusine pt. planeta.Aplecatorilor.
2
5
Ehee, dragi mosului, ei pescuiau caramizi invelite in staniol cazute de pe salupa...daca ma intelegeti
6
2
Frontiera Cernavoda.Daca nu noi atunci cine poate sa fie smecher peste fluvii si balti in Romania ?
6
2
Padurea de padurari, spunea bunica!
5
1
Ce fata are umflatul.ala.cu fes. Ala.in afara de dani.mocanu mici si bere la bidon habar nu are de niciunele. Ala nu are 8 clase sigur, e ca aia din guvern de prost.
5
6
interzis pentru toti prostanii dar liber pt noi, kakatii cei mici a lui kkt cel mare
4
3
4 m la comentarii
0
3
Lupi paznici la stana!
17
2
Afara din functii de aceea merge tara prost
17
1
Niste dobitoci,toti cacatii astia din Sistem se cred speciali si au impresia ca legea nu se aplica in cazul lor.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218