REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Polițiștii au „descins“ în Mamaia: Mașini controlate și persoane legitimate. Video

Polițiștii au „descins“ în Mamaia: Mașini controlate și persoane legitimate. Video

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 7 iulie 2023 | 23:10 2186

Polițiștii din Constanța au desfășurat vineri, 7 iulie, aproape de miezul nopții, în Mamaia, o acțiune pe linia respectării ordinii și siguranței publice. Mașinile au fost oprite în trafic și controlate, la fel și șoferii.

Politistii au „descins“ in Mamaia: Masini controlate si persoane legitimate. Video

Activitatea este desfășurată de polițiștii rutieri constănțeni, cu sprijinul polițiștilor Direcției Rutiere și ai altor inspectorate de poliție județene din țară, pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.

Politistii au „descins“ in Mamaia: Masini controlate si persoane legitimate. Video

La acțiune participă și Tasha, un câine polițist adus tocmai de la Sibiu.

Politistii au „descins“ in Mamaia: Masini controlate si persoane legitimate. Video

 

Video: Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

Video:

Video:

Sunt întreprinse activități de control a conducătorilor auto, cu privire la pericolele consumului de alcool și droguri la volan.

Prins drogat cu cannabis

La scurt timp de la debutul acțiunii, a apărut și primul drogat: un tânăr depistat pozitiv cu cannabis.

Video:

 

Politistii au „descins“ in Mamaia: Masini controlate si persoane legitimate. VideoAparatul drog test

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Cartieru Palas ? Medeea ? Cand mai sta politia ? Ca umbla astia fara permise de zici ca strazile sunt ale lot... sectia 4 stiu ca nu au permise trec pe langa ei se saluta si gata treaba merge
0
0
Mai vine dracu la Mamaia daca ii tot freaca asa, cu controale din astea toata ziua. Si dupa aia iar se plang ca nu au turisti.
0
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
3
0
Pe Balteanu Viorel alias Pendula cand il luati !? Sa facut si nepoti pesti! Sta mereu prafuit ! Fetele fac banii afara sub teroarea lui Pendula predecesorul lui Ion Clamparu ! In acvariu ii se spune “Pendula Caras”! Fetele sunt la salonul auto de la Frankfurth in vitrina! El mai combina si prafuri e Pestelau plin di solzi!
3
0
mai fak si ei un ban, la umbra in loc sa mearga la festivalul drogalailor sa asigure paza, sa nu fie deranj k si asa acolo vecinii nu pot dormi din cauza muzicii oana la 2 noaptea ,asta nu se vede si nu saude de ,,organe ? manca vas meseria voastra , uff
5
0
Controlari de a n p*****a. Mergeti la neversi sa vedeti nemaivazutul. Praf dar si pulbere. Dar politia are directive de sus sa nu vada? Never see?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468