REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

POLIȚIȘTII au 'CURĂȚAT' Valea Portului de NOMAZI

POLIȚIȘTII au 'CURĂȚAT' Valea Portului de NOMAZI

Replica API 14 iunie 2020 | 00:15 2532

Polițiștii locali și echipele companiei de salubritate au continuat vineri, 12 iunie, intervențiile desfășurate în ultima perioadă pe Valea Portului din Constanța. Mai exact, nomazii ce „campau” în această zonă, ilegal, au fost depistați și predați primăriilor de care aparțin.

În cadrul acțiunii privind depistarea celor care au improvizat adăposturi, pe strada Traian au fost identificate 7 persoane, 2 adulți și 5 minori.

În urma legitimării, s-a stabilit că aceste persoane au domiciliul în localitatea Cobadin.

Polțiștii i-au sancționat contravențional și i-au predat către reprezentanții primăriilor unde își au domiciliul iar zona a fost igienizată. Astfel de acțiuni vor avea loc și în zilele următoare.

Vă reamintim că și în cursul săptămânii trecute polițiștii locali constănțeni și cei din cadrul Secțiilor 3, 4 și 5 au descins pe Valea Portului – zona Poarta 5 și prelungirea Traian. În cadrul acestei acțiuni privind depistarea celor care au improvizat adăposturi pe raza municipiului Constanța au fost descoperite 21 de persoane: 10 adulți și 11 minori, aceștia fiind conduși la Secția 5 Poliție Constanța. În urma legitimării s-a stabilit ca din totalul de 21 de persoane, una are domiciliul în localitatea Băneasa, 2 în localitatea Adamclisi și 18 în Cobadin.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi nu am luat in primire niciun cetatean ! Nici nu am fost anuntati si nici nu intra in atributiile noastre !
0
0
Javrele din militia romana au interes
0
0
1.Militienii de la locala au venit pe str. TRAIAN ca respuns la o sesizare telefonica. 2.Initial nu au luat nicio masura rugandu-i frumos pe cetatenii romi sa plece a 2 a zi. 3.La insistentele celui care a facut sesizarea au revenit si i-au rugat sa plece. 4 Erau aprox.20 de romi cu catel si purcel care si-au luat talpasita fara sa faca curat si fara sa fie sanctionati. De ce sa faca curat Polaris curat pe banii nostri si nu infectii astia care inca se mai cred nomazi ? Polutia locala egal zero !
6
0
E al treilea articol intr-o saptamana in care REPLICA numeste tiganii din acea zona "nomazi". Corect ar fi tigani imputiti dar nici macar rromi? Nomazi e prea bland si total incorect
7
0
tigani ca asta sunt.ca sunt si nomazi asta e in adn-ul tiganesc.
4
0
ei aveau in plan aventuri amoroase pe centura si seful le-a stricat seara gardienilor... bai , te doare mintea cat muncesc acesti plimbareti in masinile cumparate din banii constantenilor !
2
1
Vezi ca ti se lipesc mainile pe tastatura plina de muci si ai mainile si laptopul infecte. Cine e jegos literalmente la propriu e si jegos sufleteste.
0
2
Urma proteste ale hastangistilor si vor lupta cu statuile asa ca la gloatele de afara
0
0
Sint ciori infecte sau tigani
12
1
Mai erau cativa campati si la gardul cimitirului de pe Baba Novac. Speram ca au disparut si ei.
4
1
Dar cand va duceti la perversiune sexuale pe centura cu tiganci pe timpul pandemiei va place ca nici nu platiti, duceti boli si negi la neveste
5
4
puneti ba tiganimea la munca fortata sa.si plateasca amenzile.Pariu ca nu mai revin?
15
1
si voi chiar credeti ca astia isi vor plati amenzile hehe
14
2
Sunt cetateni romani de etnie romanes
7
9
O sa revina
14
1
BRAVO,era si timpul
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272