REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au încătuşat mai mulţi traficanţi de droguri: iată despre cine e vorba!

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au încătuşat mai mulţi traficanţi de droguri: iată despre cine e vorba!

Replica API 3 mai 2017 | 00:00 1573

Dosare penale

Dosare penale

Polițiștii antidrog din Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul cadrul DIICOT – S.T. Constanța, au constatat, în această minivacanță, pe litoral, 21 de infracțiuni de trafic de droguri și deținere de droguri pentru consum propriu. 6 persoane au fost reținute iar ulterior arestate preventiv și la domiciliu.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul cadrul DIICOT – S.T. Constanța, în perioada minivacanței de 1 Mai, au organizat și executat acțiuni pe linia combaterii traficului ilicit de droguri în municipiul Constanța și în stațiunile de pe litoral. În urma activităților desfășurate, au fost depistate 20 de persoane cărora le-au fost întocmite dosare penale.

Astfel, au fost constatate 21 infracțiuni de trafic de droguri de risc și de mare risc, precum și deținere ilicită de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu. 6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, 5 fiind ulterior arestate preventiv pentru 30 de zile și una la domiciliu. Este vorba despre Vlad Matei Rădulescu, Alexandru Vasile Ivan, Marius Florian Trip, Dane Ionuţ-Alexandru, Mitulescu Andrei Alexandru și Bănică Vlad-Alexandru.

De la persoanele cercetate, în această perioadă au fost confiscate 708 comprimate de ecstasy, 18 grame de substanță pulverulentă conținând droguri de mare risc, 38 de timbre impregnate cu droguri de mare risc, 10 grame de ciuperci halucinogene, 45 de grame de cannabis, 14 țigarete artizanale cu hașiș și cannabis, precum și materiale și dispozitive de porționat, cântărit și consum droguri.

Flagrant și acțiuni în Mamaia, pe bandă rulantă!

Spre exemplu, în zilele de 27 și 28 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul cadrul DIICOT – S.T. Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri.

Astfel, polițiștii și procurorii au surprins în flagrant delict doi dintre membrii grupării, în timp ce încercau să pună în vânzare droguri de mare risc. Ulterior, trei dintre membrii grupului infracțional au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar pentru un alt membru a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. ".

"Dispune arestarea preventivă pe durată de 30 de zile, începând de la data de 28.04.2017 şi până 27.05.2017 a inculpaţilor: Dane Ionuţ-Alexandru, cercetat sub aspectul infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, Mitulescu Andrei Alexandru, cercetat sub aspectul infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, Dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul Bănică Vlad-Alexandru, , cercetat sub aspectul infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc", potrivit minutei judecătorești.

De asemenea, polițiștii au desfășurat și finalizat activitățile de investigare și cercetare față de trei persoane, domiciliate în județele Ilfov, Mehedinți, respectiv Vâlcea, depistate în Stațiunea Mamaia, de către patrulele formate din polițiști și jandarmi. Persoanele în cauză dețineau în mod ilicit droguri de mare risc (619 comprimate de ecstasy), 20 de grame de cannabis și alte droguri de risc și de mare risc, pe care intenționau să le pună în vânzare. Ulterior, față de cei doi inculpați a fost dispusă măsura arestării preventive pe durata a 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu rasp dn Dane? Nu se mai umfla? Iar pizdi Madi ce plm face zdreanta n o mai suge curva kvd ului?
2
0
Dane Ionut Alexandru,stiti al cui copil e? O mama curva maxim si un tata alcoolic. Deci dumnezeu nu da cu parul?
3
2
Bravo mai baieti felicitari
2
0
Stiti voi si pe cei din mangalia
1
0
hai sa ne drogam toti sa ajungem ca tine boschetar . nu ti mai ajunge vodca
2
1
e iarba, atata tarantela pentru niste iarba, in multe tari e lagalizata.
3
4
o sa ia astia minim 15 ani de caciula oricat ar sifona ei ca prea mult nu i duce capul.repetenti retardati,hi hi hi
3
0
hai dativa in gat ca ne trebuie productie!
0
2
Nelu Nae si fisu Alin pestii de la liceu eminescu pe ei cand luati ma
5
0
Dar pe Ecrus de pe olteniei 11 si tot neamul lui , nu ai vede nimeni ca Otravesc copii cu Etnobotanice , sau vinde pentru DIICOT ?
7
1
La Mangalia cand?Buruiana Florin vinde de cativa ani otravuri la toti copii si nu ii este frica de politie umbla cu masini scumpe si nu se fereste de nimeni vanznd droguri!Buruiana Florin zis Flori
6
0
Iar astia. Prea multa publicitate ptr niste drogati pierduti ptr societate.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272