REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Polițistul Ababei din Năvodari, aflat în timpul liber, a prins un hoț: l-a alergat 500 de metri!

Polițistul Ababei din Năvodari, aflat în timpul liber, a prins un hoț: l-a alergat 500 de metri!

Replica API 11 octombrie 2018 | 14:06 6998

Agentul-șef adjunct de poliție, Nicolae Ababei, din cadrul Poliției orașului Năvodari, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Polițistul se afla la cumpărături într-un supermarket din orașul Năvodari unde a surprins o persoană, care ar fi sustras o trusă de chei tubulare, ulterior reușind să iasă din magazin și să fugă. Polițistul l-a urmărit pe acesta pe o distanță de aproximativ 500 de metri, reușind să-l imobilizeze, în scurt timp, pe strada Cabanei, din Năvodari. În continuare, a cerut sprijin colegilor care s-au deplasat la fața locului, găsind asupra tânărului bunul sustras, în valoare de 100 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății în cauză. În continuare, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ababei sa-mi bag pula in barba ta si sa ti fut copii in gat si in cur.
1
7
am scapat de hoti in navodari felicitari
0
0
Habar nu ai ce vorbesti...... M-am convins de asta ....din faza cu accidentul.....eu am fost acolo....tu nu.....
0
5
Scafi, mai bine taceai... Dintre toti politistii care au absolvit acel curs el e singurul care o poarta. Asa cum ai spus este un insemn militar dar Politia Nationala NU este o institutie militara. Spui ca ati fost colegi? Sper ca nu la PF si ca nu ai dat cu subsemnatul la incidentul cu barca pe care l-a provocat... Zici ca a fost 10 ani la "speciale" si asa a fost. Insa a fost un tip care a creat mereu probleme. De altfel Moraru a scapat repede de el cand a vazut ce fel de om este... Mai zic?
7
0
Insigna din piept este insemn militar si inseamna ca a absolvit scoala de scafandri militari...... Si nu se viseaza in trupe speciale ci a fost acolo....chiar vreo 10 ani..... Stiu ce vorbesc pentru ca am fost colegi......
1
6
Bravo dnule Ababei! Daca nu ar fi complet neregulamentar ar fi si mai bine. In primul rand ca acei bocanci nu au ce cauta la uniforma de serviciu. Regulamentul prevede pantofi sau ghete, dar in niciun caz bocanci... In al doilea rand domnul politist poarta in piept o insigna total neregulamentara... Despre barba nu spun nimic ca domnul Ababei se viseaza la trupele speciale... In rest, domnul Ababei le a facut pe toate sau cel putin asa se lauda.
6
2
Ce mare infractor a prins
8
4
Un baiat de nota 10 iar in ce priveste legatura maritala este problema sotilor nicidecum a spectatorilor!
6
5
DACA AI SANGE IN INSTALATIE ARESTEAZA L PE DORIN COCOS CARE A FURAT MILIOANE DE EURO SI ESTE LIBER.AI GASIT UN AMARAT PE STRADA SI L AI DUS LA BULAU.JUSTITIE DE CACAT IN ROUMANIA.SMECHERII FURA CU ACTE SI SUNT LIBERI IAR PROSTIMEA PTR O GAINA FACE PUSCARIE.
7
6
Am auzit de curcanul asta..nevasta l-a parasit cu 2 copii, unul de cateva luni, s-a imbarligat cu o asistenta medicala renumita ptr apetitul sexual d la spitalul TBC, a adus-o&pe aia in pragul depresiei, iar acum el stie pe cine mai nenoroceste..o fi bun in meserie, dar ca om, e ciudatoi, ceva are el de fug toate muierile de el, dar asta tine de viata lui personala, macar de i-ar vedea si pe aia de vand tigari tigari in tomis 3 si i-ar alerga si pe aia, sa nu ma mai streseze zilnic cu "hai sa iti vand tigari", agasanti oameni si gaborii se fac ca nu-i vad, hm, stiti voi de ce?v-a picat fisa?
12
4
Dar nu o sugi tu putin la toti barbosii si burtosii ? Frustat obosit cu puta mica si basini in creier..... Fa tu macar 10% din ce face omul si pe urma mai vorbim....prapaditule
12
9
Inainte, exista inspectia de dimineata, unde trebuia sa te prezinti barbierit. Asta, in poza, e in timpul serviciului, si umbla cu telefonul personal, mai mult ca sigur, rezolvandu-si problemele de acasa in timpul serviciului. Acest grasan, da, are burta, a fugarit 500 de metri pe un alt burtos, altfel nu l-ar fi prins. Am ajuns sa facem eroi din militieni de Campina?! Aia intr-un an jumate isi pot da si doctoratul. Sa respectam barbosii din sistem? Daca sunt barbosi la vedere, sa fie si gay-ii din sistem la vedere.
11
4
Pentru necunoscatori, referitor la traficantii de droguri, cei ce se ocupa de camatarie ori gulerele albe, sunt departamente diferite ce se ocupa de ei, la nivel de judet ar tb sa-si faca datoria BCCO ori DNA
5
0
Gaborii este si ei oameni bre, nu poate prinde toti hotii. Gabjesc doar maratonisti, aia cu gulere albe ,de stau la umbra nu-i pot prinde ca ei nu fug. Nu au de ce, au legea de partea lor.
2
0
Felicitari asa trebuie cu toti sa procedam fara frica.
6
3
Felicitari
8
5
Ce fapta.....sa-l facem erou national
3
9
Eradicati clanurile interlope,camataria,drogurile atunci aveti si respectul meu!
15
2
Bravo lui! Dar specificati ca l-a urmarit, nu alergat
6
5
A prins pe unul care a furat 100 lei. Bravo! Dar pe cei care fura 100 mil de euro cand ii prinde ?
9
5
urmariti oamenii de pe str.Mari care dau .... contrabanda minorilor
10
2
Felicitari dle Ababei !
14
4
curcani obositi mana in mana cu interlopi folii negre afaceri din ce bani?
8
11
Esti complet pe langa subiect....habar nu ai ce vorbesti.....radio sant.... Du-te si spune-i asta in fata lui ...sa vad....te tine ?
8
5
Il cunosc personal pe Nicu,ca politist omul este profi dar ca om este o mizerie.Si-a lasat nevasta cu doi copii pentru alta si nici nu il mai intereseaza de ei.Cum ma sa lasi copii tai,sange din sangele tau.Ca mai tragi si in alta parte e altceva dar sa iti lasi familia pentru alta.Respect pentru politistul Ababei dar il hulesc pe omul Ababei.
28
8
A prins o sluga ca hateri care tot comenteaza fara sa aiba tupeu sa ridice capul
10
5
Bravo! Toata stima!
15
3
Si voi ii faceti reclama???
11
5
Bravo domnule
12
5
Macar la batranete a inceput si el sa fie politist.
9
5
Pa cine ai prins bulangiule pe al capone mare paguba 100 lei
6
25
Ar trebui sa va abtineti sa va inmultiti, haterilor sparti in gaoz
12
10
De respectat!
22
5
ne abtinem sa comentam
6
4
Respect politistului..asa mai da..raritati sunt oameni ca el
19
4
Bravo ! Asa da politist dar din pacate din ce in ce mai rari
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218